трансфери,селекция,кражби и продажби 2
Автор |
Съобщение |
Viktor4o_Rs
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Съб Фев 23, 2008 5:40 pm Мнения: 7266 Местоположение: Sofia
|
saract написа: Дубала последно не е продаден в Армения а е пред трансфер в "Пирин".
Нещо да не си се объркал  Лично мен за Ду Бала ме е яд доста повече , отколкото за Ортега , ама какво да се прави ... Според мен селекцията ни не е приключила , освен евентуално Данчо Тодоров може да вземем още някой не знам  Този казус с Илия Илиев е наистина глупав , хем го обиграваме , хем няма да играе за нас пролетта 
|
Пон Фев 15, 2010 3:51 pm |
|
 |
saract
Орден "Стара Славия"
|
Славия пак преотстъпи Ортега
Ръководството на Славия отново преотстъпи нападателя Дениран Ортега. Нигериецът ще играе под наем в Армения до края на сезона. Президентът на „белите“ Венцеслав Стефанов се е споразумял с колегите си от Банантс. Както е известно, още преди Нова година в тима от бившата съветска република за треньор бе назначен Стевица Кузманоски. Македонският специалист познава качествата на африканеца от времето, в което работеха заедно на „Овча купел“. През есента Ортега игра под наем в "Левски", но така и не успя да се наложи при „сините“. Въпреки че на него се възлагаха много големи надежди, той се отчете само с едно попадение срещу Миньор в началото на първенството.
Вили Вуцов наскоро коментира, че ще разчита на Ортега, но като цяло бе ясно, че той няма особени шансове да се наложи в атаката на „белите“. Треньорът на Славия предпочита да залага на Жуниньо и Тодор Колев, а сред останалите му опции са Александър Младенов и Дубала.
|
Пон Фев 15, 2010 3:53 pm |
|
 |
Viktor4o_Rs
Орден "Стара Славия"
|
Има някаква грешка според мен тук , Ду си е продаден 
|
Пон Фев 15, 2010 3:59 pm |
|
 |
C/\ABuCTA
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Пон Юли 26, 2004 3:11 pm Мнения: 2142 Местоположение: Под полите на Витоша
|
Kijani написа: тъча е освободен .
За нападението не сте прави. Имаме Жу и Тошо. Плюс Пепи Димитров и Сашо Младенов. Като последните двама могат да се изявяват с от по задни позиции.
Аз лично ако вземем Тъча, ще съм доволен, щото за българските стандарти е играч и ще помогне с рутина и опит. Имаме нужда в предстоящите важни мачове за купата на БГ от такива футболисти. Надявам се да го прилапаме, било то и само за пролетта.
Eми да де  Имаме 2 чисти нападателя...
Пон Фев 15, 2010 4:43 pm |
|
 |
Viktor4o_Rs
Орден "Стара Славия"
|
Славия кани Данчо Тъча за последно
от Sportline.bg | 16:47 | София
Славия ще предложи за последно на Йордан Тодоров да подсили тима, след като Йоан Андоне му би шута от „Българска армия”. „Белите” вече неколкократно обсъждаха с Данчо Тъча възможността той да заиграе в отбора на Велислав Вуцов, но досега играчът отказваше да даде отговор. Тодоров предпочита да заиграе в чужбина, но за трансфер зад граница няма много време.
През лятото той и Котев бяха искани в комплект от Локомотив (София). Не е изключено „железничарите” да възобновяват интереса си към двамата. Тодоров идеално би паснал в състава на треньора Драгомир Окука, още повече че тези дни той влезе в конфликт с титулярния си десен бек Иван Бандаловски.
|
Пон Фев 15, 2010 6:06 pm |
|
 |
Kijani
Орден "Стара Славия"
|
Тъча
Цитат: Сега? - Сега и аз не знам. Нямам никаква идея. Ще тренираме на Панчарево.
- Всъщност не ви ли направиха услуга от ЦСКА? Спортният директор Атанас Караиванов заяви, че ще разтрогнете и така ще можеш да преминеш някъде като свободен агент и при по-добри условия... - Май не е точно така. Все още не се знае дали ще разтрогна.
- Защо? - Защото се оказва, че шефовете искат първо да са сигурни, че няма да успеят да ме продадат и чак тогава да разтрогвам договора си. Лошото е обаче, че краят на всички трансферни прозорци навсякъде идва, а аз нямам яснота къде ще играя.
- Говори се за Славия, Литекс... - Не, не. Няма нищо конкретно. Първо трябва да има яснота около статута ми и тогава ще видим.
- Не си ли водил преговори с шефовете на тези отбори? - Говорил съм със Славия. Черно море също е вариант.
_________________ Ханса завинаги един от нас!
|
Вто Фев 16, 2010 1:10 pm |
|
 |
Slavia_Sofia
Пристрастен
Регистриран на: Пет Ное 27, 2009 10:53 pm Мнения: 244 Местоположение: Sofia
|
Още има вероятност да дойде
|
Вто Фев 16, 2010 1:20 pm |
|
 |
Gangsta
Луд за връзване
|
мене ако питате и Данчо Тодоров и Кирил Котев биха вдигнали нивото ни и ще са добри трансфери, дори и да е само за 6 месеца
|
Вто Фев 16, 2010 5:27 pm |
|
 |
Whitey
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Вто Юли 05, 2005 9:56 pm Мнения: 1336 Местоположение: София, Овча купел
|
Определено евентуално идване на Тъча в Славия за 6 месеца ще е само + за нас най-вече финансово 
_________________ www.zone1913.com
Андрей Желязков: Славия е завинаги в сърцето ми.
|
Вто Фев 16, 2010 5:39 pm |
|
 |
slavia_fen
Орден "Стара Славия"
|
Дебелия не е глупав и ще направи всичко възможно да вземе Данчо Тодоров и да го продаде след края на първенството,предпологам ,че и тъча не е толкова глупав така ,че вероятността да дойде при нас е голяма !!!!!

Иди си Венци, иди си Я съм ти майката ебал Че съсипа ни отбора Ега да умреш в затвора !!!
http://vbox7.com/play:236eb0e0
|
Вто Фев 16, 2010 10:28 pm |
|
 |
|