Автор |
Съобщение |
rzEtw
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Вто Яну 25, 2011 3:10 pm Мнения: 586 Местоположение: Плевен
|
 Re: Селекцията
|
Нед Яну 20, 2013 11:45 pm |
|
 |
SaKrAnTo 1913
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Пон Авг 27, 2007 5:48 pm Мнения: 4235 Местоположение: София
|
Евала на школата и 345454 деца, които тренират в нея. Ние не сме футболен, а пенсионерски клуб. Може тези хора да ни радват моментно, но не това е начина, особено след като повечето от тях вече ни сраха на главите. Разбирам 2,3 опитни играчи, ама цял отбор говедовъди и свеиневъди баш за юбилея, не върви. Sorry, ама и шампиони да станеме, с тия хора не ми е кеф..
Нед Яну 20, 2013 11:54 pm |
|
 |
Viktor4o_Rs
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Съб Фев 23, 2008 5:40 pm Мнения: 7266 Местоположение: Sofia
|
Проблемът е, че Тодор Янчев е крайно некадърен футболист, ако беше някакъв добър играч да махнем с ръка и да кажем, че може пък да е полезен ... Само че той не е, винаги си е бил дърводелец, въздигнат в култ от чорбарите, които по подобие на сините се кефят на всякакви некадърници, стига да са правоверни свине или говеда.  Бих приел някак си чорбари като Христо Янев или Спас Делев, защото смятам че могат да ни помогнат наистина, ама Тодор селянина ... Подигравка е навръх 100-годишнината да взимаме играч-пенсионер, който е емблема на ЦСКА. Никога няма да приема в Славия двама човека - Янчев и Гонзо. Единият го взимаме сега, а помнете ми думите, някога ще вземем и другия, само че за треньор, и тогава Бог да ни е на помощ. Абсолютно ненужен и глупав трансфер. А чаках с такова нетърпение да видя кое ще е това име, но и в най-черните си кошмари не съм очаквал, че ще приберем Янчев  Сега обстановката може да се пооправи само ако бързо се вземе някое друго известно име, което поне става за нещо, само че силно се съмнявам. Очаквам Янчев да бъде псуван здраво още от първия мач, напълно заслужено 
|
Пон Яну 21, 2013 12:03 am |
|
 |
atm
Орден "Стара Славия"
|
Ей, няма оправия .... Хайде Вие докарайте някой футболист в Славия. Лично ще спя пред вратите на ръководството да Ви даде парите за да го доведете. Давай те - този не става онзи не става..... В БЪЛГАРИЯ с нашенският манталитет поне още 5 години никой за нищо няма да става. Ако не се промени глобално мисленето, но няма да стане, сигурен съм.
|
Пон Яну 21, 2013 7:45 am |
|
 |
saract
Орден "Стара Славия"
|
Този пенсионер просто няма място в Славия.
|
Пон Яну 21, 2013 9:06 am |
|
 |
makaveli
Орден "Стара Славия"
|
ШОК!!! Майната му, че е чорбар!!! Майната му, че е пенсионер!!! Тия неща се преглъщат! Аз никога няма да забравя интервюто на този ЛАЙНАР, който ни нарече "умрял отбор" след като ги бихме 1:0. Чака го ад на стадион "Овча Купел"!! НИКОГА НЯМА ДА ЗАБРАВИМ!!!! http://football.sportal.bg/news.php?news=260054
|
Пон Яну 21, 2013 9:47 am |
|
 |
asterix
Луд за връзване
Регистриран на: Пон Сеп 01, 2003 6:59 pm Мнения: 324 Местоположение: София
|
Срам заради трансфера на Янчев! Оставка на цялото треньорско ръководство! Оставка и на административното ръководство! Срам, че по-нагоре става дума и за селяни като Спас Делев! Срам обаче, че и такива трансфери явно са възможни. Вили, благодарим, но няма нужда повече! 
_________________ Да живее България и само Славия!!!!
|
Пон Яну 21, 2013 9:57 am |
|
 |
Haide Belite
Орден "Стара Славия"
|
Не знам до колко ще играе добре или зле за нас Тодор Янчев.... Но все пак - не се ли извини навремето Тодор Янчев за приказката си за Славия?
|
Пон Яну 21, 2013 12:00 pm |
|
 |
ghp
Орден "Стара Славия"
|
Абе ние футболен клуб ли сме или старчески дом за футболисти ветерани?То пък бива ама това е ......имам чуството че за да станеш юноша в нашия клуб трябва да си навършил 30 години
|
Пон Яну 21, 2013 12:17 pm |
|
 |
Viktor4o_Rs
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Съб Фев 23, 2008 5:40 pm Мнения: 7266 Местоположение: Sofia
|
Какво ме интересува, че се е извинил бе, все едно аз да препсувам някого на майка и после усмихнато да кажа "Еми сорка, пич"  Точно си каза това, което мисли и явно винаги е мислел за нас, после се усети и замаза, но твърде късно. И пак казвам, той е слаб футболист и само факта, че беше в чорбата му спестяваше картоните. Може да е по-добре от Сандански и Дюлгера, но какво от това ... А тези, които се правят на интересни и са готови да го приемат, ще ги питам когато Янчев пляска 100 пъти пред чорбарския сектор по време на мачове с ЦСКА и те скандират името му, а след мачовете си ходи при тях. Или когато направи ненужни фалове или дузпи в тяхна полза, дали от некадърност или от пристрастия, няма значение.
|
Пон Яну 21, 2013 12:23 pm |
|
 |
|