Автор |
Съобщение |
saract
Орден "Стара Славия"
|
 Re: Селекцията - 2014/2015
Значи според мене няма как едновременно Лудогорец да задържат Платини и да привлекат Рангелов.Все едниия ще дойде при нас.Ако пък "Ботев" Пловдив вземат Гъргоров /коете е почти сигурно/ пък те ще имат Хамза,Доре,Цветков и него като за Рангелов просто няма място.Все ще остане нещо и за нас.
|
Чет Юни 19, 2014 3:57 pm |
|
 |
Viktor4o_Rs
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Съб Фев 23, 2008 5:40 pm Мнения: 7266 Местоположение: Sofia
|
Според мен нищо няма да остане. Рангелов ще отиде в Германия, а Платини ще си остане в Лудогорец, а и да напусне, съмнявам се, че ще дойде при нас. Рангелов и Платини са на по 30-31 години, не знам защо ги изкарвате пенсии. Нещо този Фонсека много се забави да идва, което не ми харесва.  Освен нападател, имаме нужда и атакуващ халф, който може да играе зад нападателя. Много бързате с фойерверките и хвалбите за селекцията, дотук тя наистина е доста по-добра от минали години, но на определени важни постове продължаваме да нямаме класни играчи, а и за мене пейката ни не е особено голяма. Но има време да се оправят нещата и да се оформи добър отбор. 
|
Чет Юни 19, 2014 4:10 pm |
|
 |
saract
Орден "Стара Славия"
|
Принципно Фонсека може да играе като втори нападател.Иначе имаме Бижев,Ради Василев и Ембало.И много и малко.
|
Чет Юни 19, 2014 5:39 pm |
|
 |
seth
Администратор
Регистриран на: Сря Сеп 24, 2003 4:18 pm Мнения: 13221 Местоположение: SOFIA
|
Оказва се, че Жайме е подписал двегодишен договор с "Лудогорец" и от там идва под наем за 1 сезон. Пристигнал е там заедно с Вандерсон през пролетта. Платини също го искаме под наем. Това е препъникамъка според мен.
_________________ Зачитам чуждото мнение, но рядко го прочитам докрай.
|
Чет Юни 19, 2014 7:18 pm |
|
 |
White Pride
Луд за връзване
|
Против съм да вземаме играчи под наем. Най-вече от български отбори! Единствено "За" подобни сделки е факта, че това би трябвало да е подготивитлена година за следващите сезони. Ако ще взимаме Платини е най-добре за постоянно, така или иначе без Лудогорец да са купили нов нападател, той няма мърдане от там. Разбира се, не е само достатъчно, ние да искаме даден футболист, трябва да ни го дадат. Най-малка е вероятността за Рангелов, около 1%. В това съм сигурен.
|
Чет Юни 19, 2014 8:43 pm |
|
 |
seth
Администратор
Регистриран на: Сря Сеп 24, 2003 4:18 pm Мнения: 13221 Местоположение: SOFIA
|
Като наемеш няколко играча от един отбор има 3 варианта - те да не се напрягат срещу отбора - собственик, да не играят изобщо срещу него и разбира се - да играят на 150%, за да докажат, че имат място там. Между другото така малко встрани остава дублиращата група. Много е хубаво, че ще има такъв шампионат и че нашият дубъл няма да има отделен треньор, всички ще тренират заедно и някой от щаба на Радуканов ще води мачовете. Така и ние ще имаме поглед върху потенциала, който имаме като млади играчи, без да си приказваме наизуст, че не стават или, че десетки младоци чакат да им се даде шанс.
_________________ Зачитам чуждото мнение, но рядко го прочитам докрай.
|
Чет Юни 19, 2014 10:34 pm |
|
 |
Viktor4o_Rs
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Съб Фев 23, 2008 5:40 pm Мнения: 7266 Местоположение: Sofia
|
Най-добрият вариант по принцип е наем с опция за закупуване, ама ние нали не даваме пари за играчи  А пред алтернативите да вземем добър футболист под наем или да вземем посредствен такъв, който ще освободим на полусезона, определено предпочитам първият вариант.
|
Чет Юни 19, 2014 11:01 pm |
|
 |
White Pride
Луд за връзване
|
Естестесвено, че е най-удачен вариант за наем с последваща опция за закупуване, но такова нещо в България все още не се прилага. Основното ми възражение е срещу наемане на Жайме. Нищо лично против спортните му качества, защото не съм запознат с тях(скаутите на Лудогорец си разбират от работата), но 1000 пъти предпочитам да се пробва вместо него Стоев. Ако избухне се връща в Крейзифорест с нов договор и ние забравяме за него. Невпечатли ли при нас, отива още някъде под нам и втората година, докато му изтече договора. Не виждам, как ние ще сме бенефициентът в цялата ситуация. Платини прави 31 години и няма вече за къде да се доказва.Почти съм сигурен, че му остават две години по контракт и ако дойде под наем, тръгне ли му играта може да поиска да остане перманентно. Хубавото е, че има месец и половина трансферен прозорец след началото на шампионата и има време да се отреагира, ако нападателите с които започнем не се представят на ниво. Нещо почнахме много да затопляме отношения с отбора на "оня с Фалкона".
|
Чет Юни 19, 2014 11:28 pm |
|
 |
saract
Орден "Стара Славия"
|
Вие какво предпочитате:Ради Василев цяла година да се гъзури напред или талантлив бразилец па макар и под наем.Разбира се този Жайме е само временно решение но по добре такова отколкото бившата суперзвезда на Рединг.Иначе аз много разчитам на Бижев и Ембало и вярвам че поне един ще тях бъде равностоен на Атанас Курдов.
|
Пет Юни 20, 2014 7:41 am |
|
 |
saract
Орден "Стара Славия"
|
Галин Иванов подписва днес с "Левски".Прав му път.
|
Пет Юни 20, 2014 8:08 am |
|
 |
|