Национален Клуб на Слависта

Форум

Виж темите без отговор | Виж активните теми Дата и час: Нед Юни 22, 2025 6:07 am

Отговори на тема  [ 1295 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62 ... 130  Следваща
 Венци в атака... 
Автор Съобщение
Луд за връзване
Аватар

Мнение Re: Венци в атака...
xaxaxaxa :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Сря Мар 23, 2011 8:54 pm
Профил
Напреднал
Аватар

бе хич не е за смях. реално кво можеш да му кажеш на Венци, освен тва, че няма право да обижда така хора които не познава, пък и не може да им бъде съдник на делата.

Сря Мар 23, 2011 9:32 pm
Профил WWW
Орден "Стара Славия"

Боклук дебел-що не кажеш ,че си превърнал отбора в мениджърска агенция и да ни запознаеш с успехите ни в последните 14 год.?Пожелавам ти да не можеш никое от дърветата да продадеш :evil:

Сря Мар 23, 2011 10:34 pm
Профил
Орден "Стара Славия"
Аватар

Лелеле тоя няма срам майка му дебела да еба! Колко пирона на стадиона?! Нали ни викаше да му помагаме тогава за лиценза!!! Мн избирателна памет. А тоя е като някъв бъг бе. Като му кажеш нещо навъпреки и веднага почва да си плямпа абсолютно същото каквото и миналия път. Може да си направим 1 експеримент. След 2 месеца пак една подобна декларация :D Бас ловя, че ще отговори 1:1 по същия начин, ако не и дума по дума :D Абсолютен смешник!!! Вече дори не е смешен, а тотално жалък!!!

Чет Мар 24, 2011 12:08 am
Профил ICQ
Администратор
Аватар

Малко циклофренично реагира, съгласен съм. А иначе бих дал и 50 лв за билет, но само на домакинство от груповата фаза в някой от евротурнирите.

Чет Мар 24, 2011 12:26 am
Профил WWW
Орден "Стара Славия"
Аватар

ай сега всички в болницата на проби.....да ви видя да ли сте или не сте :mrgreen:

неможе така, клуб без привърженици не е клуб.......защо тогава съществува?
потресен съм

Чет Мар 24, 2011 7:17 am
Профил
Орден "Стара Славия"
Аватар

Венци прасе дебело, когато тебе вече те няма Славия ще празнува шумно!

Я съм ти майката ебал
Че съсипа ни отбора
Ега да умреш в затвора !!!

http://vbox7.com/play:236eb0e0

Чет Мар 24, 2011 6:24 pm
Профил
Орден "Стара Славия"
Аватар

http://www.sportcafe.bg/id_1078409858_N ... e_e_vechen

Пон Мар 28, 2011 9:46 pm
Профил
Орден "Стара Славия"
Аватар

Венци Стефанов: Феновете на Славия искат по една здрава тояга

Имаме си треньор и това е Емил Велев, друг не ми трябва

Президентът на Славия Венцеслав Стефанов за пореден път отрече слуховете, че ще сменя треньора на тима Емил Велев. Той заяви категорично, че такава смяна не стои на дневен ред. Стефанов каза няколко думи и за проблемите с феновете на Славия, както и за предстоящите подобрения по стадиона в Овча купел.

- Г-н Стефанов, какво е настроението в Славия след трите поредни мача без победа? Има ли някакво напрежение върху играчите и треньорския щаб?
- Не, няма. Имам чувството напоследък, че само това е темата, която се коментира. Какво, защо, кога ще сменям Емил Велев и т.н. Днес (б.р. вчера) чета, че Петър Александров става треньор и такива глупости. Мисля, че по този начин не се помага, а само се пречи. Това са глупости. Славия си има треньор. Истинските възможности на играчите тепърва ще се видят. Има журналисти, на които трябва да им се повтаря по 100 пъти, че няма да сменям треньора. Това е категоричното ми решение.
- На какво се дължат слабите резултати на тима? Отборът играе добре, атакува, създава положения, но нещо не се получава както трябва.
- Просто това е футболът. Ако от всички положения се вкарва, мачовете ще завършват с по 40-50 гола
Надявам се, че в следващите кръгове ще започнем да бележим по-често.
- Предстои ви тежко гостуване на Локомотив (Пд). Какво очаквате?
- Всички гостувания са тежки. Това се потвърди и в Стара Загора. Очаквах да ни бъде лесно, но не беше така.
- Базил де Карвальо почти сигурно ще направи повторен дебют за Локо срещу Славия.
- Да играе. Не се притеснявам нито от Базил де Карвальо, нито от Гара Дембеле. Футболистите на Славия не се притесняват от никого. Спокоен съм и чакам мача.
- Какво става с феновете на Славия? Вие наливате купища пари в клуба, а те постоянно недоволстват. Какво всъщност искат? :evil: :evil: :evil:
- Тояга! Това искат. Една тояга. Аз им казах. Като дойде един от тях и ми остави 50 или 100 лв. за клуба, тогава ще ми държи сметка. На всичкото отгоре ги пускам и без пари на мачовете, а те после се опитват да ми казват кой да играе и кой не. Това няма да стане никога. Има фенове на Славия, с които съм в отлични отношения, разбираме се, всичко е перфектно. Тези фенове са мислещи, умни, разбират и освен за доброто на футбола, друго не се коментира. С тях съм в перфектни отношения. Не може да ми дойдат после 20 олигофренчета и да ми казват какво искат и какво не. Може да искат, но у тях. Като станеш ръководител или собственик на нещо, тогава изисквай. Ако обичаш Славия - подкрепяй, ако можеш да помогнеш с нещо - помогни, но недей да пречиш. Защото те в момента пречат. Те мен не могат да ме трогнат или да ме извадят от равновесие. Най-много да ме нервират и да ги накажа, като им сложа билети от по 10 лева за следващия мач. Тогава ще ги видя колко са слависти. Това са простотии. Те явно не разбраха, че вече 17 години не съм се поддавал на натиск, особено пък на феновете. Уважавам всички, които обичат Славия. На тях шапка им свалям. Готов съм в огъня да вляза заради тях, както се казва. Но такива, които само изразяват претенции и постоянно искат нещо, са само за тояга.
- Предстоят ли нови ремонтни дейности по стадиона? Какво искате да подобрите по съоръжението?
- Много неща са. Ще искаме съдействието на държавата и общината. Осветление искаме да сложим, нови седалки също, козирки, но всичкото това нещо изисква огромни средства. Много милиони. Именно заради това побеснявам, като слушам такива идиоти, които идват на стадиона и говорят глупости. Всичките средства се заделят от нашите джобове, от които се изхранват семействата ни. Ако ни нямаше нас, Овча купел сигурно щеше да остане само като географско понятие.

Филип Зуберски

Туше ...

Сря Мар 30, 2011 10:51 pm
Профил ICQ
Орден "Стара Славия"

като отбора не върви,най-лесно е да се обвиняват феновете...
и то венци го прави по най-тъпия начин,с някви жалки обиди и лъжи
и медиите имат вина защото по този начин се прави някво изкуствено напрежение

не сме помагали,не сме давали нищо за клуба

и да знаете,че ще се види кои са истински слависти когато билета е 20 лв...пффф

много къса памет има явно

тези 20 олигофренчета които чистят и полагат венци на паметника на създателя на Славия Пальо Благоев всяка година ? ( а досега нито един път от футболния клуб не си направиха труда поне да сложат 1 венец... )

тези 20 олигофренчета които следват отбора си навсякъде независимо 15години без евротурнири и класиране в 3ката в първенството ? те ли пречат ? със какво ? със това,че подкрепят отбора си из цяла България ли ?

тези 20 олигофренчета които помогнаха този сезон стадиона ни да вземе лиценз за първенството ? те ли не са помагали ?

или може би тези фенове които не помагат на отбора си,не изчистиха терена от снега,преди един мач срещу Сливен,които можеше да не се състои защото никой не беше осигурил някой да изчисти снега от терена ?

Чет Мар 31, 2011 12:28 am
Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Отговори на тема   [ 1295 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62 ... 130  Следваща