Лятна селекция и подготовка
Автор |
Съобщение |
white_man
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Чет Сеп 04, 2003 12:16 pm Мнения: 1395 Местоположение: SILISTRA
|
 Re: Лятна селекция и подготовка
Кажете ми,честно....лп;лп пт вас са виждали Кушев да пие...от 10 сутринта...?
_________________ От Силистра до София има една философия! Всеки трябва да я знае ! "САМО СЛАВИЯ" ! Това е !
САМО СЛАВИЯ ! Въпреки всичко и въпреки всеки !
|
Пон Авг 06, 2012 8:26 pm |
|
 |
white_man
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Чет Сеп 04, 2003 12:16 pm Мнения: 1395 Местоположение: SILISTRA
|
Кажете ми,честно....колко от вас са виждали Кушев да пие...от 10 сутринта...?
_________________ От Силистра до София има една философия! Всеки трябва да я знае ! "САМО СЛАВИЯ" ! Това е !
САМО СЛАВИЯ ! Въпреки всичко и въпреки всеки !
|
Пон Авг 06, 2012 8:28 pm |
|
 |
Whitey
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Вто Юли 05, 2005 9:56 pm Мнения: 1336 Местоположение: София, Овча купел
|
_________________ www.zone1913.com
Андрей Желязков: Славия е завинаги в сърцето ми.
|
Пон Авг 06, 2012 8:51 pm |
|
 |
SaKrAnTo 1913
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Пон Авг 27, 2007 5:48 pm Мнения: 4235 Местоположение: София
|
Не съм го виждал, ама съм склонен да се съглася. Първо, че не един човек го твърди. Второ - личи му. Тия неговите тактики на трезва глава човек няма как да ги направи, да не говорим за смените по време на мачовете и тяхната минута на извършване. Що па да не си близва, за да му дойде "музата" или смелостта да влезе в съблекалнята и да каже на Божов "ти днеска си до мене не пейката"...
Порка си човека, виж каква зимна селекция направи, пиян да съм от сутрин до вечер - е няма как да сбъркам с привличането на толкова "бледолики" 'ора. Да не говорим, че едва говори пред медиите - не използва съюзи и предлози, типичен алкохолик.
Пон Авг 06, 2012 9:37 pm |
|
 |
lureno19
Модератор
Регистриран на: Нед Яну 15, 2006 7:33 pm Мнения: 2637 Местоположение: Sofia, Geo Milev
|
Аз не мога да разбера какво толкова ви пука дали пие и от колко часа, той може да почва и в 6 следобед и да си наваксва. По-лошото е, че не става за треньор, а дебелия го държи за да може да си измие ръцете после с него. Видите ли искахме да станем шампиони, ама треньора е слаб и пак нищо няма да постигнем. До болка познати номера! 
Пон Авг 06, 2012 11:03 pm |
|
 |
Starata Shkola
Пристрастен
|
Дрегер да се постави на входа и доки/или някой друг да ги тества/.....Аз мисля,че това не е вярно но ???...Какво очаквате да е усвоил най добре Марто от знаменитото си пребиваване във Великата Съветска страна!!!!!!.Дано може да контролира процеса ако вярно.Без 1-но може,но с едно неможе.Тогава трегедията е пълнаа...
|
Вто Авг 07, 2012 8:05 am |
|
 |
ghp
Орден "Стара Славия"
|
Мартин Кушев: Аз не пия водка "Аз не пия водка", оправда се треньорът на Славия Мартин Кушев на пресконференция по повод предстоящия сезон, в който "белите" навършват 100 години.
"Всеки може да си говори, какво си иска. Аз ако не ви кажа, че това е вода, някой ще реши, че си пия водка и в момента. А аз не пия", каза треньорът на "Славия" по повод нападките на бившия бял нападател Георги Христов.
Метъла обвини Кушев в къркане по обяд.
Младият спец е горд, че ще има възможност да води отбора в юбилейния сезон. "Това е голяма отговорност и за играчите", добави Кушев.
|
Вто Авг 07, 2012 9:10 am |
|
 |
Whitey
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Вто Юли 05, 2005 9:56 pm Мнения: 1336 Местоположение: София, Овча купел
|
Ма Божов и Христов говореха за уиски 
_________________ www.zone1913.com
Андрей Желязков: Славия е завинаги в сърцето ми.
|
Вто Авг 07, 2012 9:13 am |
|
 |
rzEtw
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Вто Яну 25, 2011 3:10 pm Мнения: 586 Местоположение: Плевен
|
Whitey написа: Ма Божов и Христов говореха за уиски  За хората с проблеми разлика няма 
|
Вто Авг 07, 2012 10:23 am |
|
 |
lureno19
Модератор
Регистриран на: Нед Яну 15, 2006 7:33 pm Мнения: 2637 Местоположение: Sofia, Geo Milev
|
Вто Авг 07, 2012 10:33 am |
|
 |
|