Национален Клуб на Слависта

Форум

Виж темите без отговор | Виж активните теми Дата и час: Сря Май 07, 2025 6:21 am

Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 142 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 15  Следваща
 strategiq za razvitie na slavia 

syglasni li ste?
da 90%  90%  [ 28 ]
ne 10%  10%  [ 3 ]
Общо гласове : 31

strategiq za razvitie na slavia 
Автор Съобщение
Мнение 
Боджов, аз не съм от ``ония слависти``, аз съм по хард от тях.
Това е все едно някой да ти наебе жената/вагинално, анално и орално/ и ти да му платиш 3 лв...
Теб сигурно не те дразни, че гледаш нагласени посредствени мачове,
но мен това ме вбесява. За жалост има хора, които не издържаха на ебавката и не искат да идват на стадион Славия. А, най-лошото не искат и да чуят за това , докато има мутри тук. Това е истината.
Футбола в България не е спорт, а на хората им се иска да гледат нещо по спортно и състезателно.
1996 - не бъди лаик и наивник. Купихме всичко, което можахме, а там
където не можеше да се купи имахме спортното щастие да вземем максималното.....С това не искам да наливам вода в ничия мелница,
аз търся истината, тя за мене е опорната точка.
Публиката:
1.Свободен вход минимум от 2 до 5 години.
2.Като влезе вътре човек да разбере, че играят ФУТБОЛ/пиша ти го с главни букви/, не да ритат нависоко и надалеко, защото това и аз го мога.
3.Юноши - отбора да е на сърцето им, да милеят за него. Когато се прибират разплакани в съблекалнята след загуба тогава и ние ще прощаваме. Между другото да си видял някой да е целувал скоро кръглата емблема на Славия???? Аз това съм го виждал някъде през 86 година - Джери Алдев го направи....Стойко сакалиев само дето не се разхвърля по долни гащи, за да покаже, че е от цска!!!!????
Това тук скоро няма да го видим!
4.Мазните муцуни....... е за това рецепта нямам.............
ако имаш ти .....Сега разбирам, че като написах точка №4 се разбра, че първите 3 нямат никаво значение. Славия е частна собственост и собственика може да си прави всичко, въпреки моето, твоето или на някой друг мнението. Това е за днес, утре пак :lol: .

Сря Мар 31, 2004 3:46 pm
Администратор
Аватар

Мнение 
Тези простотии в началото не си струва да ги коментирам.
По точките :
1.УЕФА забранява свободен вход на мачовете на професионално ниво.Всеки клуб,който си позволи свободен вход е заплашен от санкции.УЕФА препоръчва платения вход да е съобразен със стандарта на съответната държава-нито да е прекалено висок,нито символичен.Това се отнася за ВСИЧКИ официални мачове-и вътрешни и международни на клубно и национално равнище.Не дай боже някой тим да пусне публиката без пари на мач от евротурнирите-много яки глоби ще отнесе.Примерно на БАТЕ Борисов това се случи преди 2 години.Все пак футбола е индустрия.Така,че тук не може да се изпълни тази препоръка.
2.Това с футбола ще дойде с повишаването на стандарта.И аз искам МЕДИЦИНСКА ПОМОЩ,ОБРАЗОВАНИЕ,УПРАВЛЕНИЕ,ПОЛИЦИЯ,СЪД-но и те са като футбола.Че и по-зле.А през този сезон кой мач по-точно нагласихме?Защо дъвчеш онова 2-5като дъвка.Все едно сме някакъв суперотбор,който ако не шитне мач,не могат да го надънят.Те феновете през 1988 обвиняваха Жужо за загубите...
3.В професионалния футбол не може да има сантименти за юноши,рожби на клуба и др.А сега имаме повече наши юноши в отбора от 30 години насам.През есента сме използвали 17 футболиста,4 наши-Владимиров,Георгиев,Рангелов и Янков.Срещу Черноморец примерно излязоха и Раданов и Тенекиджиев.Кой друг отбор има повече юноши от нас?Никой!Поне в А и Б група.Благо е целувал емблемата поне 2 пъти.Последния -срещу "Марек" в Дупница.Защо обаче това стойкаджийство и позьорство ти прави впечатление-не мога да вдяна.По тази точка са се сетили преди теб.Мутрите и Благо са те поизпреварили малко.
4.Това за частната собственост го пиша 50 пъти в последните 6 месеца тук.Може да се съобразят с нас-ако ходим на мачове-както Божков се съобразява с ЧБ агитката,както говедцата изгониха маса треньори и футболисти.
4+А ако мутрите се махнат,и отидем да играем по селските дивизии ще идват ли на мачове хората???

Така,че е много лесно да се приказва какво трябва и какво не трябва,но най-добре да видим какво може!

Сря Мар 31, 2004 8:06 pm
Профил WWW
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
bodzhov_zv написа:
Тези простотии в началото не си струва да ги коментирам.
По точките :
1.УЕФА забранява свободен вход на мачовете на професионално ниво.Всеки клуб,който си позволи свободен вход е заплашен от санкции.УЕФА препоръчва платения вход да е съобразен със стандарта на съответната държава-нито да е прекалено висок,нито символичен.Това се отнася за ВСИЧКИ официални мачове-и вътрешни и международни на клубно и национално равнище.Не дай боже някой тим да пусне публиката без пари на мач от евротурнирите-много яки глоби ще отнесе.Примерно на БАТЕ Борисов това се случи преди 2 години.Все пак футбола е индустрия.Така,че тук не може да се изпълни тази препоръка.
2.Това с футбола ще дойде с повишаването на стандарта.И аз искам МЕДИЦИНСКА ПОМОЩ,ОБРАЗОВАНИЕ,УПРАВЛЕНИЕ,ПОЛИЦИЯ,СЪД-но и те са като футбола.Че и по-зле.А през този сезон кой мач по-точно нагласихме?Защо дъвчеш онова 2-5като дъвка.Все едно сме някакъв суперотбор,който ако не шитне мач,не могат да го надънят.Те феновете през 1988 обвиняваха Жужо за загубите...
3.В професионалния футбол не може да има сантименти за юноши,рожби на клуба и др.А сега имаме повече наши юноши в отбора от 30 години насам.През есента сме използвали 17 футболиста,4 наши-Владимиров,Георгиев,Рангелов и Янков.Срещу Черноморец примерно излязоха и Раданов и Тенекиджиев.Кой друг отбор има повече юноши от нас?Никой!Поне в А и Б група.Благо е целувал емблемата поне 2 пъти.Последния -срещу "Марек" в Дупница.Защо обаче това стойкаджийство и позьорство ти прави впечатление-не мога да вдяна.По тази точка са се сетили преди теб.Мутрите и Благо са те поизпреварили малко.
4.Това за частната собственост го пиша 50 пъти в последните 6 месеца тук.Може да се съобразят с нас-ако ходим на мачове-както Божков се съобразява с ЧБ агитката,както говедцата изгониха маса треньори и футболисти.
4+А ако мутрите се махнат,и отидем да играем по селските дивизии ще идват ли на мачове хората???

Така,че е много лесно да се приказва какво трябва и какво не трябва,но най-добре да видим какво може!
ABSOLUTNO SI PRAV :))))))SAMO SLAVIA!!!!!!!!

Чет Апр 01, 2004 3:27 am
Профил ICQ
Мнение 
Виждам, че за всичко имаш обяснения. Съжалявам, че не разбра това, което се опитах да ти кажа с моите послания.
Питаш ме кой мач нагласихме????Ще ти отговоря така.След кой мач треньора на Славия подаде сам оставка?
Забелязах следното, направил си тема, в която обсъждаме бъдещето на Славия, като наблягаме на публиката не толкова на самата игра и главните действащи лица футболистите. Впечатление прави това, че за разлика от мен ти имаш за всичко готов отговор и не търпиш инакомислещи. Аз лично на чернато, бяло не мога да кажа....
В търсене на панацеята за любимия клуб ти желая успех и само СЛАВИЯ!

Чет Апр 01, 2004 8:59 am
Администратор
Аватар

Мнение 
След мача Македонска слава-Славия 3-0,Йешич сам подаде оставка.Абе ти в Мозамбик ли живееш?Нормално е да имаш мнение по всеки въпрос,чичко Фройд го е обяснил.Чети малко повечко-и ти ще имаш.
Инакомислието го приемам,когато е аргументирано-затова пиша и на кирилица.Когато обаче се приказват неща на сляпо,когато някой защитава тезата си с полуистини-не мога да я приема.Не можеш да говориш,че трябват повече наши юноши в състава при положение,че има 6.Не може да обясняваш,че няма треньор подал оставка сам,при положение че се случи след третия кръг.Не можеш да обясняваш,че сме били купени шампиони,при положение,че бяхме най-добрия отбор.Как играеше "Левски" тогава?Ами ЦДНА,ами Локо???По-силни ли бяха от нас?Смешника Лафчис извади ли един неопровержим аргумент,освен циркаджийски хленч и скубане на косите от безсилие?
Много добре знам защо съм написал темата.Ако ми проследиш всички постинги във форума(при положение,че си нямаш друга работа),много точно можеш да видиш моята позиция по този и по други въпроси.А тя в общи линии е:ДА ХОДИМ НА МАЧОВЕ,ЗА ДА СЕ СЪОБРАЗЯВАТ С ПРИВЪРЖЕНИЦИТЕ.Иначе на никой не му пука за нас.Това е пътя за ПРОМЯНА.

Чет Апр 01, 2004 10:53 am
Профил WWW
Мнение 
Не мислих да отговарям, защото ми се струва, че говоря сам със себе си.
Монолог!! Нали разбираш???Не става дума за Македонска слава, а за мача с цска......мога да ти кажа и цифрата за която се продадоха.
Доста евтино, сравнение с предишните години. Но това е политиката на нашият любим клуб. После какво стана - Венци обвини 3-4 играчи,
след това дойде и мача с Мак.слава - бойкот, точно от тези 3-4-ма....
и след това си замина и треньора, КОЙТО БЕШЕ АБСОЛЮТЕН ПИЧ.Някои от тези бяха постригани....Какво има толкова да говорим.
За юношите - да така е в момента играят доста юноши и това е много добре. В миналото Славия никога не е държала на своите юноши, това е факт, който няма как да отречеш. Имаш една грешка, относно
Владимиров. Той е толкова юноша на Славия, колкото аз и ти сме от
цска. Ако искаш и представлява интерес ще ти пиша за него от къде що е !
1996 - СТИГА !! Бъди си на това мнение на което си сега не желая да говоря и споря с теб. Много неща знам и то от хора първа ръка...
Не си мисли, че не съм се радвал, но истината е друга.
Тук даже като чета какво си написал ми се струва, че сам се навиваш и се самозаслепяваш. За съжаление ....``совите не са това, което са``.
Между другото ако искаш може да се срещнем на мача с Локото очи в очи, вместо да дълбаеме тук. АДИО!

Чет Апр 01, 2004 1:07 pm
Напреднал
Аватар

Мнение 
Я да кажа и аз нещо. :wink:
През 1996 наистина купихме някой и друг мач според мен. Не го одобрявам, но не ме е и срам от тази титла.Каквото станало-станало, но доста от последните шампиони станаха по този начин.
Това за юношите и мен ме радва много, може би само Черноморец имат повече от нас. Но от водещите отбори сме без конкуренция.
Трябва обаче да продължи да се работи в тази посока, а не да се продадат 2-3 играчи за тлъсти суми и после всичко на самотек.
Венци Стефанов за мен е един подлизурко и страхливец - не ангажирам никого с това мнение.
И за последно, и двамата сте твърдоглавци, ако питате мен. :D Майтапя се, да не се вържете сега.
Хубаво е, че имате свое мнение и държите на него си, но изслушвайте и другите.
'Аре до скиф! :D

Чет Апр 01, 2004 2:50 pm
Профил
Администратор
Аватар

Мнение 
SLAVIA FOREVER написа:
Не мислих да отговарям, защото ми се струва, че говоря сам със себе си.
Монолог!! Нали разбираш???Не става дума за Македонска слава, а за мача с цска......мога да ти кажа и цифрата за която се продадоха.
Доста евтино, сравнение с предишните години. Но това е политиката на нашият любим клуб. После какво стана - Венци обвини 3-4 играчи,
след това дойде и мача с Мак.слава - бойкот, точно от тези 3-4-ма....
и след това си замина и треньора, КОЙТО БЕШЕ АБСОЛЮТЕН ПИЧ.Някои от тези бяха постригани....Какво има толкова да говорим.
За юношите - да така е в момента играят доста юноши и това е много добре. В миналото Славия никога не е държала на своите юноши, това е факт, който няма как да отречеш. Имаш една грешка, относно
Владимиров. Той е толкова юноша на Славия, колкото аз и ти сме от
цска. Ако искаш и представлява интерес ще ти пиша за него от къде що е !
1996 - СТИГА !! Бъди си на това мнение на което си сега не желая да говоря и споря с теб. Много неща знам и то от хора първа ръка...
Не си мисли, че не съм се радвал, но истината е друга.
Тук даже като чета какво си написал ми се струва, че сам се навиваш и се самозаслепяваш. За съжаление ....``совите не са това, което са``.
Между другото ако искаш може да се срещнем на мача
с Локото очи в очи, вместо да дълбаеме тук. АДИО!
Следващия път като разбереш за такава далавера,иди в полицията-ще ни изхвърлят от групата,ще си обиграваме юношите и ще се пречистим от мутрите.Като Янтра(Чардафон).Или поне поствай точния резултат тук,да разбием Еврофутбол.И ЦСКА ще го закърши покрай фалита на Бошков.После със спечелените кинти ще откупим акциите от мутрите,и ще превърнем Славия в модерно публично акционерно дружество от испански тип.Като Реал и Барса.Ще се изредим на председателското място на ротационен принцип-за всеки кръг-различен президент.Хем няма и да имаме време да се корумпираме.Докато се свържат с теб,примерно ,да те хванат,на поста вече ще е Suomi да речем...Никой няма да може да ни хване спатиите.Щото ще теглим жребий всяка седмица,в кафето до автогарата.

Shte se vidim,shto da ne se vidim....

Чет Апр 01, 2004 3:25 pm
Профил WWW
Мнение 
На мен въобще не ми пречи, че не вярваш на нито една дума написана
от мен.
To si e za tvoia smetka.
Аз въпреки всичко си оставам СЛАВИСТ ДО ГРОБ ! ...но не задавай въпроси или не прави теми на, които не искаш да чуеш отговорите. Един съвет - свали си слънчевите очила и си вдигни главата по-нагоре може да видиш и нещо друго, от това което си научил или знаеш.
Ако съм те обидил с нещо, голямо ИЗВИНЯВАЙ.
Повече няма да пиша по тази тема.............остани си със здраве.
Suomi, пич си, искам да чета повече неща от теб, защото си доста над средното ниво на интелигентност и всеки твой коментар лично мен ме кефи максимално. Затова не зарязвай въпроснят форум, той /форума/
има нужда от такива като теб.
САМО СЛАВИЯ :lol: :lol: :lol: !!!

Чет Апр 01, 2004 4:05 pm
Администратор
Аватар

Мнение 

Аз не виждам нещо лошо в това,да си поддържам темите,които съм поствал,като влизам в диалог с отговорилите.Ако не бях те провокирал-щеше да си останеш само с първото мнение,и нямаше да развиеш в пълнота своята теза.За какво изслушване говорим тогава?Да ти пиша "Прав си,братле!"-това ли е изслушването?Какви са ти по-точно обвиненията към мен?Като гледам посещенията и качеството на мненията(най-вече),май тази е най-добре модерираната тема във форума.Виж само във споровете какви силни мнения има-твои,мои,на Петър Дяков ,на Суоми,на Спиро,на други-абсолютната истина е имагинерно понятие,но във всяко мнение има зрънце от нея.При форумите написаното остава-всеки може да го прочете и да си прецени.Това е изслушването.

Исках да кажа,че всеки,който има такава информация,трябва да я разгласява предварително-хем може да осуети плановете,хем ще лови дикиш.А така след свършен факт е лесно да се говори.И да се манипулира.Щото тва за апостериорно сигурните източници,е прийом на бай ти Лаврентий Берия.Ето аз сега мога да кажа,че паднахме от "Ботев",защото много мой човек е видял 7-8 души от ръководството и отбора да разтоварват едни торби с жълтици от микробус с пловдивска регистрация.Те са сред нас.Всичко е много сложно,конспирации и други дивотии.Щеше да е добре обаче да го кажа преди мача,нали така?Другото си е комплексарщина."Леле какви познати имам,абе вие нищо не знаете.Всичко е нагласено,аз знам сценария."Един съвет и от мен-изгони тези "хора първа ръка" от главата си.Да погледнеш нагоре(към Слънцето)и да си свалиш слънчевите очила...не е много логично.И е непрактично-после ти се привиждат тъмни петна навсякъде.

Ако искаш пиши,ако искаш не пиши-твоя работа.За мен не е на живот и смърт.Няма да се обеся.Най-много да го преместя в другия крачол.

Чет Апр 01, 2004 6:02 pm
Профил WWW
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Темата е заключена, не можете да променяте мнения.   [ 142 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 15  Следваща