Национален Клуб на Слависта

Форум

Виж темите без отговор | Виж активните теми Дата и час: Съб Юни 21, 2025 1:47 pm

Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 137 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 14  Следваща
 Контролите 
Автор Съобщение
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
В момента сме супер зян с нападателите :?
Трябват ни спешно, че с тия контузии, продажби и изгонвания положението никак не розово!!

Сря Юли 25, 2007 8:06 pm
Профил WWW
Пристрастен

Мнение 
Ортега носи победа на Славия над Вихрен

Орлинов удря шамар на Шейтанов, Кузмановски недоволен от Софрониев

Славия победи с минималното 1:0 Вихрен в контрола, която се игра на стадион "Свети Петър" в Банско. Единственото попадение в срещата реализира новото попълнение на "белите" Демиран Ортега в 83-ата минута, а малко след това напусна контузен терена.

Най-интересното обаче се случи през втората част, когато контролата бе прекъсната за няколко минути. Капитанът на Славия Йордан Петков настъпи играч на санданчани, след което се заформи масово меле. При спречкването вратарят на Вихрен Георги Шейтанов отнесе шамар от Орлин Орлинов. В срещата изобилстваха грубостите, но в крайна сметка единсвено Ортега напусна контузен.

В 83-ата минута той получи извеждащ пас от Мартин Керчев и озовал се сам срещу вратаря на Вихрен Георги Шейтанов го преодоля успешно. "Ортега вкара красиво попадение. Надявам се да продължи да бележи за Славия, защото от такива играчи имаме нужда. Неприятното е, че той получи контузия, но тя не е сериозна и мисля, че ще е готов за игра до 1-2 дни", сподели пред Топспорт.бг Стевица Кузмановски.

Наставникът на "белите" добави също, че не е особено впечатлен от дошлите на проби Виктор Софрониев и Самуел Батмут. "На Софрониев му липсва физическа подготовка, а Самуел влезе през второто полувреме, но не направи кой знае какво", каза Кузмановски, който ще даде шанс за доказване на двамата в предстоящите контроли. В събота "белите" излизат срещу "Спартак" (Пд), а в неделя ще е последната проверка на тима в Банско - срещу Локо (Мездра).

Загубата за Вихрен бе втора за днес, след като по обяд санданчани паднаха с 0:1 от "Спартак" (Пд).

От Пламен Славов, Топспорт.бг

Сря Юли 25, 2007 11:38 pm
Профил
Орден "Стара Славия"

Мнение 
за какво ни е тва интертото? какви са тия самдория ? я си играи контолки с вихрен "Спартак" пд,чепинец ,зверини лакатник, и тем подобни грандове :? :shock:

Чет Юли 26, 2007 8:05 pm
Профил
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
Това си го заслужаваме да ти кажа.... аз лично съм изумен че има фенове сред нас които подържат тезата на дебелия, че Интертото щяло да ни наруши подготовката....няма да им казвам имената да не ги излагам публично :!: До сега гледах говедата с латекса...който от тия два отбора ни хване 5-ца не ни мърда, а сега вече и без карата и тошето отиваме на повече!Ама важното е да се разпродава.....абе опитвам се да си обясня тая политика на дебелия и да открия плюсове, стигам до извода че може би единствения плюс е желанието на млади и талантливи играчи да идват при нас с надеждата за бърз трансфер....това за нас обаче няма никаква полза, а само за дебелия който се нагушва сериозно, дано поне тия строежи за които говори да не останат химера!Да оправи цялата база, и ако ще строи общежитие за таланти да го строи, а не само да плямпа!

Изображение
www.zone1913.com

Чет Юли 26, 2007 9:42 pm
Профил
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
Или кеш или НЕЩО :lol:

The Rise of the poisoned Youth

Чет Юли 26, 2007 10:26 pm
Профил ICQ
Орден "Стара Славия"

Мнение 
Аз бях от тези, които в края на миналия сезон написаха, че участието в Интертото не е най-важното нещо на света и можем и без него. Продължавам да мисля така. Истинският проблем е че ръководството на отбора е загубило всякакво желание за успехи. Не ме притеснява това, че няма да играем срещу някой западен отбор, колкото и да е голям, стига Дебеленци да беше казал, че следващият сезон гоним място в турнирите на всяка цена и сглобяваме отбор за тройката и с една прилична селекция и сериозна подготовка някъде в Австрия или Германия да беше загатнал, че този път наистина ще се борим за нещо и няма да си останем с празните обещания.
Разбира се, няма нищо такова и при сегашното положение наистина участието в Интертото щеше да е полезно за отбора и щеше да ни даде нещо, за което да се вълнуваме и радваме. Обаче сегашното положение не е нормално и мисля че всички ще се съгласите, че Славия не е отбор за 5-то място и Интертото. Ако нещата с нашия отбор бяха нормални, щяхме да се борим не за Интертото, а за медали, даже за титлата и при това положение за мен поне една добре проведена лятна подготовка, подкрепена със съответната селекция, е много по-важна от участието в няколко тежки и безмислени мача по средата на лятото.

Чет Юли 26, 2007 11:12 pm
Профил
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
Аз продължавам да мисля, че интертото е турнир без особено значение. Някак си е смешно да се мисли, че може да играем мачовете от този турнир в темпо, с което се играят контролите срещу отборите, които срещаме това лято. Да си обиграваме отбора срещу Сампдория... :) Турнирите са за да се печелят. А за да се печелят трябва стабилна подготовка. В тренировъчно темпо няма как да стане. Ей така да си играем само... Лошото е, че в първенството това правим.

Пет Юли 27, 2007 9:39 am
Профил
Орден "Стара Славия"

Мнение 
Пичове, между Интертото и УЕФА разлика няма. Предпочитам да бием САМП в Интертото отколкото да се изложим с Бате Борисов в УЕФА.. Нали никой от нас не се заблуждава, че ще направим фурор в групите на УЕФА и едва ли не ще гоним полуфинал? С тези играчи ще ни бият като маче у дирек независимо в кой турнир играем. За нас е важно да играем ако ще и 8 предварителни кръга в Интертото, защото повечето от тези, които носят свещената за нас бяла фланелка гледат ден да мине друг да дойде и въобще не осъзнават в клуб с каква история играят.. Ясно е, че първите години ще ставаме за смях, но също е ясно, че рано или късно тези лигльовци ще придобият самочувствие. Не е малко значение такова участие и за нас феновете, защото ако някой ми каже, че се надява с Дебелия да играем в Европа, ще му кажа да слезе на земята. Трезвомсилещите от нас със сигурност се надяват да направим най-много някой Х с добитъка на домакинския ни мач и нищо повече. Вижте бдж-то с какви отбори се подготвя и ние с кой играем.

Пет Юли 27, 2007 10:53 am
Профил
Орден "Стара Славия"

Мнение 
Някой знае ли днес от колко часа е мача?

Съб Юли 28, 2007 2:06 pm
Профил
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
18.30

Съб Юли 28, 2007 5:39 pm
Профил WWW
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Темата е заключена, не можете да променяте мнения.   [ 137 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 14  Следваща