Национален Клуб на Слависта

Форум

Виж темите без отговор | Виж активните теми Дата и час: Пон Юли 07, 2025 7:32 pm

Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 153 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 16  Следваща
 СЛАВИЯ - ЦСКА 
Автор Съобщение
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
Spiro написа:
jordas написа:
fisher96 написа:
За да ги бием трябва по-мощна подкрепа, каквато отдавна не е имало и не вярвам скоро да има. 3000 дори са малко, повече трябва иначе пак нищо няма да постигнем.

Трябва ама не виждаш ли, че наще фенове пускат теми озаглавени "Довиждане аз бях дотук"...или "Писна ми вече"....за това и 1000 да сме, ако всички са натсроени да подкрепят отбора на максимум както се получи на моменти с "Ботев" целия А сектор да скандира ще се получи...., аз лично съм песимист..., ама дано да се изненадаме приятно :?
....лошото е, че повечето като има мач с животинските отбори и се изпокриват в миши дупки :!:

Причината е и в това, че мача ще го дават по телевизията. Но ако бяхме били очевидно по-слабите от нас отбори на "Марек" и Черноморец, нито телевизията, нито някоя поройна гръмотевична буря биха ме спрели да ида на стадиона. Сега обаче положението е различно. Сега се чуствам ИЗЛЪГАН, ПРЕДАДЕН и ДЪЛБОКО ОБИДЕН от това, което стана тази събота в Бургас и което беше повторение на пошлата постановка от Дупница. Зная възможностите на отбора и треньора и от това ме боли още повече. ТЕ СЕ ПОДИГРАХА С НАШИТЕ НАДЕЖДИ ЗА ПОРЕДЕН СЕЗОН!!! При това положение наистина трябва да съм луд, за да продължа да ходя да си хабя нервите на стадиона. И понеже сигурно малко или повече съм такъв (фактът, че още съм славист го доказва) пак ще ида някой ден... Но не и сега, но не и преди да съм забравил поредния срам, който ме накараха да изпитвам след мача в Бургас. А щом на Венци това му носи удовлетворение (вероятно изразяващо се в парични знаци) - нека сам си ходи на стадиона - хем няма кой да го псува!

По никакъв начин не мога да те упрекна, че си решил да не ходиш....все пак винаги ще има 500-600 крайни мазохисти които ще подкрепим отбора!!И друга полза ще има, поне ще излея насъбралия се гняв към ръководството, а няма да го тая в себе си!!

Изображение
www.zone1913.com

Пон Сеп 24, 2007 6:52 pm
Профил
Луд за връзване

Мнение 
Така до тук прочетох два вида мнения едните ги е срам обидени са и незнам си какво , вторите пък протести са им в главите.
Аз ви казвам че футбола е една игра едни бият други падат е в нашето първенство има и доза корупция но не е ли тока и в цял свят така че който не може да се примири с това по добре да не гледа мачове.

Моя призив е всеки който обича Славия на стадиона и да подкрепя белите!!!

Пон Сеп 24, 2007 7:11 pm
Профил
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
desso написа:
Така до тук прочетох два вида мнения едните ги е срам обидени са и незнам си какво , вторите пък протести са им в главите.
Аз ви казвам че футбола е една игра едни бият други падат е в нашето първенство има и доза корупция но не е ли тока и в цял свят така че който не може да се примири с това по добре да не гледа мачове.

Моя призив е всеки който обича Славия на стадиона и да подкрепя белите!!!

ТОВА Е ПРИКАЗКА!!!
Или те вълнува играта, или си славист, но чакаш по-добър ден ( не за Славия, а за футбола в България ) и "псуваш пред телевизора". Това е въпрос на личен избор. Или правиш протест, със или без сваляне на гащи, това също е въпрос на личен избор. Но хайде да не се сърдим един на друг, че някой мисли различно по някои въпроси, а всъщност всички сме слависти в края на краищата!

НАЗДРАВЕ!!! ( Както казва Батето )

Пон Сеп 24, 2007 7:51 pm
Профил
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
Цитат:
НАЗДРАВЕ!!! ( Както казва Батето )

Или Вихурата :lol:

The Rise of the poisoned Youth

Пон Сеп 24, 2007 8:21 pm
Профил ICQ
Орден "Стара Славия"

Мнение 
Момчета щом сме слависти трябва да сме оптимисти.Ако покажем играта срещу "Ботев" няма начин да не вземем поне точка.Чорбата не се нещо особено - лошото е само ВС да не изиграе мача предварително.

Вто Сеп 25, 2007 8:50 am
Профил
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
Момчетата имат сили да бият ЦСКА, но нямат възможност поради други фактори.
Реалистично погледнато този мач ЦСКА бия с 1 гол разлика, както прави последните 2 пъти. Един гол, но носещ 3 точки и много пари в джоба на Венци.
Не е изключено този път и за разнообразие нещо друго да се получи, но нека отидем на стадиона и да става каквото ще става ... :P

Вто Сеп 25, 2007 10:10 am
Профил ICQ
Орден "Стара Славия"

Мнение 
gesha написа:
Реалистично погледнато този мач ЦСКА бия с 1 гол разлика, както прави последните 2 пъти. Един гол, но носещ 3 точки и много пари в джоба на Венци.

Последните 2 пъти паднахме 0:1 на Овча Купел и 1:6 на Армията .... :lol: Тоя един гол на едното място май ... ;)

САМО СЛАВИЯ!

Вто Сеп 25, 2007 11:53 am
Профил
Орден "Стара Славия"

Мнение 
Славия загуби трети титуляр

Радослав Рангелов с разкъсани коленни връзки
Проблемите пред треньора на Славия Стевица Кузмановски преди двубоя с ЦСКА нараснаха още повече, след като стана ясно, че той няма да може да разчита и на Радослав Рангелов.

Универсалният играч на "белите" е третият основен футболист, който излиза от строя. Рангелов е с разкъсани коленни връзки след гостуването на Черноморец (0:2). Преди дни от менискус бе опериран Саша Симонович, който ще е извън терените за около месец, както и бразилецът Елтон, който също не е напълно възстановен.

От щаба на Славия се оплакаха за грубите действия на играчите на Черноморец по време на срещата в кв. "Лазур". "Белите" дори обмислят да се жалват до БФС, тъй като условия за футбол край морето е нямало.

"Ритаха ни през цялото време. Видя се, че ние сме по-техничните, но нямаше как да разгърнем потенциала си, след като при всяко поемане на топката ни събаряха на земята с яка секира", споделиха от Славия.

От ръководството на клуба са категорични, че ще наложат глоби на футболистите за издънката, която бе втората им за сезона.

Вто Сеп 25, 2007 2:24 pm
Профил
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
jjfoxi написа:
gesha написа:

Последните 2 пъти паднахме 0:1 на Овча Купел и 1:6 на Армията .... :lol: Тоя един гол на едното място май ... ;)

Идеята ми беше последните 2 домакинства :)
Миналият сезон 0:1, а по-миналият 1:2 :wink:

Вто Сеп 25, 2007 9:17 pm
Профил ICQ
Луд за връзване
Аватар

Мнение 
Абе тоя мач е наш!!!Ще бием ЦСКА!!!

Сря Сеп 26, 2007 8:56 am
Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Темата е заключена, не можете да променяте мнения.   [ 153 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 16  Следваща