Автор |
Съобщение |
jordas
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Съб Сеп 23, 2006 10:28 pm Мнения: 1258 Местоположение: София
|
Kijani написа: Хора,нашият отбор смело мога да заява,че е в топ 4 на България в момента,играем много добър футбол,грамотен,създаваме положение,липсва ни шанса и късмета...днес в Сандански хората,които бяхме там,видяхме игра каквато в последните години според мен Славия не е демонстрирала-хъс,идеиност,разнообразие,голови атаки,това е футбола,не може да се правят трагедии,че не сме били,взехме Х-а с игра и достойнство,което е за ценене!Всички на мача с Латеска!
Завинаги и само Славия!
Зареждаш с оптимизъм яко  ...всички на мача с Латекс и победа с два гола разлика над хитрите селяни 
_________________ ЗНАМЕТО НА СЛАВИЯ СЕ ВЕЕ, СОФИЯ С НЕГО СЕ ГОРДЕЕ......
www.zone1913.com
|
Нед Окт 07, 2007 10:17 am |
|
 |
saract
Орден "Стара Славия"
|
Направо си като черна станция - не знам какъв ти е проблема или си от Славия или не си.Гледах репортажите поне по 3 телевизии и така и не виядх никакви положения за Вихрен освен една случайна греда след опит за центриране.Виж положения за Славия видях поне 4 - при това чисти стопроцентовинтови положения.Не знам този Петър Димитров с какво толкова е бил неуловим / по телевизията въобще не изглаждаше така/ но Здравко Лазаров наистина беше страхотен.Две греди след самостотятелни акции,два пъти извеждаше наши играчи сами срещу вратаря плюс перфектно центриране за гола.
|
Нед Окт 07, 2007 1:34 pm |
|
 |
saract
Орден "Стара Славия"
|
Новина
Орлинов посвещава гола срещу Вихрен на Стевица Кузмановски
Дениран Ортега с настинка, играл с температура в Сандански
Донеслият точката на Славия срещу Вихрен (1:1) Орлин Орлинов е посветил попадението на треньора си Стевица Кузмановски, похвали се играчът пред "Топспорт".
"Рядко получавам шанс за изява, но във времето, в което съм на терена, се опитвам да се раздам до краен предел. Щастлив съм за това, че вкарах на Вихрен. Дано продължа да бележа. Благодаря на Кузмановски, че ми гласува доверие. Посвещавам попадението на него", каза Орлинов.
От щаба на "белите" информираха, че Дениран Ортега е играл в Сандански с температура. В паузата на шампионата Славия ще изиграе контрола с "Ботев" (Пд) в събота на изкуствения терен в кв. "Овча купел
|
Нед Окт 07, 2007 7:32 pm |
|
 |
voki
Луд за връзване
|
О начи събота сме на мач
Нед Окт 07, 2007 9:45 pm |
|
 |
saract
Орден "Стара Славия"
|
По 900 лева изпускат във Вихрен от хикса със Славия
Играчите на Вихрен щяха да получат сериозни премии при победа над Славия
В Сандански се радват на спечелената точка, хвалят съдиите
По 900 лева премии щяха да получат титулярите на Вихрен при победа на Славия. Двата тима завършиха без победител - 1:1 в събота на градския стадион в Сандански.
- При нас си има правилник, който се спазва. Срещу грандовете, софийските отбори и регионалните дербита премиите са по-високи. За съжаление ние не успяхме да спечелим обещаните пари, тъй като допуснахме Славия да ни изравни - разкриха от Вихрен.
Въпреки това от клуба са доволни от спечелената точка.
- Точката срещу Славия е ценна за нас - смята главният селекционер на Вихрен Иван Динев. - Късмет беше, че не загубихме. Два пъти Здравко Лазаров улучи гредите, а и на вратата Георги Шейтанов беше невероятен - каза Динев. Според него треньорът на Славия Стевица Кузмановски е променил играта на тима.
- Славия играе много модерен футбол. С новопривлечения от Турция Здравко Лазаров белият отбор става още по-силен - уточни Динев.
Според него съдиите са били в пълен синхрон на терена и не са попречили на двата отбора.
|
Пон Окт 08, 2007 7:45 am |
|
 |
saract
Орден "Стара Славия"
|
|
Вто Окт 09, 2007 3:19 pm |
|
 |
dvutsvetko