Национален Клуб на Слависта

Форум

Виж темите без отговор | Виж активните теми Дата и час: Чет Май 15, 2025 8:21 pm

Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 77 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 4, 5, 6, 7, 8  Следваща
 Добра новина от Ловеч! 
Автор Съобщение
Луд за връзване
Аватар

Мнение 
The Football Factory е много добър филм,много ми хареса!

Съб Ное 17, 2007 5:23 pm
Профил
Орден "Стара Славия"

Мнение m
Ima po dobri filmi

Съб Ное 17, 2007 6:46 pm
Профил WWW
Модератор
Аватар

Мнение 
jordas написа:
LucaBrazi написа:
venci_1913 написа:
вчера у новото ми даскало всички със шалове на уефски и цецка днеска аз със шал на белите :lol: 8)

Да не са те изгонили от предишното училище за хулигански прояви? :idea:

:lol: :lol: а ние сме белите ненормални пияни свине :lol: :oops: :shock:

не бе за малко бях кандидатсвах :lol: :lol: :lol:

Венцеслав Стефанов ,Борислав Константинов,Веско Събев ВЪН ОТ СЛАВИЯ СОФИЯ

Съб Ное 17, 2007 7:47 pm
Профил
Пристрастен
Аватар

Мнение 
jordas написа:
Имаше и още един готин с едно ченге което под прикритие се внедрява в една агитка от долните дивизии (в UK.) с цел да събира информация, но до такава степен се приобщава, че накрая става тартор и напуска полицията....само името ми бяга нещо??

I.D. се казва филмът, за мен той е най-добрия в жанра

Съб Ное 17, 2007 11:41 pm
Профил
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
Гледал съм Football Factory разбира се :!: :?

Нед Ное 18, 2007 12:05 am
Профил ICQ
Орден "Стара Славия"

Мнение 
надявам се всички "хулиганчета" да са гледали Темата на Нова днес.
замислете се само над едно - струва ли си да се замислиш за това какво правиш и какво се случава чак след като пострада твой близък?
Ако научиш детето си да мрази и то загине в една безумна битка на фенове ще се чувстваш ли горд от края му и от това, че е защитавало идеалите ти??

Нед Ное 18, 2007 9:49 pm
Профил
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
makaveli написа:
замислете се само над едно - струва ли си да се замислиш за това какво правиш и какво се случава чак след като пострада твой близък?
Ако научиш детето си да мрази и то загине в една безумна битка на фенове ще се чувстваш ли горд от края му и от това, че е защитавало идеалите ти??

Макиавели принципно подкрепям думите ти, но в България хулиганството съществува главно в Интернет Форумите, в главите на журналистите търсещи сензации(справка обединените фенове на Лефски и Цска колещи Румънци) и някой заблуден дознател който трябва да отчита дейност!!Случаите с фенът на Лефски починал следствие метната бомба напосоки и Гергана Орлова са много неприятни, но по скоро са изключение!Ние нямаме манталитета ако щеш фенската култура за да се създадат такива Ултра структури както в Италия, Русия, Полша, Гърция, Хърватска и др.!По- скоро трябва да се обърне по-голямо внимание на войната по пътищата която буквално всеки ден отнема по някой човешки живот!!Обясни ми как чалгаджията Иван от 3-я етаж с бирен корем и пакет семки в джоба ще възпита Иван джуниър да мрази, отстоява позиция и дори да влезе в схватка в името на любимия отбор - повечето фенове след 20-та минута при 0-0 запяват не някоя песен във възхвала на отбора а "Айде играйте бееее"и след някое друго пакетче семки се почва "Педерас" по адрес на съдията(който най-вероятно е такъв :lol: )....в България хулигани, структури подобни на Италианските просто няма - има организирана престъпност, корупция, война по пътищата, трагична здравна система и омраза изразяваща се в пукане на гумите на съседа защото е спрял накриво или огъване на задна чистачка по същата причина, завист и тарикатлък на дребно - но хулигани като в Италия ако щеш дори като в Румъния - нЕма......то и за това се иска един народ да еволюира(къде има хулигани бърз въпрос - Англия, Германия, Италия, Франция, Холандия....държави които по икономически показатели и въобще всякакви са ехеееее.....къде сме ние?на кръстопът между анадола(за чалгата и маането мазния корем и 120 км. по цариградско и някой моментни проблясъци в европейски стил) ние не сме еволюирали достатъчно за да имаме футболно хулиганство в исконния смисъл на това понятие!

Изображение
www.zone1913.com

Нед Ное 18, 2007 10:44 pm
Профил
Модератор
Аватар

Мнение 
makaveli написа:

Ти ме възпитаваш тука да не взема да " убия " случайно някой на стадиона , а се замисли колко човека с твойто шофиране на ден излагаш на смърт ! И прецени кой е по-опасен !

П.С. Аз повече по-тази тема няма какво да кажа , живеем в свободна държава и всеки да прави каквото си иска на негова отговорност !!! :!: :idea: :roll:

"We must secure the existence of our race and a future for white children" 14/88

Последна промяна service_crew на Пон Ное 19, 2007 11:42 am, променена общо 1 път

Пон Ное 19, 2007 9:23 am
Профил ICQ
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
Нещо става тъпо...най-много да се скарате, айде стига :wink:

Пон Ное 19, 2007 10:09 am
Профил
Орден "Стара Славия"

Мнение 
jordas написа:
По- скоро трябва да се обърне по-голямо внимание на войната по пътищата която буквално всеки ден отнема по някой човешки живот!!

:!:

Пон Ное 19, 2007 12:29 pm
Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Темата е заключена, не можете да променяте мнения.   [ 77 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 4, 5, 6, 7, 8  Следваща