Национален Клуб на Слависта

Форум

Виж темите без отговор | Виж активните теми Дата и час: Чет Май 01, 2025 11:00 pm

Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 213 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 22  Следваща
 Славия - ""Левски"" 

Как ще завърши мача?
Анкетата свършва на Пон Дек 03, 2007 4:33 pm
С победа на Славия 79%  79%  [ 60 ]
Равен резултат 12%  12%  [ 9 ]
С победа на "Левски" 9%  9%  [ 7 ]
Общо гласове : 76

Славия - ""Левски"" 
Автор Съобщение
Орден "Стара Славия"

Мнение 
евала е това е слависки дух

слависта какво стана със въпросното знаме за което се гласуваше по едно време 8) аиде а го правим това което ти е като подпис е яко

Вто Дек 04, 2007 7:34 pm
Профил
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
Eми айде де. Проекта си седи. Е са има зимна пауза може да се съберем, да съберем пари, може и още нещо да измислим и живот и здраве от следващия полусезон да има здрава и мощна подкрепа за отбора. Мисля, че поне за сега, в този полусезон си го заслужиха.

Вто Дек 04, 2007 7:45 pm
Профил ICQ
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
Отбор от Азербайджан проявява интерес към Йовов и Телкийски

04 декември 2007 | 11:57 | Агенция "Фокус"
София. Отборът от Азербайджан Стандарт (Баку) проявява интерес към футболистите на "Левски" Христо Йовов и Димитър Телкийски, научи репортер на Агенция "Фокус". В момента тимът се намира на 11-о място в елитната група с актив от 14 точки в 13 мача. Шефовете на клуба търсят спешно попълнения за пролетния дял на първенството, който ще започне през февруари. Потвърждение за интереса към Йовов и Телкийски има и в медиите в Азербайджан, където се споменава, че "Стандарт следи двама опитни играчи на българския шампион "Левски"". В момента в бившата съветска република се отделят много пари за футбола, като бюджетите на отборите в елитната група са между 5 и 15 милиона долара годишно.
ХРИСТО ЕВСТАТИЕВ

ХАХАХАХАХАА :lol: :lol: :lol: Там им е мястото :lol:

Вто Дек 04, 2007 9:47 pm
Профил ICQ
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
какво ще се събирате бре, колко ще струва май аз и още някой имахме желание да дадем пари айде казвай .....че и животинките да му се порадват, завалийчетата :wink:

Вто Дек 04, 2007 9:49 pm
Профил
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
E толкова бързо няма как да стане. А и аз или някой друг трябва да разберем на какъв материял може да се изработи и за какви пари. Другата седмица мога да се захвана с това и да разбера. Иначе не знам, на винил ще седи страхотно, но ще е по-тежко и по-скъпо.Иначе и на плат трябва да видим къде могат да го направят с тези преливки. Ще видим.

Вто Дек 04, 2007 9:52 pm
Профил ICQ
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
Винил 6 евро на квадрат.

Сря Дек 05, 2007 12:08 am
Профил
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
Еми ето аз съм го замисли 5х2,5 м и така ще излезе 75 евро, което не са малко пари, но мисля, че ще можем да ги съберем. Аз бих вкарал 1/3 от сумата поне така, че айде да го правим.

Сря Дек 05, 2007 12:11 am
Профил ICQ
Модератор
Аватар

Мнение 
Надявам се само да няма контузени и футболисти с червени картони след мача ,защото ще ни се усложни състава за мача с "Ботев" !!!

"We must secure the existence of our race and a future for white children" 14/88

Сря Дек 05, 2007 2:14 pm
Профил ICQ
Току що регистриран

Мнение 
Здравеите тъй като от доста време прглеждам форума (безда вземам участие в него). Реших да напиша и аз нещичко. Не сам ходил на мач сигурно от 4-5 години ако не и повече, бях казал че докато Венци е в Славия аз просто няма да стъпя и така през тва време аз и още 2-3 мои приатели си гледахме мач по ТВ напивахме се от мъка и си пеехме песни. Напоследък обаче забелязвам че Слявия играе може би най-добрия футбол в БГ и публиката Й отново възвраща онзи си вид от времето когато когато отбор Говедо ни бяха клиенти. Тa относно мача искам да попитам дали датата и часа са сигорни защото вече съм решил че ако не ме пуснат ще избягам от работа за да дойда!!!

Сря Дек 05, 2007 2:14 pm
Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Темата е заключена, не можете да променяте мнения.   [ 213 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 22  Следваща