Зимна селекция сезон 2007/2008 г. - част ІІ
Автор |
Съобщение |
sandokan
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Съб Окт 07, 2006 8:27 am Мнения: 1109 Местоположение: DK
|
Вто Яну 08, 2008 2:27 pm |
|
 |
white_man
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Чет Сеп 04, 2003 12:16 pm Мнения: 1395 Местоположение: SILISTRA
|
 ей сега...
ей сега чух по ГОНГ...Литекс взема Бабангида,а Славия Копи !?!?!
Е ли е верно....ще видим...
_________________ От Силистра до София има една философия! Всеки трябва да я знае ! "САМО СЛАВИЯ" ! Това е !
САМО СЛАВИЯ ! Въпреки всичко и въпреки всеки !
|
Вто Яну 08, 2008 5:03 pm |
|
 |
Mita4e
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Пон Юли 11, 2005 6:22 pm Мнения: 1935 Местоположение: На майната си!!!
|
За съжаление е вярно, освен Бабангида - селяните откраднаха друт футболист, който искахме - Ду Бала - и после кой ми говори, че Литекс не е найгадния селски отбор в България....
Вто Яну 08, 2008 5:05 pm |
|
 |
KingDim
Пристрастен
|
Славия привлече крилото на "Левски" Милан Коприваров, който утре трябва да се яви на първата тренировка на белите на Овча купел, предаде БТА, позовавайки се на източник от Герена. Коприваров става собственост на Славия срещу необявена сума, но срещу солиден процент при бъдещ трансфер.
Славия искаше да вземе и другият скандален играч на сините - Емил Ангелов, но той предпочете да премине в Литекс. Двамата изпаднаха в немилост на стадион "Георги Аспарухов", тъй като отказаха да подновят договорите си.
24-годишният играч, който успешно се представя и в средата на терена, е четвъртото сигурно ново попълнение на Славия за пролетта. Преди него президентът Венцислав Стефанов осигури 17-годишният защитник на Пирин (Гоце Делчев) Антон Дреновички, както и Зоран Златковски и Георги Самокишев от Локомотив (Пловдив). Сделката с Радослав Анев, също от Локомотив, най-вероятно ще пропадне.
Както е известно Милан Коприваров има изиграни само 15 минути като резерва за "Левски" през есенния полузесон срещу Тампере в София, след което беше отстранен от старши треньора на Станимир Стоилов в средата на август след отпадането на отбора от Европейските клубни турнири и се подготвяше с юношеската формация на "сините".
Преди няколко дни Стоилов заяви, че може да върне полузащитника в отбора, ако той се съгласи да преподпише изтичащия му договор.
_________________ http://de.fishki.net/picsw/092007/28/ru ... ya_023.jpg
новия автобус на говедата
|
Вто Яну 08, 2008 5:41 pm |
|
 |
CategoryC
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Съб Ное 20, 2004 2:27 pm Мнения: 1722 Местоположение: BERN
|
 jad me
Kak da ne go e jad chovek toja Kopi e kopche za balton,babangida beche kokala i horata si imat kinti i si go vzeha njamam kakvo da se sardime,bez pari i mama na tate ne dava debelija go znae mn dobre,i pak si misli i se nadjava 4e cjal jivot chte mu minavat hitrinkite i drebnite kurvenski nomerca
_________________ http://www.youtube.com/watch?v=xQx7NzUlpvk
|
Вто Яну 08, 2008 6:03 pm |
|
 |
service_crew
Модератор
Регистриран на: Чет Сеп 29, 2005 12:00 am Мнения: 3232 Местоположение: Гетото
|
Вто Яну 08, 2008 7:10 pm |
|
 |
Plovdiv fan
Напреднал
|
Нека подкрепим Коприваров. Вярвам , че и той иска да се докаже като футболист. Пожелавам му това да му се случи с БЕЛИТЕ
|
Вто Яну 08, 2008 7:26 pm |
|
 |
ORTEGATA
Пристрастен
|
Е за пореден път "нашият мил" президент ни зарадва с трансферен удар-екзекутора на "великия" Оксер Милан Коприваров подписва със Славия.Абе хора не се ли усещате прецакани.То това ще са ни трансферите тая зима-тримата от Локо и тоя келеш дето за него казват,че бил най-големият левскар в съблекалнята на "Левски"!!!Ебати селекцията,ебати чудото!Толкова една година не искат да дадат пари за играчи!Тия селяни от Ловеч направиха мега добра за бг стандартите селекция,а ние отново с бартери и преотстъпвания.Искам да кажа едно на "нашия" Венци-"Г-н Стефанов,благодаря!!!"
П.П.Пловдив-фан извинявай ама аз не искам да подкрепям този играч.Той носи синьо сърце,а аз бяло,което е несъответствие споерд мен!
_________________ SLAVIA ZAVINAGI 6TE BYDE V MOETO SYRCE!!!
Последна промяна ORTEGATA на Вто Яну 08, 2008 8:17 pm, променена общо 1 път
|
Вто Яну 08, 2008 8:14 pm |
|
 |
gesha
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Чет Юни 10, 2004 1:16 pm Мнения: 720 Местоположение: In the middle of nowhere!
|
Ако се върнем към предишни случаи на трансфер от лефски към Славия, футболистите, които изват при нас стават стабилни и показват на какво са способни всъщност. Надявам се така да стане и с Милан, има качества, а пък и без това нямаме изявен ляв халф, според мен ще ни свърши работа.
И все пак жалко за Бабангида, щяха да направят убийствен тандем с Ортега.
А латекса не ми става ясно защо натрупаха толкова нападатели и то доказали се, но тяхна си работа, дано да им е в минус, само провалят талантливи футболисти държейки ги на пейката.
ORTEGATA написа: Е за пореден път "нашият мил" президент ни зарадва с трансферен удар-екзекутора на "великия" Оксер Милан Коприваров подписва със Славия.Абе хора не се ли усещате прецакани.То това ще са ни трансферите тая зима-тримата от Локо и тоя келеш дето за него казват,че бил най-големият левскар в съблекалнята на "Левски"!!!Ебати селекцията,ебати чудото!Толкова една година не искат да дадат пари за играчи!Тия селяни от Ловеч направиха мега добра за бг стандартите селекция,а ние отново с бартери и преотстъпвания.Искам да кажа едно на "нашия" Венци-"Г-н Стефанов,благодаря!!!"
Според мен този "екзекутор" ще ни е от голяма полза. Не бъди толкова черноглед. Вярно, че изпуснахме много силни трансфери заради "нашият мил" президент, но още има време за някой сполучлив трансфер. Вярно, че трансферите от Локо са бартер, но са за футболисти на много високо ниво за нашето първенство. Какво, за теб е задържително да се ръснат много пари за един футболист за да е добър!? До тук нещата вървят добре. Взехме едни от най-прерспективните футболисти в България, младежки национали! Визирам доковците и Дреновички, от Б група момчето.
А съм 100% сигурен, че няма само това да са ни трансферите и търсенето няма да спре, а да се надяваме и предлагането от наша страна. До тук имаме изграден доста добър отбор и мисля че с тези трансфери не рушим, а само надграждаме!
_________________ Аз кат говорим не приказвам ...
Последна промяна gesha на Вто Яну 08, 2008 8:22 pm, променена общо 1 път
|
Вто Яну 08, 2008 8:15 pm |
|
 |
England_Fen
Пристрастен
|
Венци Стефанов: Има хляб в Коприваров
Очаквайте още нови играчи в Славия, обеща босът на "белите"
Президентът на Славия Венци Стефанов, който по-рано днес разкри пред Топспорт.бг, че Милан Коприваров вече е собственост на "белите", сподели че е доволен от осъществената сделка.
"Радвам се, че най-после измъкнах Милан от "Герена". Той заслужава да играе футбол - нещо, което в "Левски" не му позволиха в последните месеци. Не отписвайте това момче, защото определено има хляб в него. Надявам се да ни помогне много", каза Стефанов.
Коприваров подписа днес с "белите" за 3,5 години и по този начин стана петото сигурно ново попълнение за тази зима. Преди него президентът Венцислав Стефанов осигури още 17-годишният защитник на Пирин (Гоце Делчев) Антон Дреновички, както и Зоран Златковски, Георги Самокишев и Радослав Анев от Локо (Пд).
"Селекцията в Славия още не е приключила. Продължаваме да работим. Очаквайте още нови попълнения", обеща Стефанов, който не се сърди на Емил Ангелов, че е приел офертата на Литекс.
"За какво да му се сърдя? Той си знае най-добре. Явно от Литекс са му предложили по-добри условия от моите и е нормално да ги приеме", каза още Стефанов.
Босът добави писаното единствено от Топспорт.бг, че братът на Дениран Ортега ще заиграе в Славия. "Утре ще започне подготовка с нас. Той е млад талант и се надявам да покаже качества, след което ще решим дали да го ангажираме", сподели Стефанов.
Треньорът Стевица Кузмановски ще изведе възпитаниците си за първо занимание за 2008-а утре в 11 часа, като преди това ще даде пресконференция за представителите на медиите.
Първо занимание с "белите" ще направи и синът на фолкдивата Малина - Симеон Мечев, който ще изкара пробен период на "Овча купел". Ръководството на Славия очаква двамата играчи на Берое Жельо Желев и Галин Иванов да разтрогнат договорите си със старозагорския тим на Арбитража в четвъртък. При положение, че те станат свободни агенти, също ще преминат в състава на "белите".
-------------------------------------------------------------------------
От Пламен Славов, Топспорт.бг
|
Вто Яну 08, 2008 8:31 pm |
|
 |
|