Национален Клуб на Слависта

Форум

Виж темите без отговор | Виж активните теми Дата и час: Пет Май 16, 2025 9:17 am

Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 145 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 15  Следваща
 "Славия" - ""Марек"" 
Автор Съобщение
Модератор
Аватар

Мнение 
ITALIANECA86 написа:
ORTEGATA написа:
jordas написа:
Не знам дали не ме е гепила сериозно параноята след тоя М.З., но нещо от сорта на 15 минути четох мненията на двама потребителя - "Ортегата" и "Бели Богове", стигнах до извода че това е Китайска конфекция :lol: 8) както икате ме разбирайте, но тука има много Ушенца!....Ако не са да дойдат на мача с "Марек" да ги видим кои са....., това няма как да стане обаче....защо ли? :lol:

Aбе "ушенце",аз когато съм бил на стадион "Славия" ти си бил още в спермата на бащата ти бе.Не се заяждай и не ми говори,че трябвало "да дойдат на мача с "Марек""и как нямало "как да стане".Какво тука в тоя форум всички се знаете кой,кой e и т.н. ли.Нали това е форум a не някаква селска вечеринка,на която си говорят познати,въпреки че много от вас са го обърнали точно на такова.Ако толкова искаш няма проблем да се видим в четвъртък face to face,но тогава искам да ми кажеш тези думи от мнението лично да видя дали си толкова силен и на яве.Защото от такива мишоци като тебе сме на такова дередже-мислят си,че като са на всеки мач и са кой знае какво.А какво правиш да промениш тая летаргия,в която е отбора беееее,отворко форумен.Вместо всички да се обединим ние се разединяваме заради е такива напушеняци като теб.Скрий се,че си смешен бе,анализаторе на мнения.Такава "конфекция" ще ти дам,че не в Китай,а в Тайланд ще те прата.Мишок!

Абе отворениа 1 Jordas е на 27 години ти едвалиси на повече от него
2 ако си големия биткаджиа дай да се видиме НЕМА ПРОБЛЕМИ като гледам сички си ги поткарал да не одариш на камак само :?: :oops:

Ще удари , ще удари .............. :roll: :roll: :roll:

"We must secure the existence of our race and a future for white children" 14/88

Вто Мар 18, 2008 9:28 pm
Профил ICQ
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
е на 26 съм де :lol:....ако трябва да сме точни 8)
А тия изблици на "интернет насилие" и то сред наши фенове са ми доста странни..... :lol: А и момчето е стабилно така, че не го нападайте... 8) Ние сме културна публика преди всичко :lol: поне някой от нас................. 8)

Изображение
www.zone1913.com

Вто Мар 18, 2008 10:54 pm
Профил
Орден "Стара Славия"

Мнение 
тцтцтцт голямо безобразие, не стига, че сме малко, па и стана некаква тенденция тука, който критикува отбора, или тези, който се правят на големи 'специалисти' за нещата около Славия, само щото "уж" ходят на мачове на Славия, да се налагат над другите, ей аман от форумни ЛЪВОВЕ...

Вто Мар 18, 2008 11:50 pm
Профил WWW
Орден "Стара Славия"

Мнение Kano
Bai Kano poe Mareku

Сря Мар 19, 2008 1:24 am
Профил WWW
Орден "Стара Славия"

Мнение Re: Kano
CategoryC написа:
Bai Kano poe Mareku

а всички знаем какво става като играем срещу "слабия и обезкървен" "Марек" когато бай Кано му е тренъор :D

Сря Мар 19, 2008 8:22 am
Профил
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
имаше и една песничка на агитката ...от преди 13 години ..."КАНО КОЦЕВ ПРЕЗИДЕНТ, ПРЕЗИДЕНТ" :D

Сря Мар 19, 2008 9:35 am
Профил
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
atm написа:
имаше и една песничка на агитката ...от преди 13 години ..."КАНО КОЦЕВ ПРЕЗИДЕНТ, ПРЕЗИДЕНТ" :D

Имаше и "НАСКО СИРАКОВ- ПРЕЗИДЕНТ, ПРЕЗИДЕНТ!":)
Иначе, "Марек" и "Ботев" ще си ги думнеме и мисля, че всички хленчове за изпуснатата Европа са преждевременни. Малка ни е разликата с лефски и докомотив, мисля, че в началото на лятото ще ходим на балканско турне за мачовете ни от предварителната фаза в УЕФА.
САМО СЛАВИЯ!

Сря Мар 19, 2008 9:55 am
Профил
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
ORTEGATA бате гледам много си надъхан, ако си такъв и на стадиона, би било супер, само дето не ми се вярва... и кво джордас ти е в устата само? Аман от отворковци вече, сичко е конспирация срещу тебе нали? И що си мислиш че като се видиш наживо с него няма да ти каже това което мисли? Поспри се малко...

Сря Мар 19, 2008 10:04 am
Профил
Пристрастен

Мнение 
Joro_Figo написа:
Малинди дебютира за Славия срещу "Марек"

Ако утре бъде уредена визата, играчът ще изиграе първия си официален мач за "белите"
Сагата с преминаването на албанския младежки национал Енцо Малинди в Славия е на път да приключи. Футболистът изкара цялата зимна подготовка с "белите", но в последния момент ръководството на Партизани (Тирана) вдигна цената му и трансферът бе на път да пропадне. Все пак, след един месец, албанците се съгласиха с условията на Славия и нападателят ще дойде на Овча Купел.

Ако до утре бъдат уредени формалностите по издаване на работната му виза, Малинди ще дебютира в официален мач с белия екип още в домакинския мач срещу "Марек" в четвъртък, информира "Гонг".

Египетският футболист Ал Халавани, който тренира със Славия, засега няма да бъде картотекиран, тъй като в отбора е запълнена квотата за чужденци извън ЕС. Той ще получи шанс само при евентуална продажба на бразилеца Елтон в чужбина.

Нов проблем изникна междувременно пред старши треньора на белите Стевица Кузмановски, след като титулярният десен защитник Богомил Дяков получи контузия в адукторите и ще бъде извън игра поне 20 дни.

Все още извън състава поради травма е и капитанът Йордан Петков, който няма да може да вземе участие в мачовете с "Марек" и "Ботев" до края на седмицата. Двубоят с дупничани ще пропусне и Дениран Ортега, който е наказан.

Абе какво става с тия контузени вече.Не е нормално от ноември до сега почти всички играчи да са били с контузии.Тоя мед.щаб и кондиционни треньори какво правят.То малшанс,късмет,ама при нас вече стана хипер много!

Сря Мар 19, 2008 11:55 am
Профил
Пристрастен

Мнение 
ITALIANECA86 написа:
ORTEGATA написа:
jordas написа:
Не знам дали не ме е гепила сериозно параноята след тоя М.З., но нещо от сорта на 15 минути четох мненията на двама потребителя - "Ортегата" и "Бели Богове", стигнах до извода че това е Китайска конфекция :lol: 8) както икате ме разбирайте, но тука има много Ушенца!....Ако не са да дойдат на мача с "Марек" да ги видим кои са....., това няма как да стане обаче....защо ли? :lol:

Aбе "ушенце",аз когато съм бил на стадион "Славия" ти си бил още в спермата на бащата ти бе.Не се заяждай и не ми говори,че трябвало "да дойдат на мача с "Марек""и как нямало "как да стане".Какво тука в тоя форум всички се знаете кой,кой e и т.н. ли.Нали това е форум a не някаква селска вечеринка,на която си говорят познати,въпреки че много от вас са го обърнали точно на такова.Ако толкова искаш няма проблем да се видим в четвъртък face to face,но тогава искам да ми кажеш тези думи от мнението лично да видя дали си толкова силен и на яве.Защото от такива мишоци като тебе сме на такова дередже-мислят си,че като са на всеки мач и са кой знае какво.А какво правиш да промениш тая летаргия,в която е отбора беееее,отворко форумен.Вместо всички да се обединим ние се разединяваме заради е такива напушеняци като теб.Скрий се,че си смешен бе,анализаторе на мнения.Такава "конфекция" ще ти дам,че не в Китай,а в Тайланд ще те прата.Мишок!

Абе отворениа 1 Jordas е на 27 години ти едвалиси на повече от него
2 ако си големия биткаджиа дай да се видиме НЕМА ПРОБЛЕМИ като гледам сички си ги поткарал да не одариш на камак само :?: :oops:

Eй отворко,докато тука има такива групички,които нападат непрекъснато останалите,които не разпознават като свои познати този форум ще е една пумия.Чети хубаво и ще видиш,че казвам,че трябва обединение,а не само нападки.А когато някой ме напада няма да му остана длъжен.В пристъп на ярост,може да съм казал по силни думи,но по късно написах,че нямам предвид никакви физически саморазправи(амо то кой да чете).А с това,че тука ме заплашваш с това да не "одариш на камък"(за твое сведение думата се пише "удариш",а корена и е "удар",а не "одариш"),просто си ми смешен.Аз енергията и биткаджийството си го изкарвам,кактто когато съм на трибуните така и извън тях,тъй като навсякъде прокламирам и защитавам идеята наречена "Славия".А пък ти си заплашвай и нападай,не ми пречиш!

Сря Мар 19, 2008 12:04 pm
Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Темата е заключена, не можете да променяте мнения.   [ 145 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 15  Следваща