"Славия" - "Видима - "Раковски""
Автор |
Съобщение |
service_crew
Модератор
Регистриран на: Чет Сеп 29, 2005 12:00 am Мнения: 3228 Местоположение: Гетото
|
bel-chovek написа: jordas написа: Много глупости са се изписали явно днес....тоя форум почва тотално да разочарова....обръщаме внимание на някво хлапе при това малограмотно....сега някакъв непознат за мен субект 88 ли е тръгва да ме коментира....слушам приказки за некви Ултраси, за некви побойща, кървища.....отново избоява темата за долна, горна агитка.....при положение, че последните мачове няма никаква.......последно време само се разочаровам и то не толкова от играта, колкото от други неща.....доста менния натрупах в този форум, май е време да спра.....не за друго ами много малко стойностните потребители открих и те обикновенно биват заглушавани...ма то и в риъл лайф е така простака навсякъде доминира, живи и здрави..... ...през цялото второ полувреме си мечтаех и нашта публика да е такава !
Ти луд ли си ??? Ква е им тяхната агитка ??? 30 затлъстели чички , ае моля ти се !!! Да приличаме на "Ботев" примерно ДА , но на тези дето не ги смятат за нищо извън София и в София , не бих казал че желая да приличаме !!! Та те Пирин гаранция са били колкото тях , макар че са пътували над 100 км в работен ден !!!
Чет Май 01, 2008 12:15 am |
|
 |
Kijani
Орден "Стара Славия"
|
bel-chovek написа: jordas написа: Много глупости са се изписали явно днес....тоя форум почва тотално да разочарова....обръщаме внимание на някво хлапе при това малограмотно....сега някакъв непознат за мен субект 88 ли е тръгва да ме коментира....слушам приказки за некви Ултраси, за некви побойща, кървища.....отново избоява темата за долна, горна агитка.....при положение, че последните мачове няма никаква.......последно време само се разочаровам и то не толкова от играта, колкото от други неща.....доста менния натрупах в този форум, май е време да спра.....не за друго ами много малко стойностните потребители открих и те обикновенно биват заглушавани...ма то и в риъл лайф е така простака навсякъде доминира, живи и здрави..... сьгласен сьм с теб,вьв вторник нямаше АМА НИКАКВА АГИТКА ??а тия отспортала ни направиха и смешни ,ниее тук се врьзваме на някакво си пуберче,аз редовно чита тук глупости,рядковземам участие,но това което видях днес в надежда много ме натьжи !през цялото второ полувреме си мечтаех и нашта публика да е такава !

_________________ Ханса завинаги един от нас!
|
Чет Май 01, 2008 12:45 am |
|
 |
bel-chovek
Познат
Регистриран на: Вто Ное 27, 2007 9:06 am Мнения: 60 Местоположение: софия-красно село
|
значи пак никой не ме е разбрал за какво иде реч !аз не съм се радвал на буферите а им завидях на всеоддайната подкрепа на агитката им .верно че не бяха много -може би около 100 или 150 но тея копелета не спряха да крещят през целият мач и при 0-3 викаха все едно че те водят с този резултат .аз сега отивам да пия кафе на бъкстон пред шесто и ще четем спортните вестници ако някой иска да се запознае с мен да дойде .с синя б луза съм и дънково яке .
_________________ 1913-..................Венци ВЪРВИСИ !
|
Чет Май 01, 2008 7:22 am |
|
 |
bel-chovek
Познат
Регистриран на: Вто Ное 27, 2007 9:06 am Мнения: 60 Местоположение: софия-красно село
|
значи пак никой не ме е разбрал за какво иде реч !аз не съм се радвал на буферите а им завидях на всеоддайната подкрепа на агитката им .верно че не бяха много -може би около 100 или 150 но тея копелета не спряха да крещят през целият мач и при 0-3 викаха все едно че те водят с този резултат .аз сега отивам да пия кафе на бъкстон пред шесто и ще четем спортните вестници ако някой иска да се запознае с мен да дойде .с синя б луза съм и дънково яке .
|
Чет Май 01, 2008 7:22 am |
|
 |
Mita4e
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Пон Юли 11, 2005 6:22 pm Мнения: 1935 Местоположение: На майната си!!!
|
Бате ти си бил мача, аз също, по задължения, хората знаят какви! Значи на Буферп Парк имаше не повече от 200 човека! 100 в А сектор - 3ма с шалчета на Локо Сф., 60 фена от Благоевград, които си се кефеха на макс и викаха на буферите - селяни  и 40 човека във В сектор, от които 20 агитка  ! Е това представлява жалкия буферски тим! Интересното беше, че по едно време само над стадиона имаше един гаден черен облак, а извън него само слънце! Но стига съм коментирал буфер сган...
Чет Май 01, 2008 7:58 am |
|
 |
bel-chovek
Познат
|
Мите,не си 100 % обективен .
аз бях до Мюслин,Стевица в ложите .пропуска си го взимам от Чаво.
ма няма значение ....говорех че тия гадни буфери не спреха да пеят през целият мач-НЕЩО КОЕТО НА НАС НИ Е НУЖНО .
надявам се тук да си съгласен с мен !
|
Чет Май 01, 2008 8:21 am |
|
 |
saract
Орден "Стара Славия"
|
Гледам футбол от началото на 80 те години и буферите никога не са имали агитка от 150 човека ама никога.Така че да твърдиш че срещу Мак.слава са имали 150 човека агитка която да пее непрекъснато е несериозно.Бел човек не ти е мястото тук - върви си при буферите.Публиката на Славия с нищо не е заслужила сравнения с жепейците.
|
Чет Май 01, 2008 9:00 am |
|
 |
Ultras
Познат
|
Със сигурност сме повече от вас като за мач през седмицата
БУФЕРСКИ СНИМКИ НЕ ИСКАМ В НАШИЯ ФОРУМ!!!
FEVER
|
Чет Май 01, 2008 10:23 am |
|
 |
bel-chovek
Познат
|
абе питай Митака , нека ти пише на лични ,,,,,,,,,,,,,,,,,,
имаше толкова хора у-В-сектор а не че са били такава мощна агитка.
може пак да пе убидите ама истинаната ще лусне на 10.май !
|
Чет Май 01, 2008 10:25 am |
|
 |
bel-chovek
Познат
|
Ultras написа: Със сигурност сме повече от вас като за мач през седмицата БУФЕРСКИ СНИМКИ НЕ ИСКАМ В НАШИЯ ФОРУМ!!!FEVERааааааааааааааааааа........ ти па откуде се появи -пумияр нееден, буфер гаден.
|
Чет Май 01, 2008 10:27 am |
|
 |
|