"Славия" - "Локомотив" (Сф)
Автор |
Съобщение |
gesha
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Чет Юни 10, 2004 1:16 pm Мнения: 720 Местоположение: In the middle of nowhere!
|
Аз сега само немога да разбера Черноморец вече пред нас ли са? Или bulgarian-football грешат?
Ситуацията става все по-заплетена и в крайна сметка май ние ще сме преебаните 
_________________ Аз кат говорим не приказвам ...
|
Съб Май 10, 2008 7:15 pm |
|
 |
Viktor4o_Rs
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Съб Фев 23, 2008 5:40 pm Мнения: 7266 Местоположение: Sofia
|
ами "честито" слависти  След днешното равенство и очертаващата се сигурна загуба от "Левски", нямаме никакъв шанс за Интертото.Все някой от Черноморец,Черно море или Пирин ще е пред нас  Да ни е честит поредният провален сезон...
|
Съб Май 10, 2008 7:22 pm |
|
 |
gesha
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Чет Юни 10, 2004 1:16 pm Мнения: 720 Местоположение: In the middle of nowhere!
|
Черноморец няма да са, защото имат точки колкото нас, но головата разлика им е по-зле и логично са зад нас, а пък няма да успеят да направят нищо, защото в последният кръг гостуват в Ловеч ... поне така се надявам.
Черно море и да са пред нас няма да играят Интертото, защото имат наказание от УЕФА.
Единственият ни порблем остава Пирин, но пък те имат нелесната задача да бият Локо (Пд), макар и като домакини.
Просто ни трябва едно скучно 0:0 срещу лефски, както днес срещу доковците и сме в Европа. А пък, ако Пирин и почти 100% Черноморец се издънят, и да паднем пак оставаме 5-ти
Имаме немалък шанс, но трябва да си го заслужим!
|
Съб Май 10, 2008 7:29 pm |
|
 |
Viktor4o_Rs
Орден "Стара Славия"
|
gesha написа: Черноморец няма да са, защото имат точки колкото нас, но головата разлика им е по-зле и логично са зад нас, а пък няма да успеят да направят нищо, защото в последният кръг гостуват в Ловеч ... поне така се надявам. Черно море и да са пред нас няма да играят Интертото, защото имат наказание от УЕФА. Единственият ни порблем остава Пирин, но пък те имат нелесната задача да бият Локо (Пд), макар и като домакини. Просто ни трябва едно скучно 0:0 срещу лефски, както днес срещу доковците и сме в Европа. А пък, ако Пирин и почти 100% Черноморец се издънят, и да паднем пак оставаме 5-ти  Имаме немалък шанс, но трябва да си го заслужим!
Бе дано си прав , за Черно море наистина бях забравил, че са наказани , но Пирин 100 % ще бие Доко Пловдив , а ние на Герена нямаме шанс за съжаление. Имам въпрос, кое е определящо- головата разлика или резултатите от преките двубои ? 
|
Съб Май 10, 2008 7:36 pm |
|
 |
LucaBrazi
Пристрастен
Регистриран на: Пет Сеп 16, 2005 3:01 pm Мнения: 235 Местоположение: София
|
gesha написа: Черноморец няма да са, защото имат точки колкото нас, но головата разлика им е по-зле и логично са зад нас,
не се гледа головата разлика, а мачовете между двата отбора, така че при равен брой точки Черноморец ще са пред нас
Съб Май 10, 2008 7:40 pm |
|
 |
gesha
Орден "Стара Славия"
|
Така ли стане?
Ми ... значи духаме!
Сами сме си виновни! Няма какво повече да се каже!
|
Съб Май 10, 2008 7:56 pm |
|
 |
jjfoxi
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Чет Авг 31, 2006 1:05 pm Мнения: 1143 Местоположение: Надежда City
|
LucaBrazi написа: gesha написа: Черноморец няма да са, защото имат точки колкото нас, но головата разлика им е по-зле и логично са зад нас, не се гледа головата разлика, а мачовете между двата отбора, така че при равен брой точки Черноморец ще са пред нас Според мен грешиш - и Топ Спорт и Спортал ни дават преди Черноморец ...
_________________ И ще пее целия стадион
и ще пее цяла София
и ще пеят нашите сърца
САМО СЛАВИЯ!
|
Съб Май 10, 2008 8:45 pm |
|
 |
ORTEGATA
Пристрастен
|
Истината е,че отбора ни е жалък.Евала на агитката наистина бяхте великолепни днес и покрепяхте отбора до края на мача.Сега към мача.Според мен единствените играчи,на които може да се разчита са:Данчовците(Петков и Господинов)Марто Кавдански,Симонович и Илийката.Просто тези другите са просто трагични.Фугата моите уважения,че тича толкова на тея години,ама вече трябва да си ходи.Точ Белошивич е невзрачен футболист.Сега за Ники Петров,той много се старае но му е нужно да има класен плеймейкър и той да играе покрай него.Керчев-нищо общо от есента.И идва реда на "най-големия" ЕЛТОН-този просто не го искам за махалата.Престъпно е да имаме такъв "таран".Уникално трагичен футболист-бавен,статичен,тромав,изключителен технически брак притежава.Малинди и той май само за резерва нещо по -добре.И така равносметката е такава,а ние отново направихме поредния си безславен сезон.Де Жа Вю уважаеми слависти!!!
_________________ SLAVIA ZAVINAGI 6TE BYDE V MOETO SYRCE!!!
|
Съб Май 10, 2008 9:37 pm |
|
 |
gesha
Орден "Стара Славия"
|
Ти изреди тези, които играят най-постоянно, а не единствените, които играят. Малинди 2 мача подред вкарва, Елтон донесе точка в Ловеч, Новкович направи 2-3 мноооооого силни мача подред, но това му беше за целия полусезон, все пак нормално за него, още не се беше приспособил първите мачове, а след като започна да играе добре Стевица спря да го пуска!? Е, аз ли да знам какво се върти в главата на треньора ни, като всеки мач си ги върти както си иска... нормално е да играят на приливи и отливи. Малинди, Белошевич и Новкович определено имат бъдеще при нас, но вече изчерпалите се Симонович, Керчев, Фугата и компания не са вече за при нас. Ако всеки бъде заменен от подобаващ заместник всичко ще се нареди, но трябват и пари за целта, а този проблем е до болка познат на всички ни, за това няма какво повече да коментирам.
Започвам да се чудя дали Венци не се нави да участва в интертото, защото нон-стоп го критикуват, че отказва участието в този турнир, а след това си оплете така кошничката, че да не се стига до там Славия да взима участие в него. Това е естествено са само догатки, но кой знае...
|
Съб Май 10, 2008 10:37 pm |
|
 |
Viktor4o_Rs
Орден "Стара Славия"
|
Започвам да се чудя дали Венци не се нави да участва в интертото, защото нон-стоп го критикуват, че отказва участието в този турнир, а след това си оплете така кошничката, че да не се стига до там Славия да взима участие в него. Това е естествено са само догатки, но кой знае...
Пич , ти откри топлата вода 
|
Съб Май 10, 2008 10:46 pm |
|
 |
|