Национален Клуб на Слависта

Форум

Виж темите без отговор | Виж активните теми Дата и час: Съб Юли 05, 2025 11:20 pm

Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 95 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Следваща
 контролите 
Автор Съобщение
Орден "Стара Славия"

Мнение 
Mn mi e interesno kakav titularen sastav she izbistri kocha jasno e 4e lubimijat mu bobar chte e nezamenim titular,kakto i Sachko Mladenov koito e prosto unikat za Bg parvenstvo,imame igar4i prosto trjabva da gi motivira kakto toi si znae i samo da sa zdravi,njama da imame konkurencija,kato pogledna 4erno More primerno njamat koi znae kolko po dobi igra4i ot nas i kato imena i kato ka4estvo a ni razmazvat poslednite godini i vinagi se klasirat s lekota za UEFA

Сря Юли 22, 2009 11:59 pm
Профил WWW
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
И СЛАВИЯ ЩЕ МЕРИ СИЛИ С ИНТЕР БАКУ

Отборът на Славия ще играе контрола срещу азербайджанския Интер Баку другата неделя на стадион „Овча купел”. Азерите са на подготовка в България и вчера направиха 1:1 с ЦСКА също в приятелски мач, с който „червените” представиха новите си попълнения.
Тази събота азербайджанците ще играят приятелаки мач с един от новаците в А група Спортист Своге в Банско. В тима на Интер пробен период кара футболистът на „белите” Бето, който разочарова треньорското ръководство на Славия в представянето си в подготвителният период до този момент.
Поради запълнената квота за чужденци извън европейския съюз на този етап ръководството желае да се раздели с бразилеца. Бето не взе участие в първата контрола на Интер на българска земя срещу ЦСКА, но по всяка вероятност ще играе срещу Спортист тази събота.

Пет Юли 24, 2009 1:13 pm
Профил
Орден "Стара Славия"

Мнение 
Da she meri sili ,pravjat si tankata smet4ica 4e mogat da prodadat ochte njakoi na tezi mangasari.

Пет Юли 24, 2009 3:46 pm
Профил WWW
Напреднал

Мнение 
Може ли някой да ми каже,дали ще имаме представяне на отбора тази година и ако имаме кога и срещу кого ще бъде??? :?:
П.С. Дане би е да срещу азерите?

Пет Юли 24, 2009 3:53 pm
Профил
Орден "Стара Славия"

Мнение 
Какво да представят отбора като през декември ще го разпродадат?Я виж август 2008 г. с какъв отбор играехме и колко са останали от него.

Пет Юли 24, 2009 4:34 pm
Профил
Напреднал

Мнение 
saract написа:
Какво да представят отбора като през декември ще го разпродадат?Я виж август 2008 г. с какъв отбор играехме и колко са останали от него.

Напълно си прав,но просто ми искаше да знам,за да отида и да видя на какво дередже сме.Вчера един приятел чорбар ме накара да ходя да ги гледам с/у тия Интер Баку и направо ви казвам тия чорбата са наистина много слаби тая година.Никаква идея в играта им,просто уникални слаби и ако не ги бутат не вярвам да се класират в Европа за догодина,а и ще берът мъки с/у Дери Сити.
П.С.Сменям си ника,че този вече не ми харесва!!! :lol:

Пет Юли 24, 2009 5:18 pm
Профил
Орден "Стара Славия"

Мнение 
Божичко, какви контроли , кви работи правим ние , отварям са спортала и гледам МИНЬОР - Уигън 1:1 ,чернокожец ми играли с Волфсбург...е тва ли ни е на нас , великата подготовка , с една отпаднала контрола и СЛАСК И БЕЛХАТОВ,дет са последна глуха,а локо мездра същевременно играе и лил и лиеж,кво си говорим изобщо,аре тоя сезон ,дано изпадаме,че ми писна на сасъда,венци умри

Пет Юли 24, 2009 9:17 pm
Профил ICQ
Модератор
Аватар

Мнение 
Мача със Своге къде ще се играе последно?
Своге домакинства в Надежда
20 юни 2009 19:36
Гладското стадионче в Своге в окаяно състояние
Спортист Своге ще играе домакинските си мачове от "А" група на стадион "Локомотив" в Надежда.
Градския стадион в китното градче разполага със скромните трибуни за 2500 души и цялостното състояние на съоръжението не отговаря на лицензионните изисквания на БФС.
Ръководството на Спортист не разполага с нужните финанси за спешна реконструкция и за това тимът ще домакинства в София.
?

Венцеслав Стефанов ,Борислав Константинов,Веско Събев ВЪН ОТ СЛАВИЯ СОФИЯ

Съб Юли 25, 2009 12:11 pm
Профил
Модератор
Аватар

Мнение 
Е нали китайската пагода в Илианци също няма лиценз ??? Как ще играят там ???

"We must secure the existence of our race and a future for white children" 14/88

Съб Юли 25, 2009 3:13 pm
Профил ICQ
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
СЛАВИЯ БИ РАД БЕЛГРАД С 1:0

Отборът на Славия победи с минималното 1:0 белградския Рад. Единственото попадение в мача вкара защитникът Борислав Георгиев в 43-ата минута. Георгиев стреля неспасяемо от границата на наказателното поле, за да донесе втората победа на „белите” по време на лагера им в Словения.

Това бе последната проверка за тима на Вили Вуцов на словенска земя. Славия се прибира утре в България в 20:30 часа с полет от Австрия. До началото на родния шампионат тимът ще продължи да се готви в домашни условия.

За другата неделя е предвидена контролен мач срещу Интер Баку, който ще се играе на стадиона на белите в Овча купел.

Славия: Раис, Димитров, Петков, Ст.Георгиев, Дяков, Б.Георгиев, Н. Петров, Ал. Младенов, Жуниор, Галин Иванов и Ашар (Господинов, Кавдански, Попара, Коприваров, Мечев, Дюлгеров, Богданов, Дубала)

Съб Юли 25, 2009 8:25 pm
Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Темата е заключена, не можете да променяте мнения.   [ 95 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Следваща