"Славия" - "Миньор" (Перник)
Автор |
Съобщение |
Viktor4o_Rs
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Съб Фев 23, 2008 5:40 pm Мнения: 7266 Местоположение: Sofia
|
Да , толкова сме слаби , че имаме 3 поредни победи  Други са като Барселона , ама имат 5 загуби подред  Първото полувреме наистина си бяхме зле - факт ... Никой не е очарован от играта , но се гледа резултата в крайна сметка  А дано все такива грозни победи , за красиви загуби точки не се присъждат доколкото знам 
|
Съб Окт 03, 2009 11:03 am |
|
 |
Josif
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Чет Окт 07, 2004 5:02 pm Мнения: 1171 Местоположение: у дОма
|
Дреме ви бе ! Слаби сме били ! Кеч да има и секс, другото ще го опраим !
_________________ 100
|
Съб Окт 03, 2009 12:16 pm |
|
 |
Whitey
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Вто Юли 05, 2005 9:56 pm Мнения: 1336 Местоположение: София, Овча купел
|
Слаби ма пред леФски 
_________________ www.zone1913.com
Андрей Желязков: Славия е завинаги в сърцето ми.
|
Съб Окт 03, 2009 12:19 pm |
|
 |
strange_affection
Луд за връзване
Регистриран на: Сря Сеп 26, 2007 6:39 pm Мнения: 437 Местоположение: Sofia
|
Viktor4o_Rs написа: Да , толкова сме слаби , че имаме 3 поредни победи... Над? Сливен, "Ботев", Миньор... И ти се радваш на това? Срам ме е от такива фенове на Славия! Цитат: ...Първото полувреме наистина си бяхме зле - факт... Второто кое ни беше по-доброто? Това, че Миньор изпуснаха най-чистото положение? Първото ни надиграха като гости, второто беше равностойно. Цитат: ...А дано все такива грозни победи , за красиви загуби точки не се присъждат доколкото знам...
Винаги ми е било интересно - за какво са ни точки. С какво(в нашия случай) точките са по-важни от играта? Нима мислите, че ще играем в евротурнири? Или някой мисли, че ще изпаднем?
Всички трезвомислещи хора тук знаят, че няма да се случи нито едното, нито другото. В такъв случай - защо да не е по-важна играта? Нали с добрата игра идват точките? Нали, когато играеш красив и адекватен футбол хората започват да идват на стадиона? За последно такъв футбол играехме през есента на 2007. Тогава на кое място завършихме полусезона? Можеш сам да си направиш сметка кое е по-важно. Да играеш слабо и да биеш с по 1:0 вкъщи провинациалните отбори, да трепериш всеки път докрай, да не можеш да биеш навън почти никой и да нямаш победа срещу отбор от топ 5 от ... (казвам топ 5, защото ние отдавна вече не сме там) Или да правиш същото това, но просто да се опитваш да играеш футбол, а не просто да изритваш топката по посока на противниковата врата и каквото стане. Дори имаш по-голям шанс да победиш.
Спирам до тук, защото е ясно, че с тези футболистчета и най-вече с този "треньор" това, за което пиша, няма как да се случи. За съжаление...
Хайде със здраве, радвай се на победи над Миньор, Сливен и "Ботев".
|
Съб Окт 03, 2009 12:31 pm |
|
 |
saract
Орден "Стара Славия"
|
Есента на 2007 г. казваш.Ако си спомняш възхода ни тогава започна след една победа с 1:0 над Литекс /горе долу по същото време/ в един мач който беше огледално копие на мача вчера.Дано и сега стане така.Иначе си прав че не може за осем мача да вкараме седем гола и да сме доволни.
|
Съб Окт 03, 2009 12:47 pm |
|
 |
Viktor4o_Rs
Орден "Стара Славия"
|
Аз се радвам ,че излязохме от кризата - във всички случаи предпочитам 3 поредни победи (макар измъчени и грозни ) пред 3 поредни загуби  В тежката серия от мачове , която идва , ще се види на какво дередже сме ... Не играем добре , не вкарваме много , мъчим се , но все пак по-добре да си бием така , отколкото да падаме , нали  И аз искам играта от есента на 2007-ма , всеки я иска ,ама няма да стане ...Благодаря, че ми каза , че от сума ти години сме отбор без цели , сега остава да ми разясниш, че дядо Коледа не съществува и че кеча е режисиран , и съвсем да ми сринеш детските представи за света 
|
Съб Окт 03, 2009 1:07 pm |
|
 |
strange_affection
Луд за връзване
Регистриран на: Сря Сеп 26, 2007 6:39 pm Мнения: 437 Местоположение: Sofia
|
saract написа: Есента на 2007 г. казваш.Ако си спомняш възхода ни тогава започна след една победа с 1:0 над Литекс /горе долу по същото време/ в един мач който беше огледално копие на мача вчера.Дано и сега стане така.Иначе си прав че не може за осем мача да вкараме седем гола и да сме доволни.
Едно е да биеш измъчено 1:0 вкъщи Литекс, друго е Миньор, нали? Аз не мисля, че сме излязли от кризата. От тази криза ще излезнем много трудно(за мен тя е вече от поне няколко полусезона) и единствения ни шанс това да стане е да се махне г-н Вуцов. Виждам, че аргументиран отговор на въпроса "Защо се радваме(те) на тези победи?" няма да получа, така че ...
|
Съб Окт 03, 2009 1:56 pm |
|
 |
Viktor4o_Rs
Орден "Стара Славия"
|
Добре, маха се Вуцов - кой да дойде  Какъв грях само , че сме доволни че бием - не ни е срам значи  Миналата година бихме ли орките , че не мога да се сетя , или пък "Ботев" бихме там сигурно ... Като падаме - що падаме , като бием - бием ама играем грозно ... Е няма угодия ; никой не си въобразява , че ще правим чудеса , но и прекаленият песимизъм не е хубаво нещо 
|
Съб Окт 03, 2009 2:06 pm |
|
 |
VSP99
Пристрастен
|
на мен ми хареса, ча вчера имаше малко живец в публиката...играчите бяха нахъсани и желаеха победата...
като фенове ние можем да помогнем, като подкрепяме отбора!
инак ако сме такива разбирачи от футбол, защо не изкараме лиценз и да оправим нещата...
в момента нещата са такива... и на мен ми харесва, как работят в черноморец, но имат много солиден финансов гръб...дано даде резултат при тях...всички други отбори в България работят на парче и няма постоянството. По тази причина последните години се получават и доста изненади....Като искате да гледате хубав футбол си пускаш диема, като искаш тръпка идваш да гледаш Славия или Националите...
|
Съб Окт 03, 2009 3:52 pm |
|
 |
Death_Squad
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Сря Окт 01, 2003 8:18 pm Мнения: 2327 Местоположение: Sofia Hardcore
|
Дай сега щом играем зле да си режеме вените от яд , като биеме такива отбори нямаме право да се радваме ли ? Ти защо идваш на стадиона тогава ? Сливен си ги бихме , "Ботев" също там незнам каква мъка сте видели тъй като повечето от вас изобщо не са гледали мача , вчера беше тежък мача ама е така като играеш срещу 10 в защита ...
от следващите 4 мача си взимаме 9 точки минимум
ама айде играеме зле радваме се на победи над миньор и "Ботев" , отивам да си режа вените ...

The Rise of the poisoned Youth
|
Съб Окт 03, 2009 6:04 pm |
|
 |
|