Национален Клуб на Слависта

Форум

Виж темите без отговор | Виж активните теми Дата и час: Пет Юли 04, 2025 9:32 pm

Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 106 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11  Следваща
 "Славия" - "Пирин" 
Автор Съобщение
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
Ми какво да говорим - безобразно слаб мач за нас, имахме точно 2 чисти положения :evil: Никаква игра, никаква мисъл , никакви идеи вече 3-ти пореден мач ... И пак на Вили са му виновни съдиите - да , имаше 2-3 фала , които не даде за нас , но е дребнаво да обвинява рефера , а ние 2 паса да не можем да вържем :oops: Май наистина в първенството ще сме максимум на 5-то място , а с тази игра даже и там няма да се задържим ...
И нещо друго - Вили знае с кого играем другия кръг . Ами като е така , трябва да имаш едно наум , че съдията дебне да те изгони :evil: А другият вариант е нарочно да си е изпросил наказание за да не води отбора на Герена , но не ми се ще да го вярвам това :!:
От нашите ми харесаха Дюлгера, Данчо Петков , Томаш и влезлият Попара , другите пълна скръб :x

Последна промяна Viktor4o_Rs на Съб Мар 13, 2010 5:26 pm, променена общо 1 път

Съб Мар 13, 2010 5:25 pm
Профил ICQ
Орден "Стара Славия"

Мнение 
Бесен съм ! Къде е зимната селекция ? В Мездра може би ?! Отборът трябва да израства, трябва да върви във възходяща линия, а това просто не се получава, защото когато дойде някаква пауза, вместо да се надгражда върху основите, то основното действие на ръководители и треньори е да се руши. Всеки път едно и също ! Ами като не можеш да вземеш Илиев или смяташ, че чужденците, които идват на проби не отстъпват на наличния ти материал, няма да махаш Дида или да пращаш Асен Николов на майната си. Имало излишни играчи ? Еми има, Яшар не става и за дубъла, а Тодор Колев разхожда бялата фланелка, само защото има опит. Махнахме дървото Копи, изгонихме Сашо, правилно не върнахме малък и голям Ортега, Бето не стаавал, а Дубала къде е ? Ситони пък не бил нападател, а десен халф ?! И след всичко това, след като махаш половин отбор, нормално е да търсиш ако не по-добри играчи, то поне адекватни заместници ! сасъд за Дебелия, *** и за всички, които играят по свирката му и си живуркат, удовлетворени от шибаната си заплата, включително администация и спортно технически щаб.

ПС: Попара титуляр ! Дюлгеров ми е черен, Вили с поредната идиотска постъпка, голям пример дава и той и пак оправдания, оправдания...

Съб Мар 13, 2010 5:25 pm
Профил WWW
Напреднал

Мнение 
Личното ми мнение след вече 3 мача е,че този отбор с такова игрово поведения няма място даже и в борбата за Европа.Само не мога да разбера как може Вили да се излага като все казва,че разчита на бързината в отбора и за добрата ни физическа подготовка.Та днес момчетата на Пирин ни показаха как се тича и много ми се понравиха техните спринтови качества.А за физиката нямам думи.Просто нямам думи.Е най-голямата глупост е,че при наличието на само двама нападатели (Тошко и Жу) ти си продаваш едни от що годе прилични нападатели за нашето първенство като Ортега и Дубала,при все че последния направи уникално добри мачове в края на есента.ПРОСТО НЯМАМ ДУМИ.Разчитаме на някакъв си Вълев дето няма и един мач в подготовката а пък сега е и контузен.Е вече ставаме за смях направо! :oops: Колкото до купата,и да се класираме някак през иглени уши до финал ще бъде голям късмет,но аз го пожелавам на отбора,защото само май там ни остана.3 мача срещу наглед по леки съперници=1 гол.Не ми се мисли по натам ако задържим тази игра до тогава!

Съб Мар 13, 2010 5:28 pm
Профил
Модератор
Аватар

Мнение 
:x

Венцеслав Стефанов ,Борислав Константинов,Веско Събев ВЪН ОТ СЛАВИЯ СОФИЯ

Съб Мар 13, 2010 5:31 pm
Профил
Орден "Стара Славия"

Мнение 
Победиха Черноморецц и буферите и се помислиха за велики.Можехме да измъкнем мача в края но това нямаше да промени общата оценка че играем слабо.

Съб Мар 13, 2010 5:31 pm
Профил
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение !!!
"Левски" ше ни попилеят !Помнете ми думата....пак ще избиват комплекси срещу нас....пак ще им връщаме самочувствието..за ОГРОМНА ЖАЛОСТ.....

"САМО СЛАВИЯ" ! Това е !

САМО СЛАВИЯ !
Въпреки всичко и въпреки всеки !

Съб Мар 13, 2010 5:38 pm
Профил ICQ
Модератор
Аватар

Мнение 
"Левски" ще ни бият с 2:0

Венцеслав Стефанов ,Борислав Константинов,Веско Събев ВЪН ОТ СЛАВИЯ СОФИЯ

Съб Мар 13, 2010 5:42 pm
Профил
Пристрастен

Мнение 
Ще ги биеме спокойно :D

Съб Мар 13, 2010 5:45 pm
Профил
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение !!!!
БЛАЖЕНИ СА ВЕРУЮЩИТЕ....

"САМО СЛАВИЯ" ! Това е !

САМО СЛАВИЯ !
Въпреки всичко и въпреки всеки !

Съб Мар 13, 2010 5:50 pm
Профил ICQ
Познат

Мнение 
слаба игра общо взето,много малко футболисти се бориха.Безумни отсъждания.Дюлгеров отново игра добре.Галин много слаб мач,Райс перфектен

Съб Мар 13, 2010 6:07 pm
Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Темата е заключена, не можете да променяте мнения.   [ 106 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11  Следваща