Автор |
Съобщение |
white_man
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Чет Сеп 04, 2003 12:16 pm Мнения: 1395 Местоположение: SILISTRA
|
 !!!
АЙДЕ...УЙДЕ КОНЯ У РЯКАТА.....СИЧКО СВЪРШИ....МАМКА МУ....
_________________ От Силистра до София има една философия! Всеки трябва да я знае ! "САМО СЛАВИЯ" ! Това е !
САМО СЛАВИЯ ! Въпреки всичко и въпреки всеки !
|
Нед Окт 31, 2010 7:23 pm |
|
 |
saract
Орден "Стара Славия"
|
не си прави илюзии че с това съдийство може да се вземе нещо
|
Нед Окт 31, 2010 7:23 pm |
|
 |
white_man
Орден "Стара Славия"
|
 !!!
ПОНЕ НЕ ИГРАЕМ ЛОШО,АКО ТОВА МОЖЕ ДА ПОСЛУЖИ ЗА ОПРАВСАНИЕ...
_________________ От Силистра до София има една философия! Всеки трябва да я знае ! "САМО СЛАВИЯ" ! Това е !
|
Нед Окт 31, 2010 7:26 pm |
|
 |
saract
Орден "Стара Славия"
|
като мининмум сме раностойни на селяците но каква е ползата........във варна бяхме по добри и паднахме.......
|
Нед Окт 31, 2010 7:47 pm |
|
 |
white_man
Орден "Стара Славия"
|
 !!!
Това вече е прекалено.....
Не виждам нашите срещу "Левски".....,че и срещу Локото.....
|
Нед Окт 31, 2010 7:56 pm |
|
 |
SaKrAnTo 1913
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Пон Авг 27, 2007 5:48 pm Мнения: 4218 Местоположение: София
|
Вече дори не хабя нерви, защото си знам. Цачев, Генев, Певец, Кокал - ВЪН !
Плешивеца добре си направи работата, та да не седи на скамеиката срещу "Левски", да ходи в сектор В при говедата..
Нед Окт 31, 2010 7:56 pm |
|
 |
white_man
Орден "Стара Славия"
|
SaKrAnTo 1913 написа: Вече дори не хабя нерви, защото си знам. Цачев, Генев, Певец, Кокал - ВЪН !
Плешивеца добре си направи работата, та да не седи на скамеиката срещу "Левски", да ходи в сектор В при говедата..
Не си прав...нормална реакция....трябваше носа ли да си чопли?
|
Нед Окт 31, 2010 7:58 pm |
|
 |
Viktor4o_Rs
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Съб Фев 23, 2008 5:40 pm Мнения: 7266 Местоположение: Sofia
|
Viktor4o_Rs написа: От Кокала се иска да си нареди състава правилно - да разкара протежетата си Генев и Цачев , да даде шанс на Барбоса , Галин Богданов, Дюлгеров и Ради Василев - не че ще го направи де , ама все пак Друго нещо - знаем всички с кой играем другия кръг и ще ми е много интересно дали Велев "случайно" няма да си изпроси изгонване , като се оправдае със емоциите и съдията - този номер го гледахме миналия сезон , да видим този :wink:
ГОЛЯМО БРАВО НА АГИТКАТА В ЛОВЕЧ , ТОВА Е НАЙ-ХУБАВОТО ОТ МАЧА  Другото е ясно - с некадърните говеда , с говедо като Кокала , който умишлено си изкара наказание , с пенсиите бат Дана и Илията и най-вече с Дебелия плужек няма да има радостни моменти за нас и всяка победа над животни и Ловеч ще си е цяло събитие
Направо съм бесен , вторият отбор на селяните си ни би , само защото се налагат некадърници , които за пореден път ни провалят , съдията не ни е виновен ...
|
Нед Окт 31, 2010 8:03 pm |
|
 |
sandokan
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Съб Окт 07, 2006 8:27 am Мнения: 1109 Местоположение: DK
|
Айде стига с това съдийство. Пълна трагедия сме! - от първия до последния.
Нед Окт 31, 2010 8:06 pm |
|
 |
SaKrAnTo 1913
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Пон Авг 27, 2007 5:48 pm Мнения: 4218 Местоположение: София
|
Дебелият добре се презастрахова преди мача, това далеч не ме изненадва, това му е коронен номер, просто този човек толкова се изтърка, толкова е придвидим, че действията му може да се предскажат с години напред. Винаги прави шоу преди мачовете с "Левски", цска и литекс, и после говори за славия в единствено число 'аз' и 'той' за съдията. Как е възможно просто..
Нед Окт 31, 2010 8:15 pm |
|
 |
|