Автор |
Съобщение |
``Fanatic`1913``
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Сря Яну 19, 2005 8:21 am Мнения: 1835 Местоположение: sofia
|
 Re: Видима - Славия
FeverNew написа: Да, наистина, по-добре не идвайте на финала, нали с тая игра ще ни размажат с 5-6 гола разлика, оставка на Кокала, Венци е дебел, а играчите са марди... Нема угодия на славистите, първи успех от 15 години и 'ама то на късмет', 'ама падаме от Видима, не сме за "А" група'.
А всички се радвахте на класирането на финала, а? И ходихте на мача с Пирин, а? И ако, не дай си боже, с тоя трагичен отбор вземем Купата, после ще рипнете до небето от радост и колко обичате "Славия"...
Страаашен манталитет, страшна работа, половината имате и треньорски лиценз "Про" като гледам.
Толко от мен, пишете си наволя в тая тема, аз се местя в другата за финала. Вие оплаквайте мача и се депресирайте. абе момче викай Оставка не се занимавай с глупости... айде всички.. 1..2..3.. ОСТАВКА 

BOYS SOFIA ULTRAS
|
Нед Май 01, 2011 8:22 pm |
|
 |
MCMXIII
Луд за връзване
|
Нашите момчета, футболът който играха, мачът бе катастрофа! ФАКТ!!! Мноооого сме зле! Виновни са всичи: ВС, кокала, мърдите на терена. Браво на тези фенове, които са били път до Севлиево! Но г-да Славист това е нашата Славия, трябва да я подкрепяме винаги! Нека това не ни демотивира за финала! Напред ЛАВИНА
Последна промяна MCMXIII на Нед Май 01, 2011 8:55 pm, променена общо 1 път
|
Нед Май 01, 2011 8:33 pm |
|
 |
Viktor4o_Rs
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Съб Фев 23, 2008 5:40 pm Мнения: 7266 Местоположение: Sofia
|
В крайна сметка, ако ще само загуби да имаме до финала,това пак няма да ме откаже да го посетя, не съм бил на финал за Купата с участието на Славия и нямам никакво намерение да го пропусна, стига да съм жив и здрав  Не играем добре, падаме, резилим се, Кокала е олигофрен и слаб треньор, президентът ни е дебела мутра, играчите са манекени, мърди и мъртви души, но не ми пука, обичайните заподозрени ще бъдем там Това естествено не пречи всеки да си каже мнението, но нека е на стадиона, щото само там ще има някакво влияние 
|
Нед Май 01, 2011 8:40 pm |
|
 |
katsumoto
Луд за връзване
Регистриран на: Пон Яну 11, 2010 12:06 pm Мнения: 422 Местоположение: Sofia
|
FeverNew написа: Да, наистина, по-добре не идвайте на финала, нали с тая игра ще ни размажат с 5-6 гола разлика, оставка на Кокала, Венци е дебел, а играчите са марди... Нема угодия на славистите, първи успех от 15 години и 'ама то на късмет', 'ама падаме от Видима, не сме за "А" група'.
А всички се радвахте на класирането на финала, а? И ходихте на мача с Пирин, а? И ако, не дай си боже, с тоя трагичен отбор вземем Купата, после ще рипнете до небето от радост и колко обичате "Славия"...
Страаашен манталитет, страшна работа, половината имате и треньорски лиценз "Про" като гледам.
Толко от мен, пишете си наволя в тая тема, аз се местя в другата за финала. Вие оплаквайте мача и се депресирайте. Аз ще бъда на финала и не ше рипна, а ше си удара гъза в небето ако биеме, щото така сме ние, дето обичаме Славия само когато ни изнася. Манталитет, к'во да прайш. А иначе всеки отбор има фенове, които искат отборът им да играе хубав и качествен футбол, и естествено да печели трофеи. Има и такива които искат хубава игра, без значение от купите, както и такива които искат купи с цената на всичко. Но всички те си остават фенове на своя отбор, равнопоставени! Дори и при евро грандовете е така. Славия не играе хубав и качествен футбол - факт! Славия не печели никакви трофеи от доста време - факт! Дано едно от двете неща се промени. FeverNew, направо я заключвай тая тема ако искаш, че е пълна с депресантски и псевдофенски мнения. Направо теми дето не са свързани с класирането ни на финала, по-добре ги махай.
_________________ 8 пъти шампион на България: 1926, 1928, 1930, 1936, 1939, 1941, 1943 и 1996 г.
|
Нед Май 01, 2011 8:43 pm |
|
 |
Chelsea_69
Орден "Стара Славия"
|
Само да вметна прекрасната работа, която се върши в школата  Едно вярно отиграване немаха тия момчета  Иначе купата е бяла няма кво да го мислиме 
_________________ Стевицаааа, вади го тоя, беееее
|
Нед Май 01, 2011 9:02 pm |
|
 |
Whitey
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Вто Юли 05, 2005 9:56 pm Мнения: 1336 Местоположение: София, Овча купел
|
А бе днес е тъжен ден като цяло Славия падна (пак) Батето почина (лека му пръст) 
_________________ www.zone1913.com
Андрей Желязков: Славия е завинаги в сърцето ми.
|
Нед Май 01, 2011 9:23 pm |
|
 |
Haide Belite
Орден "Стара Славия"
|
Има ли шансове Попара и Илиев да се възстановят за финала на купата? Халфовата линия е голяма скръб.
|
Нед Май 01, 2011 9:34 pm |
|
 |
slavia_fen
Орден "Стара Славия"
|

Иди си Венци, иди си Я съм ти майката ебал Че съсипа ни отбора Ега да умреш в затвора !!!
http://vbox7.com/play:236eb0e0
Последна промяна slavia_fen на Нед Май 01, 2011 9:59 pm, променена общо 1 път
|
Нед Май 01, 2011 9:54 pm |
|
 |
venci_1913
Модератор
Регистриран на: Вто Дек 20, 2005 8:27 pm Мнения: 3449 Местоположение: Sofia
|
Не се ядосвайте ,мача на годината всички ние знаем ,че е на 25 май Трябва да бъдем всички на стадиона . Илиев ще играе на финала 
_________________ Славия София 1913
Венцеслав Стефанов ,Борислав Константинов,Веско Събев ВЪН ОТ СЛАВИЯ СОФИЯ
|
Нед Май 01, 2011 9:58 pm |
|
 |
asterix
Луд за връзване
Регистриран на: Пон Сеп 01, 2003 6:59 pm Мнения: 324 Местоположение: София
|
katsumoto написа: Чета тука различни мнения, които са противоположни и даже някои са на път да се скарат. Тука има откровени мазохисти  И това не са хора с розови, бели или каквито и да било там очила. Нема такива очила, които да не видят че сме най-слабия отбор в А група! Ама нищо - нали сме на финал.9 победи, 4 равни и 11 загуби. Ама нищо - нали сме на финал.9 място в класирането (и по-надолу сме били, но има още време и мачове). Ама нищо - нали сме на финал.ЦСКА ни би - нормално, с тая игра дето показахме; Черноморец ни би - странно, всички други ги биха; Изпадащият Видима ни би с 10 човека - жалко, нямам думи. Ама нищо - нали сме на финал.На финал сме и няма нищо по-важно. От 15 години не сме играли финал, нищо, че това е най-слабата Славия от 15 години насам. Нищо, че с тая игра, ЦСКА толкова ще ни бие, че няма да искаме да си спомняме за тоя финал още 15 години. Ама то финалиста и без това никой не го помни. Помни се само победителя. Нищо. С толкова късмет може пак да стигнем до финал, дори да сме изпаднали и в Б група. И все пак финал е, нищо не се знае. Ако се стигне до дузпи - направо немаме равен! А дано на 25 Май, мачът завърши така, че всички да ми кажат - "Видели бе, тъпак! Аре пак си пиши песимистичните мнения! Може да сме слаби, ама земахме ли купата, а? Аман от такива псевдофенове като тебе  ......" Браво! Разбиваш с това мнение! Това исках да кажа!  )))
_________________ Да живее България и само Славия!!!!
|
Нед Май 01, 2011 10:27 pm |
|
 |
|