Подходящи Треньори за Славия
Автор |
Съобщение |
Viktor4o_Rs
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Съб Фев 23, 2008 5:40 pm Мнения: 7266 Местоположение: Sofia
|
 Re: Подходящи Треньори за Славия
Мартин Кушев: Няма да съм кукла на конци
Съб, 2011-05-28 09:29
Спряганият за почти сигурен нов наставник на Славия Мартин Кушев говори пред "7 дни спорт" за бъдещето си. Той призна, че вече го сърбят ръцете да се хвърли в треньорския бранш и че стадионът в "Овча Купел" е най-доброто място за дебюта му.
- Здравейте и честито навлизане в треньорския бранш?
- Хахахаха, малко избързахте. Аз все още съм действащ футболист на Славия и утре (б.р. - днес) ще бъда в групата за мача с Локо (Сф).
- Твърди се, че вие ще давате указанията на мача с Локо (Сф)?...
- Не. Имам разговори с ръководството на Славия да започна работа като треньор, но това може да стане след края на сезона. За това кой ще дава указания в мача трябва да изчакате. И аз не знам какво ще стане до утре. А след мача очаквайте нови неща... Просто в момента няма как да стана треньор, тъй като имам договор за футболист.
- След като още сте футболист, очаквате ли да сте титуляр с оглед на това, че мачът с Локо (Сф) ще определи последния български евробоец?
- Ще видим. По-важното за Славия е да се установят проблемите в отбора и да се отстранят. Ние ще излезем за победа. Ако спечелим, мисля че нещата ще тръгнат нагоре и ще си осигурим необходимото спокойствие.
- Какви бяха причините Славия да няма победа в 8 поредни мача?
- Вижте, не е коректно да коментирам работата на досегашния треньор.
- Казахте, че водите разговори за треньор. Смятате ли, че Славия е точното място за вас да започнете в тази професия?
- Да, убеден съм в това. Познавам обстановката и хората в клуба и смятам, че това ще ми е от голяма полза.
- А как ще ви приемат играчите. Сега сте един от тях в съблекалнята, а от утре вече ще трябва да ги стягате?
- Естествено, че отношенията ни ще се променят, но все пак те са професионалисти. Не смятам, че това ще се окаже някакъв проблем.
- Кое според вас е ключът към успешната треньорска кариера?
- Определено е много важна добрата комуникация с играчите. Най-важното е треньорското ръководство да намери общ език с футболистите.
- Вие сте работил с много треньори. Чий стил на работа ви допада най-много?
- футболът много се променя и за това е пагубно да имитираш треньор, с който си работил. Опитвал сьм се от всеки наставник да открадна по нещо, но бъдете сигурни, че ще имам свой стил. Няма да бъда треньор имитатор.
- Преди години трябваше да станете помощник на Миодраг Божович в Ам-кар, но сърбинът напусна точно тогава. Той ли е най-добрия специалист, с когото сте работил?
- Той е много гопям треньор и много научих от него. Имаше изключителен начин на работа и това си пролича по представянето на Амкар. Отборът се класира в Лига Европа и стигна до финап за купата. Но пак казвам - няма да подражавам на никого.
"7 дни спорт"
|
Съб Май 28, 2011 12:52 pm |
|
 |
White Hart Lane
Орден "Стара Славия"
|
Пак хора на Стефанов , и Кушев и Петков жалко за Славия, дано не съм прав.
|
Съб Май 28, 2011 12:52 pm |
|
 |
Стефан
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Пет Авг 29, 2003 12:48 pm Мнения: 864 Местоположение: София
|
Дайте да им дадем шанс ... много са дали на Славия пък знае ли човек може да станат хит и успешни !

ВИНАГИ С ВАС !
|
Съб Май 28, 2011 1:12 pm |
|
 |
Chelsea_69
Орден "Стара Славия"
|
Всеки корнер на задна греда, на задна греда, на задна греда....  това ще е
_________________ Стевицаааа, вади го тоя, беееее
|
Съб Май 28, 2011 1:56 pm |
|
 |
Whitey
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Вто Юли 05, 2005 9:56 pm Мнения: 1336 Местоположение: София, Овча купел
|
Избистрихме тактиката  Въпроси 
_________________ www.zone1913.com
Андрей Желязков: Славия е завинаги в сърцето ми.
|
Съб Май 28, 2011 2:20 pm |
|
 |
Viktor4o_Rs
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Съб Фев 23, 2008 5:40 pm Мнения: 7266 Местоположение: Sofia
|
Затова не вървяхме в тоя сезон, без задна греда няма победа 
|
Съб Май 28, 2011 2:33 pm |
|
 |
atm
Орден "Стара Славия"
|
маестро музика: на задната гредаа, на задната гредааа, на задната гредаааа, стават чудесаа..................
|
Съб Май 28, 2011 3:33 pm |
|
 |
Chelsea_69
Орден "Стара Славия"
|
Само ще ви кажа ,че ще ревем за Кокала другия сезон 
_________________ Стевицаааа, вади го тоя, беееее
|
Нед Май 29, 2011 7:12 pm |
|
 |
Haide Belite
Орден "Стара Славия"
|
Преди 15 г. Венци Стефанов като махна Кано Коцев - каза"аз плащам , аз ще поръчвам музиката". И така вече 15 г. много позор, страдание и резил  . 1. През това време Славия се ръководи, управлява от футбони анонимници и футболен аматьор в лицето на собственика. Липсват специалисти и хора професионалисти дали за своите отбори като сега Христо Бонев в Локо Пд, Гонзо в "Левски", Ем. Костадинов в Цска и т.н.. Всички наши професионалисти, които могат и са се доказали като Желязков, Кано Коцев не са допускани през тези 15 г. В замяна на това управляват футболни аматьори и празни приказки Славия да играе футбол...., за треньори слагани неизвестни, не доказани и какви ли не случайни хора....това е мениджмънта от собственика В. Стефанов. 2. Малкото способни треньори през този период - последно както беше миналата година Вили Вуцов - са махани от В. Стефанов, защото В. Стефанов не е професионалист в тази област и от управление на футболен отбор не разбира. И понеже той дава парите и управлява и определя - трагедията е пълна докато В. Стефанов прави мениджмънта на Славия. 3. Тоест, който и да е треньор, докато В. Стефанов е в ролята на менажер на Славия: - ако е свестен треньора - ще има с В. Стефанов пробелми и В. Стефанов го маха или треньора сам се маха - или треньор ще са начинаещи и недоказани специалисти и резултати от година на година надолу. И така постепенно затриване като отбор, име Славия и публика...
|
Нед Май 29, 2011 7:49 pm |
|
 |
atm
Орден "Стара Славия"
|
и какво предлагате?
|
Нед Май 29, 2011 9:23 pm |
|