Национален Клуб на Слависта

Форум

Виж темите без отговор | Виж активните теми Дата и час: Сря Май 14, 2025 10:35 am

Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 69 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 3, 4, 5, 6, 7
 "Славия" - "Локомотив" (Пд) 
Автор Съобщение
Луд за връзване

Мнение Re: "Славия" - "Локомотив" (Пд)
:D

Последна промяна White Pride на Нед Окт 26, 2014 5:29 pm, променена общо 1 път

Нед Окт 26, 2014 12:32 am
Профил
Пристрастен

Колега недей ми казва само камво да започвам или не,нали се разбрахме,че всеки може да прави каквото си поиска стига да не нарушава правилата на форума.Продължавам да си твърдя упорито изхождайки от всичките ти постове,че си изключително обидчив и изключително старателен да не си проличи,и достатъчно интелигентен,за да го направиш финно.Преди нз колко време стана ти написах,че темата свърши,преди това ти написа,че е свършила,а сега си написал по-голям пост отвсякога.То не е за хвалене,ама явно съм заслужил доста вниманието ти.Не знам за психопортрет дали и какъв съм ти направил ама ти за днес ме направи рапър,агент на рапър,антураж,йезутски член,андрешко,Гьобелс и какви ли не още невероятни твои хрумвания и познания,като се позагледаш отстрани ще си видиш грешките,но понеже си много интелигентен смятам,че си ги знаеш и те глождат отвътре и ти пречи да заспиш,но камво ме интересува мене? Не много да си кажа откровенно.С тия неща,с които ме сравни и с нещата,за които искаш да ме уличиш се получава "крадеца вика дръжте крадеца".Четейки постовете ти имам чувството,че кореспондирам със всевишния,защото ми се струва,че имаш информация вътрешна,от кухнята и знаеш всеки, къде как е играл,за колко е продаден,купен,каква му е заплатата,моя зодия е и в кой асцендент му е зодията.Ако те попитам за резервния вратар на Сливнишки герой ще ми кажеш,че си го наблюдавал още от време оно и ще ми кажеш в детайли защо не е стансл голям футболист.Това ли са ти фактите и ясната позиция? Не е ли факт,че тия четиримцата от Локо Пд. са половин отбор застаряващи футболяги,които доидоха и ни биха с най-любимия ни резултат тоя сезон 2:0.Казваш,че Камбуров бил вкарвал навсякъде с изключение на Цска и в Гърция,ми че той на още 100 места ли игра извинявай много.Два пъти ходи в ЦСКА,един шът излиза навънка и десет пъти се връща в Локо Пд, що? Щото не му се получава на друго място,затова.Гледам коментирал си ги тези,а защо не изкоментира,Ферересо,Манзоро от този сезон,разликата между Силва от мин. година и сега.Миналата можеше,а сега е плажен футболист.Защото и Ливраменто при нас не играеше така,както сега играе за буферите.На Илиев му се даде шанс,но той не е от футболистите,които се нуждаят от време за да покаже на камво е способен.По-често беше на скамейката,защото очакваха от него чудеса,ама в Славия по -скоро ада ще замръзне,отколкото чудо да се случи.Какво означава "излиза повторно самохвалство?",ми направи го така,че да не излиза.Аз ли съм виновен,че така излиза.Начина по-който си го написал показва,че самият ти смяташ,че така излиза.Мимолетните резултати на другите отбори се превърнаха в дългогодишни по-добри класирания и игри срещу грандовете,ако на това му казваш мимолетно съвета ми е да си отвориш речника и да видиш значението на думата.Миналия сезон едни: Черно Море,Локомотив Пд. играха в седмицата,а ние в долната,едни Берое ни счупиха главицата от бой вече нз колко пъти подред та чак и през тоя сезон същото.Много мимолетно ми се вижда всичко това.Аз не мога да внуша на някой нещо,ако той не иска да го приеме и,ако няма собствено мнение и поглед за нещата(в което ме обвиняваш).Имам чувството,че колкото ти повтарям,че ми е все едно дали ще мълчиш или не ти толкова си го повтаряш,че съм искал да мълчиш.Като няма да се ровиш в темите назад няма и да се изказваш неподготвен,и интересно как за едни неща си спомняш в детайли,а за други искаш да не очаквам това от теб.Ако имаш опасения,ще това за двете минути шегичката за Бургзорг съм си я измислил пак ще ти посъветвам да се ровнеш назад във форума,за да видиш колко си се объркал(само,ако се съмняваш).
И аз да не забравя,когато те попитах за това какво ние феновете може да направиме,доколкото зависи от нас ти ми отговори камво ни е спряло да да го направиме,но не ми отговори на въпроса,който зададох.Не видях да ми даваш конкретни мисли и виждания по въпроса ми,напротив останх с впечатлението,че понеже са ни предали няколко човека отвътре и затова сега сме на тва дередже.Е ти примири ли се с това,какво направи по въпроса,нали си навътре в кухнята,нали ги знаеш кои са? Кажи ги поименно.Дай да дискутираме!
Хайде като ми отговориш на въпроса ме питай пак! Дискусий? Няма проблем,стига да искаш.
Мисля,че с последния си пост стилистиката ми подсказваше,че съм дружелюбно настроен и с желание да приключа темата,а сега ти заявявам,че нещата не са се променили,както и,че нямам намерение продължавам разговор,който не върви наникъде,а пък и да не ти внушавам нищо,че явно го позволяваш.Объркал си се за мен,че обичам адски много Бургзорг и,че на черното ще кажа бяло,казал съм,че може да играе и толкова,още съм на същото мнение.Нито съм го хвалил,когато е изиграл слаб мач,нито съм го защитил след мача с Пловдив,нито някога съм гласувал в темата "играч на мача",явно други колеги са гласували за него,за да е втори или трети ли не знам точно.То е ясно,че по основните въпроси касаещи Славия имаме не малко допирни точки,както и с другите колеги.Ясно е,че нямаме кинти ,за състезание с големите,но играчи,за да завършваме пред Черно Море,Берое и Локо Пд. винаги сме имали,а почти никога не сме го правили,тука идва ред да отвориме скоба за Венци,политика,пенсионери,тарикати,балъци и публика.

Нед Окт 26, 2014 2:45 am
Профил
Луд за връзване

Би трябвало да знаеш много добре, най-малкото, че Камбуров игра две години в Китай и там по едно време беше сред първите 5-6 голмайстори. Все пак това се случи съвсем скоро. А и беше голмайстор с гаражната банда от Илиенци. Илиев не игра 6 месаца преди да почне при нас и започна като резерва за 15-20 минути.Ами, колкото и да си можеш липсата на игрова практика и времето за да длезеш в мача си искат своето. Накрая почти се отказаха от него. но тук далеч не е само в него главата. Ако си забелязал през годините всички футболисти за които водим спорове, най-накрая при нас не правят нищо. Така беше с триото от Черноморец, Александров и други.
Що се относа до Фераресо и Манзоро явно отново си ме чел избирателно във времето. Много отдавна написах, че за мен Манзоро е най-голямото разочарование през сезона. А в последния мач не игра, та какво не съм коментирал? Диего е много добър футболист и още не е във форма, макар и да започна вече определено да си личи класата му. А играе и в защита с Панов и Везалов, което автоматично я прави една от най-пропускливите. Можем доста да поспорим, къде Ливраменто игра по-добре.При нас или в Локо, защото за половин сезон се представи доста прилично. А той е отрично свързващо звено към другите ти въпроси. За Берое, Локо Пд и ЧМ. Ами и трите отбори имат по-добра селекция от нас. Може единствено с известно условности тази година. Виж Берое какви чужденци има, взети свободни агенти и виж нашите през годините. А те играят заедно от 3-4 сезона вече. Имат през цялото време и изявен голмайстор. Ливраменто, периферен играч при тях , при нас беше абсолютен титуляр и не само това. Черно море също имаше прилични футболисти и не забравяй, че през последните години имаха няколко национали -Божилов, Александров, Г.Илиев и имаха в пъти по-подбрана селкция от нас. Вземеме 10 и следващият полусезон освободим 8-9 от тях.Не съм ли прав? А и три години нямаш голмайстор. Това са част от причините.
Фернандо е клиничен случай. Както бе написано не от мен в друго мнение, той изпъкваше на общия фон миналата година, защото имаше една идея повече футбол в себе си, спрямо голяма част от останалите. Но това не бе много трудно. Най-големия му проблем е абсолютно, тоталния егоизъм който притежава. До сега не е научил, че футбола е колективен спорт. Но това нямаше да е проблем, ако успяваше да създава нещо градивно. Той само се забива навътре в терена и губи топката. Центрирането му не е най-силната страна и работата в защита съвесм липсва. А в комбинация с Панов на фланга, разбираш защо основоните ни проблеми са на десния фланг. За мен няма място в отбора. И пак ти казвам сравни чужеднците в Берое, Локо ПД и повечето от нашите. Не ми отговори на въпроса за селекцията на Овчегалавия в "Ботев" и при нас..
Правилно си разбрал, че ни предадоха няколко човека от вътре. Ако през 1998 г си бил на събранието и сега видиш конфигурацията, ще проумееш. Може би дори познаваш част от тях. А тях не ги мисил, те са добре в клуба.
Какво и как можеш да промениш нещо в едно частно АД, като даже отсъства елементарна връзка между нас. Законово няма какво да направиш освен да придобиеш клуба или си направим собствен. Не виждам някаква връзка между собственици и публика, а тази връзка трябва да е Националния фенклуб. Ако ти си по-навътре в материята светни ме. Аз не съм навътре в кухнята на този отбор, но помня отлично какво се случи преди.Аз с отношението ми към Венци, нямам как да бъда. В момента няма полезен ход. А и как да има като Венци преди два месеца си позволява обидни мутренски квилификации по адрес на публиката и няма никаква ответна реакция.Последното сумира достатъчно точно неща в момента и възможностите за промяна.
Сега очаквам твоят вариант за да се направи нещо. И ще имаш моята подкрепа.

Последна промяна White Pride на Нед Окт 26, 2014 5:28 pm, променена общо 1 път

Нед Окт 26, 2014 12:47 pm
Профил
Орден "Стара Славия"
Аватар

Форумът заприлича на "Война и мир" с тези огромни постове, чудя ви се как имате нерви и време да пишете толкова много, след като всичко е от ясно по-ясно при нас ... Каквито и спорове да има, не забравяйте винаги да се уважавате взаимно, защото духът на онази Славия е само в нас, не във треньори, футболисти и опазил ме Бог ръководство.

Нед Окт 26, 2014 1:32 pm
Профил ICQ
Пристрастен

White Pride написа:
White 1913 Power написа:
Колега недей ми казва само камво да започвам или не,нали се разбрахме,че всеки може да прави каквото си поиска стига да не нарушава правилата на форума.Продължавам да си твърдя упорито изхождайки от всичките ти постове,че си изключително обидчив и изключително старателен да не си проличи,и достатъчно интелигентен,за да го направиш финно.Преди нз колко време стана ти написах,че темата свърши,преди това ти написа,че е свършила,а сега си написал по-голям пост отвсякога.То не е за хвалене,ама явно съм заслужил доста вниманието ти.Не знам за психопортрет дали и какъв съм ти направил ама ти за днес ме направи рапър,агент на рапър,антураж,йезутски член,андрешко,Гьобелс и какви ли не още невероятни твои хрумвания и познания,като се позагледаш отстрани ще си видиш грешките,но понеже си много интелигентен смятам,че си ги знаеш и те глождат отвътре и ти пречи да заспиш,но камво ме интересува мене? Не много да си кажа откровенно.С тия неща,с които ме сравни и с нещата,за които искаш да ме уличиш се получава "крадеца вика дръжте крадеца".Четейки постовете ти имам чувството,че кореспондирам със всевишния,защото ми се струва,че имаш информация вътрешна,от кухнята и знаеш всеки, къде как е играл,за колко е продаден,купен,каква му е заплатата,моя зодия е и в кой асцендент му е зодията.Ако те попитам за резервния вратар на Сливнишки герой ще ми кажеш,че си го наблюдавал още от време оно и ще ми кажеш в детайли защо не е стансл голям футболист.Това ли са ти фактите и ясната позиция? Не е ли факт,че тия четиримцата от Локо Пд. са половин отбор застаряващи футболяги,които доидоха и ни биха с най-любимия ни резултат тоя сезон 2:0.Казваш,че Камбуров бил вкарвал навсякъде с изключение на Цска и в Гърция,ми че той на още 100 места ли игра извинявай много.Два пъти ходи в ЦСКА,един шът излиза навънка и десет пъти се връща в Локо Пд, що? Щото не му се получава на друго място,затова.Гледам коментирал си ги тези,а защо не изкоментира,Ферересо,Манзоро от този сезон,разликата между Силва от мин. година и сега.Миналата можеше,а сега е плажен футболист.Защото и Ливраменто при нас не играеше така,както сега играе за буферите.На Илиев му се даде шанс,но той не е от футболистите,които се нуждаят от време за да покаже на камво е способен.По-често беше на скамейката,защото очакваха от него чудеса,ама в Славия по -скоро ада ще замръзне,отколкото чудо да се случи.Какво означава "излиза повторно самохвалство?",ми направи го така,че да не излиза.Аз ли съм виновен,че така излиза.Начина по-който си го написал показва,че самият ти смяташ,че така излиза.Мимолетните резултати на другите отбори се превърнаха в дългогодишни по-добри класирания и игри срещу грандовете,ако на това му казваш мимолетно съвета ми е да си отвориш речника и да видиш значението на думата.Миналия сезон едни: Черно Море,Локомотив Пд. играха в седмицата,а ние в долната,едни Берое ни счупиха главицата от бой вече нз колко пъти подред та чак и през тоя сезон същото.Много мимолетно ми се вижда всичко това.Аз не мога да внуша на някой нещо,ако той не иска да го приеме и,ако няма собствено мнение и поглед за нещата(в което ме обвиняваш).Имам чувството,че колкото ти повтарям,че ми е все едно дали ще мълчиш или не ти толкова си го повтаряш,че съм искал да мълчиш.Като няма да се ровиш в темите назад няма и да се изказваш неподготвен,и интересно как за едни неща си спомняш в детайли,а за други искаш да не очаквам това от теб.Ако имаш опасения,ще това за двете минути шегичката за Бургзорг съм си я измислил пак ще ти посъветвам да се ровнеш назад във форума,за да видиш колко си се объркал(само,ако се съмняваш).
И аз да не забравя,когато те попитах за това какво ние феновете може да направиме,доколкото зависи от нас ти ми отговори камво ни е спряло да да го направиме,но не ми отговори на въпроса,който зададох.Не видях да ми даваш конкретни мисли и виждания по въпроса ми,напротив останх с впечатлението,че понеже са ни предали няколко човека отвътре и затова сега сме на тва дередже.Е ти примири ли се с това,какво направи по въпроса,нали си навътре в кухнята,нали ги знаеш кои са? Кажи ги поименно.Дай да дискутираме!
Хайде като ми отговориш на въпроса ме питай пак! Дискусий? Няма проблем,стига да искаш.
Мисля,че с последния си пост стилистиката ми подсказваше,че съм дружелюбно настроен и с желание да приключа темата,а сега ти заявявам,че нещата не са се променили,както и,че нямам намерение продължавам разговор,който не върви наникъде,а пък и да не ти внушавам нищо,че явно го позволяваш.Объркал си се за мен,че обичам адски много Бургзорг и,че на черното ще кажа бяло,казал съм,че може да играе и толкова,още съм на същото мнение.Нито съм го хвалил,когато е изиграл слаб мач,нито съм го защитил след мача с Пловдив,нито някога съм гласувал в темата "играч на мача",явно други колеги са гласували за него,за да е втори или трети ли не знам точно.То е ясно,че по основните въпроси касаещи Славия имаме не малко допирни точки,както и с другите колеги.Ясно е,че нямаме кинти ,за състезание с големите,но играчи,за да завършваме пред Черно Море,Берое и Локо Пд. винаги сме имали,а почти никога не сме го правили,тука идва ред да отвориме скоба за Венци,политика,пенсионери,тарикати,балъци и публика.

Виж, колега, при общоването ми с теб определено са се набили в съзнанието ми две неща - желанието да имаш винаги последната дума и трудно приемане на чуждото мнение. Независимо колко пишеш, че било обратното. Дали по този начин се опитваш да убедиш сам себе си или наистина имаш толкова грешна собствена преценка си е изцяло твой проблем. Моето единствено внимание заслужава частта с небивалиците които пишеш и ми преписваш разни твърдения изсмукани от пръстите...Без значение дали с умисъл(според мен е точно така) или несъзнателно.
Толкова съм изключително старателен като пиша, че като прочета впоследствие изпуснатите или разместени думи може да ме хване срам. Но нищо, парадигмата вече работи за това внушение. В този пост ще бъде същото. Начина ми на писане е такъв. Просто не ме кефи дъ се изразявам като посетител на Сектор Б или Г. Не че не го мога. но так сме само слависти ерго доста по-интелигнтни.
Поредния cheep shot от твоя страна с Всевишния(пише с главна буква) няма да го коментирам, защото това е твоя начин за достигане на правота при спор и явно не можеш да си надскочиш нивото си. Ти вкара в нещата Алеко, негов герой и разни хомо и нежни души. Аз ти огворих по същия начин.. Това е. Абсолютно нищо лично.

Далеч не знам резервния вратар на Сливнишки герой или всичко за всички. Даже не за Славия, което ме интересува най-много, но тук има вина и пресаташето ни цесекар от работническо дело. Обаче се интересувам доста от футбол и по-назнайвам това-онова. И ще спра до тук, защото тогава рискувам съвсем да ме обвиниш в самохвалство и себевеличаене. Но не си иска да си ракетен инжинер за да гледаш мачове и да си правиш изводите въз основа на това. А в интернет има всякаква информация поднесена на тепсия. Не е като едно време да търсиш всякакви начини за намиране на инфо даже за българските отбори и то само от един източник. И ти наблюдаваш доста футболни срещи, но поради неизвестни причини понякога ги преценяваш грешно. Първият ти коментар беше за мое писане по адрес на Емо Петров. Ти каза, че заслужавал да бъде титуляр. Времето показа кой имаше право, но аз не зачекнах отново темата, докато ти не се намеси за Бургзорг. После вчера...
Би трябвало да знаеш много добре, най-малкото, че Камбуров игра две години в Китай и там по едно време беше сред първите 5-6 голмайстори. Все пак това се случи съвсем скоро. А и беше голмайстор с гаражната банда от Илиенци. Илиев не игра 6 месаца преди да почне при нас и започна като резерва за 15-20 минути.Ами, колкото и да си можеш липсата на игрова практика и времето за да длезеш в мача си искат своето. Накрая почти се отказаха от него. но тук далеч не е само в него главата. Ако си забелязал през годините всички футболисти за които водим спорове, най-накрая при нас не правят нищо. Така беше с триото от Черноморец, Александров и други.
Що се относа до Фераресо и Манзоро явно отново си ме чел избирателно във времето. Много отдавна написах, че за мен Манзоро е най-голямото разочарование през сезона. А в последния мач не игра, та какво не съм коментирал? Диего е много добър футболист и още не е във форма, макар и да започна вече определено да си личи класата му. А играе и в защита с Панов и Везалов, което автоматично я прави една от най-пропускливите. Можем доста да поспорим, къде Ливраменто игра по-добре.При нас или в Локо, защото за половин сезон се представи доста прилично. А той е отрично свързващо звено към другите ти въпроси. За Берое, Локо Пд и ЧМ. Ами и трите отбори имат по-добра селекция от нас. Може единствено с известно условности тази година. Виж Берое какви чужденци има, взети свободни агенти и виж нашите през годините. А те играят заедно от 3-4 сезона вече. Имат през цялото време и изявен голмайстор. Ливраменто, периферен играч при тях , при нас беше абсолютен титуляр и не само това. Черно море също имаше прилични футболисти и не забравяй, че през последните години имаха няколко национали -Божилов, Александров, Г.Илиев и имаха в пъти по-подбрана селкция от нас. Вземеме 10 и следващият полусезон освободим 8-9 от тях.Не съм ли прав? А и три години нямаш голмайстор. Това са част от причините.
Фернандо е клиничен случай. Както бе написано не от мен в друго мнение, той изпъкваше на общия фон миналата година, защото имаше една идея повече футбол в себе си, спрямо голяма част от останалите. Но това не бе много трудно. Най-големия му проблем е абсолютно, тоталния егоизъм който притежава. До сега не е научил, че футбола е колективен спорт. Но това нямаше да е проблем, ако успяваше да създава нещо градивно. Той само се забива навътре в терена и губи топката. Центрирането му не е най-силната страна и работата в защита съвесм липсва. А в комбинация с Панов на фланга, разбираш защо основоните ни проблеми са на десния фланг. За мен няма място в отбора. И пак ти казвам сравни чужеднците в Берое, Локо ПД и повечето от нашите. Не ми отговори на въпроса за селекцията на Овчегалавия в ""Ботев"" и при нас..
Правилно си разбрал, че ни предадоха няколко човека от вътре. Ако през 1998 г си бил на събранието и сега видиш конфигурацията, ще проумееш. Може би дори познаваш част от тях. А тях не ги мисил, те са добре в клуба.
Какво и как можеш да промениш нещо в едно частно АД, като даже отсъства елементарна връзка между нас. Законово няма какво да направиш освен да придобиеш клуба или си направим собствен. Не виждам някаква връзка между собственици и публика, а тази връзка трябва да е Националния фенклуб. Ако ти си по-навътре в материята светни ме. Аз не съм навътре в кухнята на този отбор, но помня отлично какво се случи преди.Аз с отношението ми към Венци, нямам как да бъда. В момента няма полезен ход. А и как да има като Венци преди два месеца си позволява обидни мутренски квилификации по адрес на публиката и няма никаква ответна реакция.Последното сумира достатъчно точно неща в момента и възможностите за промяна.
Сега очаквам твоят вариант за да се направи нещо. И ще имаш моята подкрепа.

"желанието да имаш винаги последната дума и трудно приемане на чуждото мнение".Това са думи,които смятам,че ако се отнасят с пълна сила за мен,то тези думи на теб трябва да са ти девиз!!! Ако ти приемаше лесно чуждото мнение,както твърдиш нямаше на няколко места в твоя последен пост да се изказваш колко грешно съм бил виждал и интерпретирал нещата,щеше да използваш думата "различно",а не "грешно".Понеже си голям всезнайко и поназнайваш това онова,което,ако беше пропуснал да кажеш бих си помислил,че кореспондирам с някой друг,но разбира се за да се хвалиш виновен съм ти аз,та взезнайко странно как умен човек като теб може да бъде провокиран да направи нещо от човек,който му е никакъв и освен това мисли задължително грешно.Излагаш се! Навсякъде държиш на думата "грешно" вместо да казваш,че просто си на различно мнение.За овчеглавия какво да ти отговарям? Това какъв казус може да бъде? За мен те започнаха като Локото,никой не знаеше ще ги има ли или не,събраха играчи в последния момент и така си и започнаха първенството,че и до ден днешен аз не им виждам селекцията приятелю :wink: Беройци с невероятните чужденци и футболисти за последните два мача са с голова разлика 1:7 и то срещу титаните с мултимилионна селекция Черно Море и "Ботев".Това,че ни бие куцо и сакато не означава,че като единици са по-силни.Да излезеш с отворено писмо и писма,колкото и когато е нужно незаконово ли е? Доста време не се е случвало,да събереш подписка из цялата страна против мутрата Венци пак ли е незаконово? Да се иска обяснение след край на мач за поредното безумие пак ли не става? Някои от тези неща се случваха.Имам и други идеи,но не са за тук.Най-малкото на дебелия ще му се бръкне стабилно в дебелия гъз.Всичко това разбира се трябва да бъде подплатено с стабилна организация.Мога да ти опонирам до безкрай,но дали ще ми бъде интересно и дали изобщо това е правилната дума? Аз не мисля! С думите,които използваш ми приличаш на бившата министърка на спорта Мариана Георгиева,тя използваше подобни невероятни думи,за да прикрие,че не поназнайва.В началото беше интересно,но сега по-скоро те прави клоун.Накрая ще кажа,че всичко това е според мен и не претендирам да е единственото правилно на света мнение,за да не кажеш,че не приемам чуждото.Освен това смятам да не ти отговарям в тази дискусия повече,за да ти дам последната дума на теб и ти покажа,че ми е много лесно да се откажа от това си "желание".Ако желаеш да продължиш с тази дискусия ще ти отговарям на лично.Жив да си и да използваш интелекта си добросъвестно!

Нед Окт 26, 2014 3:38 pm
Профил
Пристрастен

Viktor4o_Rs написа:
Форумът заприлича на "Война и мир" с тези огромни постове, чудя ви се как имате нерви и време да пишете толкова много, след като всичко е от ясно по-ясно при нас ... Каквито и спорове да има, не забравяйте винаги да се уважавате взаимно, защото духът на онази Славия е само в нас, не във треньори, футболисти и опазил ме Бог ръководство.

Прав си,аз понякога също се чудя на себе си.Искам да кажа,че едва ли е далеч времето,в което ние феновете ще пируваме,защото Венци не е млад и е бая дебел,има здравословни проблеми,а Славия ще бъде една много примамлива дестинация за хората с пари и акъл.Никой не може да не вземе историята и успехите и никога успехите на изкуствено създадени отбори не могат да тежът в историята,както нашите!

Нед Окт 26, 2014 3:49 pm
Профил
Луд за връзване

Приключих с нещата и си изтрих постовете. С изключение на последния във футболната му част.
И се извинявам на всички!
Приятелю, казуса с Овчеглавия е много показателен. Докато беше при нас, доведе разни Яшаровци, Бобри, Цачевци и черешката на тортата Виктор Генев. Плюс редица други еднодневки, което ни закопаваше всеки изминал сезон. В "Ботев" направи много по-адекватна селекция, като едва ли е имал много по-различна финансова ситуация от пребиваването си при нас. Но там никой не ме позволи да си разиграва коня като си води свои хора.
При нас две години налагаме Юргано и накрая го освобождаваме без много да му мислим. След това, какво направи той даже не трябва да се коментира. За три години имаме голмайстор само един полусезон - Курдов. Беройци взеха две купи и суперкупа с техните чужденци , а и освен това продават на полусезон по един двама титуляра. Предполагам и двамата ще бъдеме повече от доволни, ако вземем две купи, пък нека после паднем в два мача поред с общ резултат 1:7. :) А те също вземат свободни агенти, но явно работят с далеч по-качествени мениджъри. Сам виждаш Мапуко от долните нива на Белгия, тук се представя доста сполучливо. И дума не може да става за сравнение между един Каядо например и нашия Да Силва. Това беше през последните години за които повдигна въпроса.
Тази година селекцията беше много по-адекватна, но пак с пропуски, които ни изяждат главата в момента и сезона замина. Добави към това отежняващото обстоятелство, с натрупването през годините иполучваша крайния резултат като класиране и игра.
Нищо от това, което си написал не е незаконно, а даже желателно, но е твърде неприложими в момента. Поради причината, която сам си написал - липсата на организация. Както казах, имаш пълната ми подкрепа по темата!
Надявам се, не съм използвал сложни думи, които да ме правят още повече клоун :D Бъди жив и здрав, без карпални тунели :lol:

Нед Окт 26, 2014 6:12 pm
Профил
Орден "Стара Славия"
Аватар

Viktor4o_Rs написа:

Така са скучаещите милионери.Като няма какво да (я) правят си пишат във форума. :D

Нед Окт 26, 2014 9:18 pm
Профил
Пристрастен

yamata написа:
Viktor4o_Rs написа:

Така са скучаещите милионери.Като няма какво да (я) правят си пишат във форума. :D

:oops: :D

Чет Окт 30, 2014 2:20 am
Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Темата е заключена, не можете да променяте мнения.   [ 69 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 3, 4, 5, 6, 7