Национален Клуб на Слависта

Форум

Виж темите без отговор | Виж активните теми Дата и час: Пон Май 12, 2025 1:35 am

Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 67 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 3, 4, 5, 6, 7
 Оставащи мачове до края на сезона 
Автор Съобщение
Орден "Стара Славия"

Мнение Re: Оставащи мачове до края на сезона
Локо (Пд) ще е трети, а ЦСКА - с Купата
Представянето на отборите, борещи се за място в Лига Европа, е доста различно. От това, което виждам в последно време, най-добре играе Локомотив (Пд). Илиан Илиев успя да ги преобрази. В момента те са отбор, който може да бие всеки. Имат доста добри играчи. Това, че са на години не е проблем. Аз винаги съм казвал, че футболистите не трябва да ги делим на опитни и неопитни, на млади и стари, а само и единствено на можещи неможещи.

Много хора ми се присмиваха едно време, когато взех Пламен Гетов в "Левски". Въпреки че беше на 34 години стана голмайстор на първенството, а "Левски" спечели титлата. И за трансфер на Камбуров съм съдействал. Той и другите опитни играчи дърпат Локо (Пд) напред. Имат и много млади, които растат покрай тях. Мисля, че Локомотив е с предимство в битката за Европа. Особено с оглед на това, което става в другите два конкурента. На Славия им липсват опитни играчи. Младите ми харесват, покрай тях обаче трябва да има батковци. Защото когато ги понатиснат малко, се огъват. Точно както стана онзи ден с Лудогорец. Просто в тежки моменти няма кой да ги поведе. Затова им трябват трима четирима играчи, които да са на по 30, 31 и 32 години.

Берое от своя страна изгони Петър Хубчев, което не мога да го определя по никакъв друг начин освен като пълно безумие. Треньор, който за 4 години постигна много - взе Купата, Суперкупата, два пъти ги изведе до Европа... И изведнъж го махат. Това може да им коства участието в Европа. При тях неяснотата е голяма. Чувам, че щели да освобождават играчи. Вероятно са си набелязали нови, но със сигурност големи промени един месец преди евентуалното им участие в Европа няма да им се отразят добре.

Затова дали ще са там, зависи много от финала за Купата. Аз мисля, че тя ще бъде спечелена от ЦСКА. При това жение и четвъртият в А група ще играе в Европа. В крайното подреждане в първенството според мен Локо(Пд) ще стане трети, въпреки че в момента е 4 точки зад Берое. Тимът от Стара Загора ще е четвърти, а Славия - пети.

Андрей Желязков за вестник "Меридиан мач"

Чет Май 19, 2016 8:37 am
Профил
Администратор
Аватар

Точно като Желязков разсъждавам. Естествено, той като публична фигура не може да назове нещата с истинските имена, но това не означава, че не ги вижда.
Локо Пд е сериозен отбор - единственият, който успя успешно да се противопостави на Лудогорец и да го победи 2 пъти. Събраха сериозен отбор и ако не бяха изтърпяли Бащата в 70% от сезона, сега изобщо нямаше да говорим как се мерим с този тим. Те щяха да се борят с Лудогорец.
Ние изпуснахме шанса си - групата бе намалена, бяха изхвърлени 3 отбора, които бяха по-качествени от нашия, двата тима с най-сериозен кадрови потенциал бяха водени от неадекватни треньори в повече от половината от времето. Но сами направихме така, че да не постигнем нещо различно от познатото 5-6 място.
Остава само едно нещо. То е въпрос на чест, на морал. Да бием Монтана в последния кръг. Надявам се Пирин да улесни ръководството в дилемата да бием или не, като утре бие като гост Монтана и направи разликата между осмия и деветия непреодолима.
Разбира се съществува шанс да вземем 6 точки в следващите 2 кръга, но някак се изморихме от дитирамби и най-добре да приемем, че ръчната бе дръпната твърде силно и да не се надяваме чак толкова.
Най-важното е да бием Монтана, за да може да се задържи и малкото публика и да може да очакваме през следващия сезон ако не друго, то поне честна игра и да можем да гледаме привържениците на останалите отбори в очите.

Чет Май 19, 2016 10:12 am
Профил WWW
Орден "Стара Славия"

Монтана загуби така ,че почити сигурно ще си вземем мача -сега ни трябва точка или 3 срещу говедата...........

Пет Май 20, 2016 7:31 pm
Профил
Орден "Стара Славия"
Аватар

Лично аз вече се съмнявам можем ли да бием Монтана. Съсипан отбор сме, обезкуражени футболисти...тотално объркани от далаверите на свинята, една безидейност цари в тоя тим. Каква цел преследват...за какво съществуват като клуб изобщо.
Ако ги бием монтанци изобщо ще е голяма мъка. Но преди това ще сме загубили от говедата, така че този мач ще е без всякакъв смисъл.
Мръсният, долен, лъжлив шопар продаде Славия !!!
Превърна отбора в символ на продажност, да те е срам да се наречеш славист.

Последна промяна white_job на Съб Май 21, 2016 10:51 am, променена общо 1 път

Пет Май 20, 2016 7:52 pm
Профил
Орден "Стара Славия"
Аватар

Единственото положително е, че може би няма да се наложи да лягаме на Монтана, те така или иначе вече ще са на бараж. А и идват след финал за Купата. Макар че с Венци нищо не е сигурно. Иначе Локо (Пд) ще си вземат мача с Черно море, ние падаме от "Левски", а последния кръг Локото ще играят с вече за нищо неиграещият Пирин. Да благодарим на Свинята, че им остави евентуалното участие в Лига Европа. :evil:

Успех на Монтана на финала, Свинята така или иначе няма да ни остави да играем в Европа, така че дано погледаме как разплакват комунистите, които вече си мислят че са с Купата, а забравиха какво се случи 2 пъти с подуенци, когато бяха много сигурни, че ще вземат трофей. :mrgreen:

Пет Май 20, 2016 10:38 pm
Профил ICQ
Администратор
Аватар

Две загуби на Монтана през идната седмица и всичко се нарежда. Ще останат само спомените за неприятните емоции - нещо, което се преживява на фона на участие в Европа.
За съжаление първата крачка не зависи от нас. Трябва да я направи ЦСКА.

Нед Май 22, 2016 7:15 pm
Профил WWW
Орден "Стара Славия"
Аватар

Ще е много грозно ако ни трябва победа над вече отиващия на бараж Монтана, а ние не я вземем. :roll:

Нед Май 22, 2016 7:37 pm
Профил ICQ
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Темата е заключена, не можете да променяте мнения.   [ 67 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 3, 4, 5, 6, 7