Национален Клуб на Слависта

Форум

Виж темите без отговор | Виж активните теми Дата и час: Вто Май 13, 2025 11:20 pm

Отговори на тема  [ 1085 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64 ... 109  Следваща
 стадион "Славия" 
Автор Съобщение
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение Re: стадион "Славия"
Тая работа ще стане,и дано по - скоро се задейства.Като не получат лицензи другите стадиони пак ще се играе на тоя ,така че няма какво да подскачате за неща,които не зависят от нас и вас.Тия хора за какво се напъват да правят презентация ако ще правят шменти- капели?Те са си направили сметка и съм сигурен, че ще почнат да строят и без Цска.

Сря Окт 16, 2013 3:35 pm
Профил
Луд за връзване

И ония със стадиона на розата на Стоичков бяха вече занесли торбите с цимент. Също и на стадион "Раковски", та даже и на пловдивския стадион. Така че, докато не видим нещо конкретно, няма да повярваме. Дотогава само "виждаме" смях в залата.

Сря Окт 16, 2013 3:38 pm
Профил ICQ
Орден "Стара Славия"
Аватар

:lol: :lol: :lol: И забравих ще има цял сектор с парапети за 11 000 човека.ЧЕСТИТО!!! Обаче джанка не. :mrgreen:

Сря Окт 16, 2013 8:07 pm
Профил
Орден "Стара Славия"
Аватар

Това за правостоящите места за домакинските фенове нещо не ми стана ясно и на мен :roll: Иначе пак не разбирам за какъв чеп се изтъпаниха там, без да има осигурен втори отбор, просто е адски несериозно ... Тия неща, които се казаха днес се знаеха и от статиите в пресата, а презентацията верно си беше все едно за домашна работа в училище или за изпит в университета, но не и за нещо толкова сериозно, какъвто е нов национален стадион. Държавата няма да си мръдне пръста да дава милиони евро в тая криза, а и от комунистическо-турски пари мен ме е гнус честно казано :wink: Хареса ми сравнението с концесията за водата от "Столичани в повече", току-виж излъгали Венци със същия трик за пренасяне на подпис с яйцето :lol: :lol: :lol:

Иначе и аз искам стадионът да стане, това е единственият начин нещо хубаво да се случи за нас като фенове, алтернативата е ясна - бавна, но сигурна смърт.

Сря Окт 16, 2013 8:19 pm
Профил ICQ
Орден "Стара Славия"
Аватар

Правостоящи в сектора за домакини ще има само заради цената, която вас никога не ви устройва. Хората и това са проверили. направиха прес-конференция не за да търсят отбор, а за да видите, че нещата са сериозни. Говориха, простичко и откровенно...е ние разбира се ще питаме как ще си върнат печалбата. Ама това не е наша работа! Абе, защо един не попита, какво ще има вътре, какви убобства ще има за нас и т.н. ние сме ползвателите, ама нейсе. Тъпото същество от БиТивиту ще пита - защо ще строите стадион за 100 слависта, друго едно ще пита нещо, което никой не разбра и т.н.
Пичове извинявайте, но не сме дорасли за това. Дано стане, а това дали Славия ще пребъде зависи и собственика / на който ще му сложат изисквания за да си вземе кинтите/ и от нас.
А за идентичността не се притеснявам, за "продукта" или "марката Славия" ще се грижат така, както го правят в най-великата нация в света. Другото е в нашите души.

Сря Окт 16, 2013 8:37 pm
Профил
Орден "Стара Славия"
Аватар

atm написа:
Правостоящи в сектора за домакини ще има само заради цената, която вас никога не ви устройва. Хората и това са проверили. направиха прес-конференция не за да търсят отбор, а за да видите, че нещата са сериозни. Говориха, простичко и откровенно...е ние разбира се ще питаме как ще си върнат печалбата. Ама това не е наша работа! Абе, защо един не попита, какво ще има вътре, какви убобства ще има за нас и т.н. ние сме ползвателите, ама нейсе. Тъпото същество от БиТивиту ще пита - защо ще строите стадион за 100 слависта, друго едно ще пита нещо, което никой не разбра и т.н.
Пичове извинявайте, но не сме дорасли за това. Дано стане, а това дали Славия ще пребъде зависи и собственика / на който ще му сложат изисквания за да си вземе кинтите/ и от нас.
А за идентичността не се притеснявам, за "продукта" или "марката Славия" ще се грижат така, както го правят в най-великата нация в света. Другото е в нашите души.

Аплодисменти. :!:

Сря Окт 16, 2013 10:10 pm
Профил
Орден "Стара Славия"
Аватар

Ние питаме най-резонният въпрос - кой ще е вторият отбор и какво ще се прави, ако такъв не се намери ? Съжалявам, но не съм съгласен, че една пресконференция прави намеренията им сериозни - пресконференции дават и клоуни като Сашо Апашо и Лоурънс Дейвис. :wink: Иначе, аз страшно много искам стадионът да стане, не ме разбирайте погрешно. :)

Сря Окт 16, 2013 10:14 pm
Профил ICQ
Луд за връзване

atm написа:

+1 Браво....братле

Чет Окт 17, 2013 12:22 am
Профил
Орден "Стара Славия"

Аз не мога да разбера СИК имат земя имат пари имат отбор , могат да направят стадион за 10-15 000 души стадион кукла до него мол или каквото си поискат,какви са тези глупости концесий и т.н. Днес чета,че и цска почва ремонт на стадиона в Борисовата градина и лс правят стадион и като сметнем и нац.стадион кой луд ще се навие да строи нов стадион в Овча Купел.

Чет Окт 17, 2013 11:42 am
Профил
Орден "Стара Славия"
Аватар

Ами просто е на СИК, не им се вадят техни пари, за да правят квото и да е свързано с Славия :)

Андрей Желязков: Славия е завинаги в сърцето ми.

Изображение

Чет Окт 17, 2013 11:43 am
Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Отговори на тема   [ 1085 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64 ... 109  Следваща