Автор |
Съобщение |
seth
Администратор
Регистриран на: Сря Сеп 24, 2003 4:18 pm Мнения: 13219 Местоположение: SOFIA
|
 Re: Селекцията 2013/2014
Той със сигурност е един от най-големите клиенти на здравната каса, пък за славист не знам. Чаво си намери компания в стационара - след като го напуснаха мацуи и попара, сега Павле се връща.
_________________ Зачитам чуждото мнение, но рядко го прочитам докрай.
|
Сря Авг 28, 2013 11:33 am |
|
 |
ghp
Орден "Стара Славия"
|
asterix крайно не съм съгласен относно Георги Петков -той и на 40 ще бъде с класи над Кунчев и Емо Петров.Последния в продължение на 10 години не може да стане титуляр пък Кунчев си е просто слаб в определени елементи на играта като вратар. Не мога да се начудя как може да е толкова тъп Чуки смешника -ротация ще прави като в Челси и Реал- пък то имаме 13-14 човека които стават за титуляри -аз викам малко да вземем някой друг треньор на ротационен принцип -мекотелото да го оставим за мачове с Перин и Локо Сф-а с сериозните отбори да върнем Вили например:)
|
Сря Авг 28, 2013 1:01 pm |
|
 |
asterix
Луд за връзване
Регистриран на: Пон Сеп 01, 2003 6:59 pm Мнения: 324 Местоположение: София
|
ghp написа: asterix крайно не съм съгласен относно Георги Петков -той и на 40 ще бъде с класи над Кунчев и Емо Петров.Последния в продължение на 10 години не може да стане титуляр пък Кунчев си е просто слаб в определени елементи на играта като вратар. Не мога да се начудя как може да е толкова тъп Чуки смешника -ротация ще прави като в Челси и Реал- пък то имаме 13-14 човека които стават за титуляри -аз викам малко да вземем някой друг треньор на ротационен принцип -мекотелото да го оставим за мачове с Перин и Локо Сф-а с сериозните отбори да върнем Вили например:) Георги Петков е говедо с крайно неуважително поведение към бялата публика. Не щем такива играчи! Ако ще и с качествата на Икер Касияс да е!
_________________ Да живее България и само Славия!!!!
|
Сря Авг 28, 2013 1:07 pm |
|
 |
kober_5bb
Луд за връзване
|
ghp написа: asterix крайно не съм съгласен относно Георги Петков -той и на 40 ще бъде с класи над Кунчев и Емо Петров.Последния в продължение на 10 години не може да стане титуляр пък Кунчев си е просто слаб в определени елементи на играта като вратар. Не мога да се начудя как може да е толкова тъп Чуки смешника -ротация ще прави като в Челси и Реал- пък то имаме 13-14 човека които стават за титуляри -аз викам малко да вземем някой друг треньор на ротационен принцип -мекотелото да го оставим за мачове с Перин и Локо Сф-а с сериозните отбори да върнем Вили например:) Това с ротацията Букарев явно го е прихванал точно от Вуцов, цел полусезен и той въртеше, и за най важния мач с Берое за купата "завъртя" Дяков (с 22 игрови минути преди този мач) и Колев (без) в състава, а Меси ляво крило.
|
Сря Авг 28, 2013 1:27 pm |
|
 |
Spiro
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Нед Авг 31, 2003 4:36 pm Мнения: 3901 Местоположение: Sofia
|
asterix написа: ghp написа: asterix крайно не съм съгласен относно Георги Петков -той и на 40 ще бъде с класи над Кунчев и Емо Петров.Последния в продължение на 10 години не може да стане титуляр пък Кунчев си е просто слаб в определени елементи на играта като вратар. Не мога да се начудя как може да е толкова тъп Чуки смешника -ротация ще прави като в Челси и Реал- пък то имаме 13-14 човека които стават за титуляри -аз викам малко да вземем някой друг треньор на ротационен принцип -мекотелото да го оставим за мачове с Перин и Локо Сф-а с сериозните отбори да върнем Вили например:) Георги Петков е говедо с крайно неуважително поведение към бялата публика. Не щем такива играчи! Ако ще и с качествата на Икер Касияс да е! Вероятно бъркаш футбола с операта?! От футболистите се очаква да играят майсторски футбол, а не да са с кралско дворцово възпитание и когато някой от публиката ги обиди, да се правят, че "дъжд вали"... А Гошо си е такъв, да кажем меко "емоционален и откровен", но пък е вратар от класа. Ако се ръководим само от лични емоции, а не от професионалните качества на хората - 3/4 от българите в момента да са безработни Смятам, че и в младия Кунчев има много перспектива и не трябва да подценяваме качествата, които притежава и които със сигурност може да доразвие в близко бъдеще. Колкото до Емо, той си е наш и ние си го обичаме, но .... с него по-далеч от Б група няма да стигнем. Иначе съм съгласен, че трябва да има уважение между играчите и публиката, но в днешен Булгаристан, толкоз!
_________________ СЛАВИЯ Е ЛЕГЕНДА - ДА СТАНЕМ ЧАСТ ОТ НЕЯ - БЕЛИ ШАМПИОНИ !
|
Сря Авг 28, 2013 1:33 pm |
|
 |
rzEtw
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Вто Яну 25, 2011 3:10 pm Мнения: 586 Местоположение: Плевен
|
На Петков играта му зависи и от настроението. Правил е редица глупости като вратар и голяма част от излизанията му са доста неадекватни. Обаче като рефлекс и усет за позициониране в малкото наказателно поле е един от най-добрите в "А" група.
|
Сря Авг 28, 2013 11:05 pm |
|
 |
Viktor4o_Rs
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Съб Фев 23, 2008 5:40 pm Мнения: 7266 Местоположение: Sofia
|
Гошо Петков е един много добър вратар, може би в Топ 3 на А група.  Смешно е да се обсъждат футболните му качества и да се иска гоненето му, при условие че ние нямаме никой освен него, за който да кажем че е сред най-добрите на поста си.  Същевременно е и голям простак и цървул, който често се държи неадекватно и ни излага с поведението си - също факт. Ако обаче Чуки Смешника го е оставил на пейката в Пловдив само заради тъпите си ротации, а не заради здравословен проблем, то определено Смешника е най-простият човек на Земята  Въпреки че Стефано нямаше вина за головете, Урсулов можеше да извади някой от тях - защото това правят големите вратари, спасяват невъзможни положения.  Какво пречеше на Чукундурев да пусне Кунчев сега срещу Гоцето, в един принципно по-лек мач, в който се очаква ние да сме атакуващият тим и да владеем положението ? А не в напечено гостуване на един от най-силните отбори в групата ... Абе Чуки е треньор, але, але 
|
Чет Авг 29, 2013 1:31 am |
|
 |
ghp
Орден "Стара Славия"
|
http://www.btv.bg/videos/predavania/vid ... aviya.htmlЕ те това е живот...........да видим селекцията в действие
|
Чет Авг 29, 2013 11:48 am |
|
 |
NikiVeliki
Току що регистриран
Регистриран на: Пет Сеп 26, 2003 2:49 pm Мнения: 19 Местоположение: Sofia1000
|
saract написа: Португалски халф може да смени Тодор Янчев в Славия. Както е известно, опитният футболист предпочете да се завърне в любимия ЦСКА и по този начин отвори сериозна дупка в средата на терена. Освен въпросния лузитанец „белите" обмислят да вземат и българин.
„През следващата седмица ще стане ясно кой ще замени Янчев. Вариантите са португалец и българин", призна пред „Меридиан Мач" президентът на Славия Венцеслав Стефанов.
„Тошко пожела да премине в ЦСКА и го пуснахме. Това е отборът на сърцето му. Допада ми като играч, но по-добре за двете страни бе да го пуснем", каза още Стефанов. "Аз съм професионалист, имам договор със Славия. За мен най-важно е да се спазва дадената дума", категоричен бе Тодор Янчев след контролата между ЦСКА и Славия...
|
Чет Авг 29, 2013 12:44 pm |
|
 |
Viktor4o_Rs
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Съб Фев 23, 2008 5:40 pm Мнения: 7266 Местоположение: Sofia
|
Месито пак е викнат в националния отбор, иначе според Меридиан Мач може да подпишем с Иван Вълчанов, който е халф на 20 години, юноша на Чавдар (Етрополе) и идва от отбора на Новара, Италия. Попара тренирал с отбора и изчаквал оферти от чужбина, но по всяка вероятност ще се върне при нас.
|
Чет Авг 29, 2013 2:22 pm |
|
 |
|