Национален Клуб на Слависта

Форум

Виж темите без отговор | Виж активните теми Дата и час: Съб Юли 05, 2025 8:02 am

Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 681 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67 ... 69  Следваща
 Лятна селекция и подготовка 
Автор Съобщение
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение Re: Лятна селекция и подготовка
Само не разбрах нещо - нали уж заради Коне махнахме Виктор Дениран защото нямахме квоти извън ЕС, а сега се оказва, че котдиовоарецът няма да играе за нас, леко глупаво ми се вижда. :roll: Глупаво е и че Георги Пашов не е в отбора, предпочитам го пред Дяков и Меси отдясно.
Силен отбор се прави със сплав от опитни футболисти и талантливи младоци. Така че аз лично съм доволен, че разполагаме с врели и кипели играчи като Урсула, Живко, Дяков, Чаво, Юруков и Електричката, успехи с младоци и юноши само се печелят на други географски ширини, не и тук ... Тимът има потенциал, запазихме си основните играчи, привлякохме силни за БГ действителността футболисти, само че съм силно скептичен към треньора ни и най-вече към президента ни :roll:

Чет Авг 09, 2012 11:19 am
Профил ICQ
Орден "Стара Славия"

Прав си,че трябва да има и опит и младост за да стане сплав от силен отбор.Това го казваше и Вили Вуцов,но тогава свинята го изгони заради това,че искаше да привлече опитни играчи...а бе немам думи бензинджия и половина,без грам мозък и много нагъл необразован човек.По лошо от необразован управленец нема а нас в Славия точно това ни се случи.

Чет Авг 09, 2012 11:48 am
Профил
Луд за връзване

Viktor4o_Rs написа:
Само не разбрах нещо - нали уж заради Коне махнахме Виктор Дениран защото нямахме квоти извън ЕС, а сега се оказва, че котдиовоарецът няма да играе за нас, леко глупаво ми се вижда. :roll: Глупаво е и че Георги Пашов не е в отбора, предпочитам го пред Дяков и Меси отдясно.
Силен отбор се прави със сплав от опитни футболисти и талантливи младоци. Така че аз лично съм доволен, че разполагаме с врели и кипели играчи като Урсула, Живко, Дяков, Чаво, Юруков и Електричката, успехи с младоци и юноши само се печелят на други географски ширини, не и тук ... Тимът има потенциал, запазихме си основните играчи, привлякохме силни за БГ действителността футболисти, само че съм силно скептичен към треньора ни и най-вече към президента ни :roll:

Е стига де..леко глупаво било..за не би да си забравил кой е президент? :) Все пак това е Венци и винаги може да ни изненада с някой трансферен удар..като например да продаде Живко Желев в последния възможен момент

Чет Авг 09, 2012 12:07 pm
Профил ICQ
Орден "Стара Славия"

Viktor4o_Rs написа:

Конкретната ситуация тръгна от Коко Динев и Локо Пд. До този момент си бяха преценили, че Ортега е аут и остава Коне като трети извън ЕС. Изведнъж Електричката става свободен и ние го прилапваме. Коне така и така не е нещо особено, а и пари ще взима...две и две четири дето се вика...Тук не е като в белите страни да взимаш качествени играчи и да ги тренираш в Б отбора или да ги пускаш под наем докато дойде време да осребрят направените в тях инвестиции...няма ли да играеш си чао...пък и Коне...наистина не ставаше...а и африканските играчи никога не можеш да ги разбереш на 22 ли са или са на 50 (за справка Присо го водят малко над 20 пък на мен ми прилича на 40 :mrgreen: ...имаше и един от "Левски" преди време...Лавал май се казваше...уж младеж пък стана скандал, че било на 35...)
От друга страна е несериозно да разиграват малката Ортега до последно да чака дали ще има или няма да има място в отбора...един вид ти чакай до 31ви август и ако към 10 вечерта не ни трябваш ще ти кажем да се оправяш...никой уважаващ себе си играч не би търпял подобно нещо.

Друг е въпроса защо избраха Коне пред Ортега...може би поради липса на атакуващи играчи...

За Пашов и аз се чудя какво стана? Къде е? Преотстъпен ли е, продаден, освободен?!?

Лично аз очаквам както нямахме свободна бройка за играчи извън ЕС накрая да имаме поне 2...Жу някак си не го виждам как ще остане:((

Чет Авг 09, 2012 12:33 pm
Профил
Орден "Стара Славия"

Защитникът Виктор Дениран ще играе като преотстъпен през новия сезон в отбора на Монтана, информира БТА.

Левият бек на Славия игра през пролетния полусезон на стадион "Огоста" под наем, но след това се върна на "Овча Купел", където изкара лятната подготовка.

22-годишният нигериец бе пред трансфер в Локомотив Пловдив, но днес се срещна с изпълнителния директор на Монтана Румен Панайотов и уточниха всички параметри по договора.

Чет Авг 09, 2012 12:36 pm
Профил
Орден "Стара Славия"

За 100-годишнината събрахме всичко, което да ни напомня, че в ерата на В.С., Славия не спира да бъде унижавана. Тази селекция, треньор, президент, олицетворява гаврата, която се случи с този клуб през последните 15 и кусур години. И горчилката още не сме я изпили, остана утайката на дъното, която всички ще изпием навръх юбилея.

Тези постоянни трансфери, връщания, отдаване под наем, стимулиране към Герена, Армията... толкова години вече продължава. Аз не мога да разбера КОГА ЩЕ СЕ НАМЕРИ ТРЕНЬОР, КОЙТО ДА ПРАВИ САМОСТОЯТЕЛНО СЕЛЕКЦИЯТА И ТОЙ ДА ИМА КРАЙНОТО РЕШЕНИЕ КОЙ ЩЕ ДОЙДЕ И КОЙ НЕ. Медиите постоянно търсят В.С. да отговаря за селекцията, новите, старите. Просто шкембака е сложил Кушката само за параван, поредният. Кой ни е изпълнителен директор, технически отговорник, финансов директор ?!!?!??!

ПС: Всъщност, имаше един такъв наставник - Вуцан, и Дебелият като видя, че е тръгнал да прави отбор, да гради някакви успехи, и му отряза главата. :lol: :evil:

ПС1: КЗЗДРАВКОЛАЗАРОВ

ПС2: Дебелак, разкараи Генев, ако трябва го подари на "Ботев" Враца.....

Чет Авг 09, 2012 6:38 pm
Профил WWW
Модератор
Аватар

И аз си мислех днеска за Вуцов, как като поиска да направи добра селекция дебелия го изгони под предлог загубата от Етрополе. А даже и Кокала беше по-добър треньор от М.К при него играхме и финал за купата, което не бяхме постигали от 96-та. На ВС му трябват послушковци.

Чет Авг 09, 2012 6:49 pm
Профил ICQ YIM WWW
Пристрастен

Момчета точно за Кокала и Вуцан ли ще плачете дето един силен мач не си спомням да са изиграли със Славия.Ако вие си спомняте я ми го припомнете.Не че и Кушев го има ама той скоро почна тази професия,така че има още кредит на доверие,което сме длъжни да му дадем.Иначе аз силен български треньор на колективен спорт не познавам за последните 20 години/изключвам низвергнатия Р.Стойчев/.Ама не такъв дето ви е симпатичен или искарал 1-2 сезона в Кипър или 2-ра Бундес лига.Айде бе капацитети сетете се и от друг колективен спорт,че мене може да ме е хванала амнезията.Няма бе няма.А сега се замислете що е така.И като помислите достатъчно ще спрете с тези ........коментари.Ама не ми отговаряйте,че няма пари или,че българина е много тъп или мрази колектива.Защото ще ви залея с информация за водещи световни лекари авиационни конструктори айти инжинери и всякакви бългаски специалисти завоювали и доказали своите способности в целия свят.Да не ви припомнян за младите момчета и момичета дето правят фурори на световните олимпияди по физика математика и тн. Надявам се,че тогава ще си обясните за трагичното ни представяне на ОИ ЛОНДОН 2012 и жалкото отпадане на всички БГ Евроидиоти от клубове с пъти по ниски бюджет и като качества играчи.

Чет Авг 09, 2012 8:45 pm
Профил
Модератор
Аватар

Никой не плаче за тях, но щом искаш ще ти припомня!? Мачовете за купата и победата над чорбата с гола на Дани Пеев (това при Кокала)? А при Вуцов бихме Черноморец с хеттрик на Жу (после и равен в Бургас) и после бихме и пловдивските буфери, бихме и Черно море с гол на Ники Дюлгеров, имахме и други силни мачове. Няма как да имам доверие на един алкохолик. А за треньорската ни школа е ясно, че е слаба.

Чет Авг 09, 2012 9:33 pm
Профил ICQ YIM WWW
Орден "Стара Славия"

Starata Shkola написа:
Момчета точно за Кокала и Вуцан ли ще плачете дето един силен мач не си спомням да са изиграли със Славия.Ако вие си спомняте я ми го припомнете.Не че и Кушев го има ама той скоро почна тази професия,така че има още кредит на доверие,което сме длъжни да му дадем.Иначе аз силен български треньор на колективен спорт не познавам за последните 20 години/изключвам низвергнатия Р.Стойчев/.Ама не такъв дето ви е симпатичен или искарал 1-2 сезона в Кипър или 2-ра Бундес лига.Айде бе капацитети сетете се и от друг колективен спорт,че мене може да ме е хванала амнезията.Няма бе няма.А сега се замислете що е така.И като помислите достатъчно ще спрете с тези ........коментари.Ама не ми отговаряйте,че няма пари или,че българина е много тъп или мрази колектива.Защото ще ви залея с информация за водещи световни лекари авиационни конструктори айти инжинери и всякакви бългаски специалисти завоювали и доказали своите способности в целия свят.Да не ви припомнян за младите момчета и момичета дето правят фурори на световните олимпияди по физика математика и тн. Надявам се,че тогава ще си обясните за трагичното ни представяне на ОИ ЛОНДОН 2012 и жалкото отпадане на всички БГ Евроидиоти от клубове с пъти по ниски бюджет и като качества играчи.
Къв Р.Стойчев те гони не намесвай волейбола,защото там следващият треньор е по добър от предният.Ти защитник на Кушев ли се явяваш или на В.С.кажи си истината щото тоя форум почва да ме притеснява:пълен е с манипулатори и доносници :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Чет Авг 09, 2012 9:41 pm
Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Темата е заключена, не можете да променяте мнения.   [ 681 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67 ... 69  Следваща