Национален Клуб на Слависта

Форум

Виж темите без отговор | Виж активните теми Дата и час: Пет Юли 18, 2025 1:09 am

Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 1072 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67 ... 108  Следваща
 Селекцията - 2016/2017 
Автор Съобщение
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение Re: Селекцията - 2016/2017
Ако не заздравим навреме най-вече защитата, логично и възможно е да стигнем дъното... Но тогава няма да можем да бием дори Царско село, защото руснаците ще възират и няма да има кой и гол да вкара във втората лига... Трябва ли да чакаме да изпаднем или да организираме навременен фенски "шум във веригата", това е въпросът!

Съб Сеп 03, 2016 7:52 pm
Профил
Модератор
Аватар

Новият нападател на Славия Валери Домовчийски пожела титла на "Левски" (ВИДЕО)

Новият нападател на Славия Валери Домовчийски пожела на бившия си отбор "Левски" да спечели титлата в Първа лига още този сезон.

"Контрактът е за 1+1 година. Чух се с г-н Стефанов вчера / четвъртък бел. ред. / и днес /петък бел. ред./ подписах договор. Млад отбор, млади момчета, които доста се стараят. Лично за мен - не съм играл от доста време, трябва ми игрово време и се надявам в най-скоро да вляза във форма", сподели Домовчийски пред Канал 3.

„Тренирал съм, физически съм здрав, единственото, което ми липсва са игрови минути. Всички много добре ме приеха, за което съм благодарен. Радвам се, че ми дават шанс за изява. Плановете са по най-бързия начин да вляза в оптимално състояние, за да мога да помагам на отбора”, добави той.

Той коментира 10-ата годишнина от първото влизане на български отбор в групите на Шампионска лига – "Левски" го направи през 2006-а с негово участие, а Домо пожела на „сините” титла още този сезон.

„Това ще остане един спомен, който никога няма да избледнее. Бяха хубави моменти и пожелавам на "Левски" отново да влезе в Шампионска лига и да постигна също толкова големи успехи, както преди 10 години. Не знам в момента какви цели имат – най-вероятно да станат шампиони, както винаги е било. Аз им го пожелавам, пък дали ще станат само от тях зависи”.

Според него Лудогорец има реален шанс да се бори за нещо повече в Европа.

„Лудогорец последните години показва, че е най-добрият отбор в България. За втори път влизат в групите на Шампионската лига и аз се надявам и си мисля, че може да постигнат нещо повече, тъй като имат опит и доста добри футболисти, защо не”.

Шансовете на националния отбор да се класира за голям форум нападателят вижда по-скоро в по-далечното бъдеще.

„Имаме шансове - нямаме, отборът трябва да се изгражда стъпка по стъпка, постепенно, всеки мач да се надгражда и в един момент ще дойде момент да можем да се класираме и на Европейско, и на Световно”.

http://www.novsport.com/news2082921_1061.html

Венцеслав Стефанов ,Борислав Константинов,Веско Събев ВЪН ОТ СЛАВИЯ СОФИЯ

Нед Сеп 04, 2016 1:07 pm
Профил
Орден "Стара Славия"
Аватар

Е как да приемеш добре такова синьо безмозъчно говедо !

Нед Сеп 04, 2016 7:05 pm
Профил
Орден "Стара Славия"

ГОВЕДО ... :mrgreen:

Пон Сеп 05, 2016 3:52 pm
Профил
Орден "Стара Славия"

Чесно си мисля ,че Курдов с вързан крак ще е по-добре от тоя-ама не го взехме когато ни трябваше-сега Калоян ще има конкуренция кой по-дълго време няма да запише гол като централен нападател.За мен абсолютно скандално е защитната формация с която ще играем-плачем си за Б група.Като няма пари WC да закрие мъжкия отбор и да развиваме само юноши-поне няма да ни мъчи да гледаме такава Славия.........

Пон Сеп 05, 2016 7:05 pm
Профил
Орден "Стара Славия"
Аватар

Славия пробва играч от дубъла на ЦСКА-София

Славия може да привлече футболиста на ЦСКА-София Иван Минчев, научи "7 дни спорт". Халфът тренира с "белите" от миналата седмица, но все още не е ясно какво ще реши треньорът Александър Тарханов.
Доскоро Минчев носи екипа на ЦСКА-София, като се изявяваше предимно за втория отбор. Той беше сред играчите, които дойдоха на "Българска армия" по желание на Христо Янев през лятото, а при победата на "червените" срещу Нефтохимик (5:1) дори записа минути за първия състав. Минчев е бивш футболист на Монтана, "Спартак" Вн, Любимец и Локомотив Мз.
----------------------
Май трябва да почнем да се радваме на такива трансфери !!! На утайката от другите отбори.

Вто Сеп 06, 2016 4:12 pm
Профил
Орден "Стара Славия"
Аватар

Този си е направо приличен като за нас, само че ако има договор с хибрида, не знам как бихме го привлекли, ние пари за трансфери не даваме :mrgreen:

Вто Сеп 06, 2016 4:31 pm
Профил ICQ
Орден "Стара Славия"
Аватар

Някой и друг мач в стил "полегнала е Тодора" към ФК Микре и някой друг лев при евентуален трансфер на играча, те т'ва може да даде дебелиО !!!

Вто Сеп 06, 2016 4:43 pm
Профил
Орден "Стара Славия"
Аватар

Няма да крия, че Иван Минчев-Меси ми стана любимец, още когато играеше за ... Любимец :P Дано се на наложи в Славия и да стигне до Национала, щото в микре явно ще налагат можещи, но чужденци по модела на лудите паричковци...

Вто Сеп 06, 2016 7:43 pm
Профил
Орден "Стара Славия"
Аватар

Сега чета, че Микре освобождава и Станислав Маламов. Като сме тръгнали да обираме трохите, мисля, че и този би ни свършил някаква работа, а и най - важното ще е без пари.
Петър Витанов и той е сред освободените, добра алтернатива за центъра на мижавата ни защита.
Остава и да имат желание да играят в Славия, че дебелия докара отбора до тотален аутсайдер в безумно слабото ни първенство !!!

Сря Сеп 07, 2016 6:45 am
Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Темата е заключена, не можете да променяте мнения.   [ 1072 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67 ... 108  Следваща