Национален Клуб на Слависта

Форум

Виж темите без отговор | Виж активните теми Дата и час: Пет Юли 18, 2025 1:08 am

Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 1072 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68 ... 108  Следваща
 Селекцията - 2016/2017 
Автор Съобщение
Модератор
Аватар

Мнение Re: Селекцията - 2016/2017
Черно море се раздели с БГ Роналдо

Да го взимат

Венцеслав Стефанов ,Борислав Константинов,Веско Събев ВЪН ОТ СЛАВИЯ СОФИЯ

Сря Сеп 07, 2016 10:32 am
Профил
Орден "Стара Славия"
Аватар

Играч на ЦСКА отива в Славия

Иван Минчев подсилва "белите"

Полузащитникът Иван Минчев се разделя с ЦСКА и ще продължи кариерата си в Славия, научи БЛИЦ СПОРТ.

Халфът се очаква в сряда да разтрогне договора си с "червените" и да подпише с клуба от "Овча Купел".

Минчев беше основен футболист на Монтана, откъдето пристигна на "Армията" това лято, парафирайки с ЦСКА. Той обаче игра единствено при победата с 5:1 над Нефтохимик в 3 кръг, след което дори не намираше място в групата за мачовете. В Славия обаче Минчев ще получава шанс за изява и с удоволствие ще приеме офертата на "белите".

Черно море се раздели с БГ Роналдо

Черно море се раздели с централния бранител Даниел Златков, известен с прякора си БГ Роналдо. Днес двете страни разтрогнаха договора по взаимно съгласие.

Причината за раздялата по всяка вероятност е, че Златков не оправда доверието на треньора Георги Иванов и след поредица от слаби игри, Гонзо се отказа от услугите му. Златков пък предпочете да си търси нов отбор, отколкото да стои на резервната скамейка.

27-годишният защитник подписа с "моряците" в края на юни, като бе гласен от Георги Иванов за партньор на Пламен Николов в центъра на отбраната.

Даниел Златков е роден на 6 март 1989 г. и е висок 189 см. Юноша е на Пирин Бл, а след това преминава през отборите на Пирин ГД, Миньор Пк, Славия, турския Болуспор и "Ботев" Пд.

_________________________________________________-

Съдбата ни предоставя шанс и ние малко да заприличаме на отбор. Както казахме, абсолютно съм "за" привличането на Иван Минчев - креативен и техничен халф, който може много да ни помогне и ще е умен ход да го вземем. А привличането на Дани Златков е абсолютно наложително с оглед на състоянието на защитата ни, много бих се радвал да го върнем.

Има други интересни имена на свободни агенти, Литекс освобождават Маламов и Петър Витанов, които също могат да помогнат, особено първият. Интересно е също, че четох как Локо (Горна Оряховица) щели да вземат Матиас Курьор, което за мен е изненада, дали не може да се напънем и да го приберем ние ? :mrgreen: Размечтахме се малко :lol:

Сря Сеп 07, 2016 12:32 pm
Профил ICQ
Орден "Стара Славия"
Аватар

Маламов е задължително да го вземем, доста приличен футболист за нивото ни. Вземем ли и Златков, в комплект както чета със сигурния Минчев, ще помечтаем за нещо повече от борба за оцеляване !!! Последното е срам гарниран с дебелашки далавери !!!

Сря Сеп 07, 2016 12:58 pm
Профил
Орден "Стара Славия"
Аватар

Е, за Златков твърде бързо приключиха нещата:

Сутринта освободен от Черно море, по обяд футболист на "Ботев" (Пд)

Освободеният преди броени часове от Черно море Даниел Златков си уреди светкавичен трансфер. Защитникът се завръща в "Ботев" (Пловдив), съобщават “жълто-черните” на официалния си сайт.

Златков не успя да се наложи в състава на Георги Иванов и само няколко месеца след като си тръгна от Коматево и си уреди трансфер на “Тича”, си стегна багажа от морската ни столица обратно към Коматево.

Бранителят се завръща в "Ботев" като свободен агент. При предишния си престой при “канарчетата”- от зимата на 2015-а до това лято, 27-годишният дефанзивен футболист записа 35 мача във всички турнири.

Курьор пък е подписал с Локо (Горна). Така или иначе Дани не се знае дали сме го искали въобще, а и твърде бързо се случиха нещата. Дано обаче не изтървем Иван Минчев.

Сря Сеп 07, 2016 1:01 pm
Профил ICQ
Орден "Стара Славия"
Аватар

Славия привлече джобен халф

Славия привлече джобния халф Иван Минчев. Високият 160 сантиметра футболист беше за последно в ЦСКА, а предишните стъпки в кариерата му са Локомотив Мездра, Любимец, "Спартак" Вн и Монтана.

Роденият в Казанлък през 1991 година футболист ще бъде картотекиран в редиците на „белите“ и старши треньорът Александър Тарханов ще може да разчита на него занапред.

http://gong.bg/bg-football/parva-liga/s ... alf-395832

https://www.youtube.com/watch?v=jdFQ0MZnvXs

Питайте ме дали съм доволен, питайте ме :mrgreen:

Сря Сеп 07, 2016 1:06 pm
Профил ICQ
Орден "Стара Славия"
Аватар

Наставникът на Славия Александър Тарханов потвърди, че с Иван Минчев и Валери Домовчийски селекцията на "Овча Купел" приключва, научи ексклузивно football24.bg.
-----------------------------
С това се слагат край на мечтите ни, като че ли. Все се надявам да вземем и Маламов, доста ми хареса на финала за купата срещу Монтана, нелошо попълнение би било...

Сря Сеп 07, 2016 1:49 pm
Профил
Орден "Стара Славия"
Аватар

Ами не знам как ще я караме без нов централен защитник, само със Стефан Велков и Петко сме трагедия, остава да преквалифицират Омар Абуд или румънеца да помагат в центъра на защитата :roll: Иначе аз съм доволен, че взехме Домофона и Минчев, честно казано и това не очаквах да направим. Особено за Минчев съм крайно положително настроен, креативен, нестандартен, центрира добре, има хубав и силен удар, а и с Балджийски се познават добре, имахме нужда от такъв играч. Дано все пак вземем още някой, че сме жив зян.

Сря Сеп 07, 2016 2:08 pm
Профил ICQ
Орден "Стара Славия"

Ние хубаво приключихме с селекцията ама поне 1 защитник кога?

Сря Сеп 07, 2016 3:01 pm
Профил
Орден "Стара Славия"
Аватар

"Левски" разкара Венци Христов, защо пък не ?!!! За без пари е идеален.

Сря Сеп 07, 2016 3:56 pm
Профил
Орден "Стара Славия"
Аватар

Определено би ни свършил работа, но не виждам как бихме му плащали заплатата. Да не се разглезваме след гръмките ни трансфери през изминалите 5-6 дни :mrgreen:

Сря Сеп 07, 2016 4:01 pm
Профил ICQ
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Темата е заключена, не можете да променяте мнения.   [ 1072 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68 ... 108  Следваща