Автор |
Съобщение |
seth
Администратор
Регистриран на: Сря Сеп 24, 2003 4:18 pm Мнения: 13194 Местоположение: SOFIA
|
 Re: Селекцията - 2015/2016
Крилото на Славия Антон Карачанаков напусна лагера на тима в Турция и потегли за Полша, където да финализира трансфера си в Краковия.
Футболистът лети с прекачване във Франкфурт. Именно тази операция е стреснала играча, който пътува сам за Полша.
„Не знам как ще се оправя във Франкфурт“, заявил шашнатият Карачанаков.
_________________ Зачитам чуждото мнение, но рядко го прочитам докрай.
|
Пон Яну 25, 2016 11:23 am |
|
 |
seth
Администратор
|
Понеже нагоре пише, че не се знаело къде е Фонсека, всичко с него е по план. Продаден е на Иртиш с договор за 2 години: http://fcirtysh.kz/news/344-irtysh-zakl ... sekoy.htmlМежду другото в сайта на Краковия и в местния печат няма нищо за Карачанаков. Да не стане като миналата зима, когато им отиде на крак и те не подписаха с него, защото в последния момент искаха да му резнат заплатата и срока на договора. После отиде на проби и във Висла Краков, и там не стана и се озова в Балтика. ситуацията адски много напомня за онези митарства от 2015 г. - пак всичко е готово, пак сам в самолета....
|
Пон Яну 25, 2016 11:41 am |
|
 |
Viktor4o_Rs
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Съб Фев 23, 2008 5:40 pm Мнения: 7266 Местоположение: Sofia
|
Признавам си, че подцених Тлъстия - мислех, че с продажбата на Касай и Фонсека и очакваната на Манзоро поне няма да пипа Карата, но както винаги той намери начин да ни изненада. Продажбата за тази смешна сума на най-добрия ни играч говори страшно много - за положението ни, за т.нар. ни амбиции и цели, както и за новия ни треньор - който дотук се очертава да е пълен парашутист.  Видя се, че има опасност да играем в Европа и Венци бързо се погрижи това да не се случва. Е, вече може да е спокоен - сега и да искаме, вече не можем.  Дори няма да коментирам "селекцията" ни, че ще почна да псувам, може да извикат още 5-6 руски селяка на проби ...
|
Пон Яну 25, 2016 11:55 am |
|
 |
saract
Орден "Стара Славия"
|
150 000 евро............Карачанаков струва поне три пъти повече..........
|
Пон Яну 25, 2016 2:11 pm |
|
 |
white_job
Орден "Стара Славия"
|
То не остана вече нещо което може да ритне топката от правилната страна в тоя отбор, за което може да бъде платено и 15 евро Дебел, сега доволен ли си или пак гладен ...
|
Пон Яну 25, 2016 7:38 pm |
|
 |
SaKrAnTo 1913
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Пон Авг 27, 2007 5:48 pm Мнения: 4221 Местоположение: София
|
Карачанаков подписва за 3,5 г. с Краковия
Антон Карачанаков пристигна в Полша и ще подпише договор за години с Краковия утре. Веднага след това юношата на Пирин Благоевград ще замине при новия си отбор на лагер в Испания.
"Подписвам договор за 3 години и половина. Всичко е договорено. Миналата година за малко се разминах с Краковия, но явно така е било писано. Много съм признателен на Славия за всичко. Те ми подадоха ръка в труден момент, повярваха в мен и затова винаги ще съм им благодарен", завърши роденият в благоевградското село Ново Делчево нападател.
Карачанаков се сбогува със съотборниците си от Славия и отлетя за Франкфурт, а оттам за Краков. Ръководството на белите продаде бившия нападател на ЦСКА на третия в полското първенство.
Пон Яну 25, 2016 10:08 pm |
|
 |
SaKrAnTo 1913
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Пон Авг 27, 2007 5:48 pm Мнения: 4221 Местоположение: София
|
Бат' Венци: Не искам да виждам и чувам Манзоро
Очаква се до ден-два и той да бъде продаден в чужбина
Президентът на Славия Венцеслав Стефанов заяви, че сделката за Антон Карачанаков е била добра. "Казал съм на всички момчета, че ако има добра оферта за тях и за клуба, няма да спирам никого", сподели босът на белите пред вестник "Тема Спорт".
Относно отсъствието на Манзоро, който така и не започна подготовка с тима и все още не се е появил, членът на Изпълкома заяви: "Не искам да го виждам и чувам". Очаква се до ден-два той също да бъде продаден в чужбина. "Не ме радва, че сме трети. Аз не искам да печелим по такъв начин. Лошото е, че над 20 момчета, национали, сега няма къде да играят през пролетта", завърши Венци Стефанов.
Вто Яну 26, 2016 10:29 am |
|
 |
ghp
Орден "Стара Славия"
|
Отвратителен дебел изрод --вечно искаш да сме сред последните -да няма разходи а само да лапаш -и какво смея да попитам е доброто на сделката с Антон Карачанаков -нито му взе добра сума ,а махна най-добрия играч който сме имали от години........
|
Вто Яну 26, 2016 11:03 am |
|
 |
kober_5bb
Луд за връзване
|
|
Вто Яну 26, 2016 11:09 am |
|
 |
seth
Администратор
|
Договорът на Карачанаков беше за 2 години. http://gong.bg/bg-football/a-grupa/kara ... ini-336939Според мен реалната сума по трансфера може би е по-голяма, но и може би е имало договорка с Карата и е правил компромис със заплатата при нас - по-конкретно с размер или задължения и затова може и да са го пуснали за тази скромна сума. Код: Треньорът на Славия Александър Тарханов не е доволен от трансфера на Антон Карачанаков в полския Краковия. Това призна самият руски специалист вчера.
„Жалко, че Карачанаков си заминава, но българската държава не подкрепя частния футбол, а трансферите крепят бюджета”, коментира Тарханов. „Той коментира и целите на Славия за втория дял от шампионата. „Основната ни цел в момента е подготовка на футболистите, а след това да се опитаме да заемем място за медал в класирането. И аз искам да направя добър отбор, който да вземе призове в шампионата. Общувам добре с момчетата, разбираме се, а това е важно за един тим. Всички мислим в една посока а това е много важно” допълни спецът.
По повод подготовката на „белите” руският специалист каза: „Теренът, на който се готвим е идеален, въпреки че е малко странно да има море от двете му страни. Всичко останало е добре. Често работя с млади отбори, но тези момчета играят добре. Сънародниците ми в отбора са млади у и добри момчета. Тренират добре и се вписват в общата организация”, завърши Тарханов. Меридиан мач
|
Вто Яну 26, 2016 11:15 am |
|
 |
|