Национален Клуб на Слависта

Форум

Виж темите без отговор | Виж активните теми Дата и час: Нед Юни 22, 2025 4:12 pm

Отговори на тема  [ 1295 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71 ... 130  Следваща
 Венци в атака... 
Автор Съобщение
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение Re: Венци в атака...
Изображение
Дебел, направи същотоИзображение

Сря Юни 08, 2011 1:55 pm
Профил ICQ
Орден "Стара Славия"

Daje i da se snima do nego ne e dostoen
Da debelak esenta shte ni bijat kato tupani otbori kato Ludogorec i Botev Vratca,togava shte te vidja chto za chegadjia si
Vsi4ko se vrachta plondir gaden licemeren

Сря Юни 08, 2011 4:19 pm
Профил WWW
Администратор
Аватар

CategoryC написа:
Daje i da se snima do nego ne e dostoen
Da debelak esenta shte ni bijat kato tupani otbori kato Ludogorec i Botev Vratca,togava shte te vidja chto za chegadjia si
Vsi4ko se vrachta plondir gaden licemeren

Човек, всеки път изпитвам кански мъки да те разбера... Пиши на кирилицаа :)

Сря Юни 15, 2011 6:19 pm
Профил
Модератор
Аватар

FeverNew написа:
CategoryC написа:
Даже и дa сe снимa дo нeгo нe e дoстoeн
Дa дeбeлaк eсeнтa щe ни бият кaтo тъпани oтбори кaтo Лудогорец и "Ботев" Враца, тогава щe тe видя щo зa шегаджия си
Всичко сe връщa плондир гаден лицемерен

Човек, всеки път изпитвам кански мъки да те разбера... Пиши на кирилицаа :)

Аз пък при всяка възможност коригирам латиницата, сега няма как!

Сря Юни 15, 2011 6:44 pm
Профил ICQ YIM WWW
Орден "Стара Славия"
Аватар

Венци Стефанов: Няма да затормозявам отбора с цели за купи и титли

Президентът на Славия Венцислав Стефанов представи официално новото треньорско ръководство на отбора в лицето на Мартин Кушев и неговите помощници на първата тренировка за тима преди новия сезон.

На пресконференцията босът на “белите” сподели, че за разлика от други години, този път няма да обявява цели, за да не затормозява футболистите си.

“Смятам, че е дошло времето да задуха вятърът на промяната на Овча купел, и вярвам че новите треньори, които са наши кадри, дали много за клуба, ще изградят един хомогенен колектив, който ще играе много добър футбол в България,” сподели Стефанов.

"Готвим отбор за 100-годишнината, и се радвам, че новото треньорско ръководство ще разчита на наличните футболисти, а не ви представиха нови 10, които тепърва да ги чакаме да се адаптират," добави президентът на Славия.

Президентът на най-стария столичен клуб се извини на всички, които обичат отбора за изпусната купа на България в края на изминалата кампания: „Искам да използвам случая да се извиня на всички фенове на Славия за това, че не успяхме да вземем купата на България. Грешката е моя, защото предпочетох лоялността пред професионализма, ако бях постъпил по друг начин, купата най-вероятно щеше да е тук”.

„Убеден съм, че това е правилното треньорско ръководство, иначе нямаше да предприема подобни действия. Убеден съм, че колективът е най-важен, видя се и в ЦСКА миналата година. Именно заради това искам да изградя подобна атмосфера и в нашата съблекалня, а според мен ще постигнем това с новото треньорско ръководство”, допълни Стефанов.

Изображение Изображение Изображение

Пон Юни 20, 2011 12:30 pm
Профил ICQ
Модератор
Аватар

Ами ако не приемаме извиненията? :evil:

Пон Юни 20, 2011 11:42 pm
Профил ICQ YIM WWW
Орден "Стара Славия"

:D Vsichko e prosteno,no nichto ne e zabraveno

Прикачени файлове:
16.jpg
16.jpg [ 47.47 KiB | Прегледано 2871 пъти ]

Вто Юни 21, 2011 12:27 am
Профил WWW
Луд за връзване
Аватар

lureno19 написа:
Ами ако не приемаме извиненията? :evil:

То се видя че не го интересува мнението на феновете.

Сря Юни 22, 2011 8:31 am
Профил
Орден "Стара Славия"
Аватар

Венци Стефанов: Целта пред Славия е да спечелим купата на КОНКАКАФ

"Имам пълно доверие на Кушев, няма да му се бъркам в работата", отсече босът на "белите"

Президентът на Славия - Венцислав Стефанов обяви в типичния си весел стил, че целта пред тима му за следващия сезон е спечелване на купата на КОНКАКАФ.

"Всичко в отбора е наред, наясно сме кои играчи ще купим, за да подсилим някои звена в състава. Разделихме се с доста момчета след края на сезона, но какво да се прави - такъв е живота. Йосас Басо няма да играе повече за Славия, докато Галин Иванов остава при нас. За Иванов няма оферта, която да ни задоволява, иначе няма да го спираме. Имам пълно доверие на треньора Мартин Кушев и не смятам да му се бъркам в работата по никакъв начин. Той е професионалист и се е доказал многократно. Не мога да се съмнявам в качествата на Мартин, а ако се съмнявах, то най-добре аз да водя Славия. Надявам се да се представим по-добре през следващия сезон, защото изминалия беше кошмарен и нямам никакво желание да си спомням за него. Целта на Славия за догодина е да спечели купата на КОНКАКАФ", каза Венцислав Стефанов.

Вто Юни 28, 2011 11:49 am
Профил ICQ
Напреднал

Viktor4o_Rs написа:
Венци Стефанов: Целта пред Славия е да спечелим купата на КОНКАКАФ

"Имам пълно доверие на Кушев, няма да му се бъркам в работата", отсече босът на "белите"

Президентът на Славия - Венцислав Стефанов обяви в типичния си весел стил, че целта пред тима му за следващия сезон е спечелване на купата на КОНКАКАФ.

"Всичко в отбора е наред, наясно сме кои играчи ще купим, за да подсилим някои звена в състава. Разделихме се с доста момчета след края на сезона, но какво да се прави - такъв е живота. Йосас Басо няма да играе повече за Славия, докато Галин Иванов остава при нас. За Иванов няма оферта, която да ни задоволява, иначе няма да го спираме. Имам пълно доверие на треньора Мартин Кушев и не смятам да му се бъркам в работата по никакъв начин. Той е професионалист и се е доказал многократно. Не мога да се съмнявам в качествата на Мартин, а ако се съмнявах, то най-добре аз да водя Славия. Надявам се да се представим по-добре през следващия сезон, защото изминалия беше кошмарен и нямам никакво желание да си спомням за него. Целта на Славия за догодина е да спечели купата на КОНКАКАФ", каза Венцислав Стефанов.

Дали няма да ни изненадат с едно евентуално участие сега от 1 Юли на Копа Америка,където нашия Меси ще показва финтове на каталунския такъв? :lol:

Вто Юни 28, 2011 1:45 pm
Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Отговори на тема   [ 1295 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71 ... 130  Следваща