Национален Клуб на Слависта

Форум

Виж темите без отговор | Виж активните теми Дата и час: Пет Юли 04, 2025 9:28 pm

Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 682 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 65, 66, 67, 68, 69  Следваща
 трансфери,селекция,кражби и продажби 2 
Автор Съобщение
Пристрастен

Мнение 
овчи глави... нз си к`во...
дай на равина клавиатура и се учи!! :lol:

Нед Мар 28, 2010 1:03 am
Профил
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
За да не наранявам нечии чувства ще наричам овчата глава- телешка (и без това си е говедо).
Телешката глава на кафяво кале!

Нед Мар 28, 2010 2:11 pm
Профил
Орден "Стара Славия"

Мнение 
гейниален си :roll:

:D

Нед Мар 28, 2010 9:35 pm
Профил
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
Търсят отбор на Еньо

Ръководството на "Левски" усилено търси отбор на нападателя Еньо Кръстовчев. Според информации от Герена сините шефове обмислят вариант да прекратят договора на футболиста по взаимно съгласие. Ако това пропадне, Кръстовчев най-вероятно ще бъде пратен под наем в друг отбор. Както е известно, Еньо изпадна в немилост в "Левски", след като игра много слабо срещу Литекс и по-късно бе командирован в дублиращия отбор от мeниджъра на тима Георги Иванов. В последния мач на дубъла срещу ЦСКА Кръстовчев дори не попадна в групата и бе пратен да поддържа форма самостоятелно.

Вили го харесва отдавна и ако наистина разтрогне с говедата , може и да акостира при нас , не е лош футболист според мен :wink:

Сря Мар 31, 2010 12:43 am
Профил ICQ
Орден "Стара Славия"

Мнение 
хахаха
и аз това щях да пусна....въпреки, че може да почнат мнения като не ни трябват говеда ала бала и аз смятам, че Еньо е добър футболист и може да е поредния натирен от "Левски", който да си пасне идеално в Славия! Има с какво да помогне, още повече като се има предвид, че Тошко и Жу са пътници след края на сезона

Сря Мар 31, 2010 8:47 am
Профил
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
makaveli написа:
хахаха
и аз това щях да пусна....въпреки, че може да почнат мнения като не ни трябват говеда ала бала и аз смятам, че Еньо е добър футболист и може да е поредния натирен от "Левски", който да си пасне идеално в Славия! Има с какво да помогне, още повече като се има предвид, че Тошко и Жу са пътници след края на сезона

за къде са пътници? за бонев криводол или за етрополе ? :evil:

Сря Мар 31, 2010 5:53 pm
Профил
Орден "Стара Славия"

Мнение 
atm написа:
makaveli написа:
хахаха

за къде са пътници? за бонев криводол или за етрополе ? :evil:

еми колкото и да са зле е ясно, че Колев ни ползва като транзитна спирка щото е лека жена и само търси да папка!!

А Жу (може да ме зачекнете ама е ебаси антифутболиста) рано или късно отива по Русия и сие

Сря Мар 31, 2010 8:31 pm
Профил
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
Жу - антифутболист :?: :?: :!: :!: :!: Човекът , без който сигурно и 10 гола нямаше да имаме :?: :?: :!: :!: Доста странно и глупаво твърдение според мен , а иначе и Райс е пътник , бъдете сигурни :wink:

Сря Мар 31, 2010 10:29 pm
Профил ICQ
Орден "Стара Славия"

Мнение 
е хайде да не се наричаме глупави :D
това, че изпъква на фона на другите царвули не значи, че струва нещо. Наистина има малко повече двигателна и футболна култура ама като цяло няма общо с бразилец :)

Набил ми се е в съзнанието мача с локото Сф за купата (2:1 за нас).
Там Жу барабар с Дубала и не знам още кой излизаха по трима на един и като коне с капаци заораваха лакомиите....вземи пусни един пас и защитника го няма вече....ама затова трябва малко мозък...а те нямат...тоя мач лично моето мнение е, че можехме да го вземе с 3-4 гола, а не да играем с човек повече и да треперим докрай Камбуров да не ни го ръгне...

Чет Апр 01, 2010 9:24 am
Профил
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
Поинтересувах се как се представят нашите бивши играчи Ду Бала и Дениран Ортега в Армения . Та за 3 кръга там Ду има 3 гола , а Ортега - 1 гол ... Поредно доказателство , че Вили много сбърка като ги махна и двамата :(

Чет Апр 15, 2010 5:35 pm
Профил ICQ
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Темата е заключена, не можете да променяте мнения.   [ 682 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 65, 66, 67, 68, 69  Следваща