трансфери,селекция,кражби и продажби 2
Автор |
Съобщение |
HaSSgesang
Пристрастен
|
овчи глави... нз си к`во...
дай на равина клавиатура и се учи!! 
_________________ "Ей менте, ти ли ще ми кажеш бе, менте такова. Турист трай си и се опитай да играеш футбол".
|
Нед Мар 28, 2010 1:03 am |
|
 |
Boris III
Орден "Стара Славия"
|
За да не наранявам нечии чувства ще наричам овчата глава- телешка (и без това си е говедо).
Телешката глава на кафяво кале!
|
Нед Мар 28, 2010 2:11 pm |
|
 |
ACAB
Орден "Стара Славия"
|
гейниален си

Нед Мар 28, 2010 9:35 pm |
|
 |
Viktor4o_Rs
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Съб Фев 23, 2008 5:40 pm Мнения: 7266 Местоположение: Sofia
|
Търсят отбор на Еньо
Ръководството на "Левски" усилено търси отбор на нападателя Еньо Кръстовчев. Според информации от Герена сините шефове обмислят вариант да прекратят договора на футболиста по взаимно съгласие. Ако това пропадне, Кръстовчев най-вероятно ще бъде пратен под наем в друг отбор. Както е известно, Еньо изпадна в немилост в "Левски", след като игра много слабо срещу Литекс и по-късно бе командирован в дублиращия отбор от мeниджъра на тима Георги Иванов. В последния мач на дубъла срещу ЦСКА Кръстовчев дори не попадна в групата и бе пратен да поддържа форма самостоятелно.
Вили го харесва отдавна и ако наистина разтрогне с говедата , може и да акостира при нас , не е лош футболист според мен 
|
Сря Мар 31, 2010 12:43 am |
|
 |
makaveli
Орден "Стара Славия"
|
хахаха
и аз това щях да пусна....въпреки, че може да почнат мнения като не ни трябват говеда ала бала и аз смятам, че Еньо е добър футболист и може да е поредния натирен от "Левски", който да си пасне идеално в Славия! Има с какво да помогне, още повече като се има предвид, че Тошко и Жу са пътници след края на сезона
|
Сря Мар 31, 2010 8:47 am |
|
 |
atm
Орден "Стара Славия"
|
makaveli написа: хахаха и аз това щях да пусна....въпреки, че може да почнат мнения като не ни трябват говеда ала бала и аз смятам, че Еньо е добър футболист и може да е поредния натирен от "Левски", който да си пасне идеално в Славия! Има с какво да помогне, още повече като се има предвид, че Тошко и Жу са пътници след края на сезона
за къде са пътници? за бонев криводол или за етрополе ? 
|
Сря Мар 31, 2010 5:53 pm |
|
 |
makaveli
Орден "Стара Славия"
|
atm написа: makaveli написа: хахаха и аз това щях да пусна....въпреки, че може да почнат мнения като не ни трябват говеда ала бала и аз смятам, че Еньо е добър футболист и може да е поредния натирен от "Левски", който да си пасне идеално в Славия! Има с какво да помогне, още повече като се има предвид, че Тошко и Жу са пътници след края на сезона за къде са пътници? за бонев криводол или за етрополе ? 
еми колкото и да са зле е ясно, че Колев ни ползва като транзитна спирка щото е лека жена и само търси да папка!!
А Жу (може да ме зачекнете ама е ебаси антифутболиста) рано или късно отива по Русия и сие
|
Сря Мар 31, 2010 8:31 pm |
|
 |
Viktor4o_Rs
Орден "Стара Славия"
|
|
Сря Мар 31, 2010 10:29 pm |
|
 |
makaveli
Орден "Стара Славия"
|
е хайде да не се наричаме глупави
това, че изпъква на фона на другите царвули не значи, че струва нещо. Наистина има малко повече двигателна и футболна култура ама като цяло няма общо с бразилец
Набил ми се е в съзнанието мача с локото Сф за купата (2:1 за нас).
Там Жу барабар с Дубала и не знам още кой излизаха по трима на един и като коне с капаци заораваха лакомиите....вземи пусни един пас и защитника го няма вече....ама затова трябва малко мозък...а те нямат...тоя мач лично моето мнение е, че можехме да го вземе с 3-4 гола, а не да играем с човек повече и да треперим докрай Камбуров да не ни го ръгне...
|
Чет Апр 01, 2010 9:24 am |
|
 |
Viktor4o_Rs
Орден "Стара Славия"
|
Поинтересувах се как се представят нашите бивши играчи Ду Бала и Дениран Ортега в Армения . Та за 3 кръга там Ду има 3 гола , а Ортега - 1 гол ... Поредно доказателство , че Вили много сбърка като ги махна и двамата 
|
Чет Апр 15, 2010 5:35 pm |
|
 |
|