Автор |
Съобщение |
ghp
Орден "Стара Славия"
|
 Re: стадион "Славия"
Чудно ми е кой ще си купи суперлуксозна ложа "скайбокс" та ще направят чак десетки?Ако така чакат да си избият парите май ще заприличат на ЦСКА с акцийте....
|
Сря Апр 02, 2014 1:21 pm |
|
 |
NIKI-T
Луд за връзване
Регистриран на: Пон Юли 11, 2005 1:42 pm Мнения: 414 Местоположение: Г.Делчев
|
ghp написа: Чудно ми е кой ще си купи суперлуксозна ложа "скайбокс" та ще направят чак десетки?Ако така чакат да си избият парите май ще заприличат на ЦСКА с акцийте.... Хайде сега започна се кой щял да купува и кой не и т.н.Те хората са врели и кипели в тази област и си знаят най-добре.А за нас е най-добре стадионът да се построи за другото не бери грижа.
|
Сря Апр 02, 2014 2:54 pm |
|
 |
Viktor4o_Rs
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Съб Фев 23, 2008 5:40 pm Мнения: 7266 Местоположение: Sofia
|
Стадионът няма да е само за футбол, ще има и други мероприятия като концерти, спортни състезания и т.н., не го забравяйте това 
|
Сря Апр 02, 2014 3:05 pm |
|
 |
seth
Администратор
Регистриран на: Сря Сеп 24, 2003 4:18 pm Мнения: 13187 Местоположение: SOFIA
|
На представянето на алманаха Венци каза, че стадионът ще е само футболен и на него ще се провеждат само футболни мачове.
_________________ Зачитам чуждото мнение, но рядко го прочитам докрай.
|
Сря Апр 02, 2014 4:26 pm |
|
 |
Viktor4o_Rs
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Съб Фев 23, 2008 5:40 pm Мнения: 7266 Местоположение: Sofia
|
Тогава не знам как ще си избият парите, но това си е техен проблем 
|
Сря Апр 02, 2014 6:16 pm |
|
 |
NIKI-T
Луд за връзване
Регистриран на: Пон Юли 11, 2005 1:42 pm Мнения: 414 Местоположение: Г.Делчев
|
Футболен стадион значи,че е за футбол а не за ръгби.Или с други думи казано няма да има отстрани писта,а това не му пречи на него да има концерти и разни други мероприятия.Затова вие не му мислете за германците,те са си направили добре сметката и още нещо нито аз нито вие ще инвестирате та да смятаме как ще си избием парите. Моля ви не падайте до нивото на животинските отбори които от яд коментират че няма как немците да си възвърнат инвестицията с два файтона публика и разни други простотии.Нека стискаме палци и да чакаме всичко да се развие благоприятно за нашата вековна СЛАВИЯ.
|
Сря Апр 02, 2014 8:24 pm |
|
 |
seth
Администратор
|
Концерти няма да има. Между другото ТВ7 избива рибата с футболното първенство. Мачовете от А ФГ са най-гледаните предавания докато текат, а и имат по-голяма аудитория от всеки друг шампионат. Отвреме-навреме само евротурнирите я бият, при това не винаги. Знам го от пийпълметрия, реална, видяна, а не от разни вестници и сайтове. Между другото съм Анти-бюреков и Пеевски, но това е факт. Така че когато един продукт се поднася както трябва, винаги ще има клиенти за него.
|
Сря Апр 02, 2014 9:04 pm |
|
 |
KIRIL
Орден "Стара Славия"
|
IFS готов да построи новия стадион до 2016 година (видео)16 октомври 2013 | 11:03
sportal.bg
"Това което вие никога не сте имали досега от стадион, е осъществяването на мероприятия извън терена. Това означава ние да изградим главна трибуна на стадиона, където да се провеждат конференции, малки концерти. Избрали сме 80 като бройка за тези събития годишно, но тя е силно намалена. Защото планът ни като цяло е изграден консервативно. В зависимост от размера на стадиона в Германия, такива мероприятия има между 200 и 1000 на година. На стадиона в Майнц, който ние управляваме, миналата година се състояха 300 такива събития", завърши германският инвеститор Клаус. В презентацията са заложили и минимум 3 големи концерта на терена, който иска да потърси в нета, мисля , че в спортал беше качена.
|
Чет Апр 03, 2014 9:51 am |
|
 |
ghp
Орден "Стара Славия"
|
Искам да кажа ,че силно се надявам германците да се заемат с мениджмънта на отбора който да има цели и да се върне публиката защото само така се печели по честен начин -от публика и изяви а не от задкулисно уредени мачове както е стила на Свинята в последните 20години -изгони публиката да няма кой да му се противопоставя -а сега ще трябват 10 пъти по-големи усилия да се върнат хората на стадиона.
|
Чет Апр 03, 2014 11:16 am |
|
 |
seth
Администратор
|
Проектът претърпя доста модификации и не знам дали това остана валидно в същия вид. Иначе има и една друга интересна информация - миналата седмица се подаваха документите за лицензиране за евротурнирите. Локо Сф са подали градския стадион в Ловеч, "Ботев" и Локо Пд са подали Лазур, Лудогорец на първо време техния си стадион, после щели да решават. За "грандовете" не съм чел информация. Очевидно е, че имаме нужда от такова съоражение. Два отбора да влязат в групите - ето ти минимум 12 мача, като 7-8 от тях могат да напълнят стадиона до откат, ако има подходящи съперници.
|
Пет Апр 04, 2014 10:19 am |
|
 |
|