Национален Клуб на Слависта

Форум

Виж темите без отговор | Виж активните теми Дата и час: Нед Юни 29, 2025 11:56 pm

Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 1667 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73 ... 167  Следваща
 Селекция и трансфери 
Автор Съобщение
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение Re: Селекция и трансфери
То проблема не е че сме изпуснали Преслав, не е някакъв кой знае какъв играч, проблемът е че по всяка вероятност ще вземем някое менте, което е по-слабо дори и от него ... Аз все си мисля, че за резерва си ставаше и нищо нямаше да загубим, все пак е младо момче, но явно Черноморец са били по-настоятелни. Дано ме опровергаят и вземем някой добър нападател, който е без пари, щом Черно море намери такъв като Паломино, а Локо (Пд) като Дембеле и Базил де Карвальо, защо и ние да не успеем :roll:

Пон Дек 05, 2011 10:47 pm
Профил ICQ
Орден "Стара Славия"
Аватар

Славия освободи трима
Вто, 2011-12-06 12:03
Първата вълна от чистката в Славия засегна трима футболисти. Това са защитниците Атанас Дреновички и Юлиян Попев, както и Диян Молдованов. Вчера те разбраха, че са освободени и могат да си търсят отбори.

Най-неочаквана е раздялата с младежкия национал Дреновички, който загуби мястото си в състава за сметка на Ели Маркес.

Очаква се в следващите дни треньорското ръководство да освободи още поне двама играчи. От клуба заявиха, че може да има сериозни изненанди.

Вто Дек 06, 2011 12:39 pm
Профил
Орден "Стара Славия"

Според Дон Балон от Славия са освободени Ю. Попев, Д. Молдованов и Ат. Дреновички.

Вто Дек 06, 2011 12:45 pm
Профил
Орден "Стара Славия"

Попев въобще не трябваше да го взимаме.

Вто Дек 06, 2011 1:28 pm
Профил
Орден "Стара Славия"
Аватар

Странно решение за Дреновички, не му се даде никакъв шанс според мен ... За Молдованов не съм изненадан, особено след като се разбра, че Генев се връща и че вземаме сърбина. А това че се очаквали сериозни изненади сред следващите освободени ме навежда на мисълта, че наистина може да приключим с Божов или Дани Пеев например :roll:

Последна промяна Viktor4o_Rs на Вто Дек 06, 2011 3:14 pm, променена общо 1 път

Вто Дек 06, 2011 2:30 pm
Профил ICQ
Орден "Стара Славия"
Аватар

Янков: Започвам подготовка в Металург

"В България бих играл единствено за Славия", каза халфът

Халфът Чавдар Янков заяви, че започва зимна подготовка с Металург Донецк. По думите на играча възстановяването му върви нормално и се надява да започне пълноценни тренировки през януари. Припомняме ви, че през лятото юношата на Славия скъса ахилесово сухожилие. Това на практика сложи край на престоя му под наем в руския “Ростов”. Той бе пуснат там от украинския Металург.

“Надявам се всичко да е наред здравословно и да почна да тренирам нормално от началото на 2012 г. Това трябва да стане с “Металург”. През януари отивам в Донецк, където имам договор до лятото. След тази тежка контузия трудно ще се намери кой да ме купи. По принцип съм казал на президента на Славия Венцеслав Стефанов, че единствено там бих се върнал в България. Трудно обаче ще стане през зимата. Най-важното е да се възстановя и отново да мога да играе”, сподели Янков пред "24 часа".

Вто Дек 06, 2011 3:07 pm
Профил ICQ
Луд за връзване
Аватар

Viktor4o_Rs написа:
... А това че се очаквали сериозни изненади сред следващите освободени ме навежда на мисълта, че наистина може да приключим с Божов или Дани Пеев например :roll:

Gong.bg:
Има голяма вероятност със Славия да се разделят и опитните полузащитници Даниел Пеев и Атанас Борносузов.

Двамата също не попадаха често в титулярния състав на софийския отбор и най-вероятно повече няма да играят за "белите". Все още обаче няма официална информация от страна на Славия относно освобождаването на тези футболисти.

Дай боже :!:

Изображение

Вто Дек 06, 2011 4:07 pm
Профил
Орден "Стара Славия"
Аватар

За Дани Пеев би било глупаво според мен, има какво да даде на отбора или най-малкото може да бъде продаден някъде, не мисля че е обмислено да се отървем от него с лека ръка :roll: Борносузов иначе спокойно може да си ходи :wink:

Вто Дек 06, 2011 4:53 pm
Профил ICQ
Орден "Стара Славия"

А кой ще играе като ги разкараме тези двамата?Тъмния балкански субект от баирите на Черна гора?

Вто Дек 06, 2011 5:03 pm
Профил
Орден "Стара Славия"

Аз не мога да разбера как по дяволите освобождаме млад, талантлив, младежки национал, а онова дърто атакуващо недоразумение все още е играч на Славия. Ако чорбата си вземе Маркес в следващите два месеца и половина, то Кушев може да избърше задника на Дебелия.
Не съм изненадан за Дани. Той е интелигентно момче и знае, че няма смисъл да стои там, където не го желаят и не го оценяват. Жалко, че Кушев така и не го оцени и не му даде шанс за изява. След като почти сигурно и Чавдар няма да дойде, то ще разчитаме на елитна група дървосекачи. За разнообразие ще продължаваме да разчитаме и на Илия от време на време, та..

Вто Дек 06, 2011 8:42 pm
Профил WWW
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Темата е заключена, не можете да променяте мнения.   [ 1667 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73 ... 167  Следваща