Автор |
Съобщение |
jtasat
Току що регистриран
|
100qn написа: Вчера БЕЛИТЕ юноши старша възраст победиха отборът на "Марек" с 1:0.Мачът бе игран на централния терен на СЛАВИЯ от 10:30 сутринта.Като цяло мачът беше равностоен,като в началото на мача гостите изпуснаха дуспа.СЛАВИСТИТЕ също имаха своите възможности още през първата част но несириозноста в деиствията пред гола не им позволиха да отбележат гол.През втората част БЕЛИТЕ Все пак се добраха до гол след разбъркване в пенала на гостите.След като отбелязаха гола СЛАВИСТИТЕ продължиха да търсят още попадения но до такива не се стигна.Гостите също имаха положения но не можаха да ги реализират.С две думи равностоен и успорван мач Състав: Д.Симеонов,И.Дамянов,Г.Петров(c),Г.Градевски,С.Вълчанов,С.Александров,К.Зарчов(Й.Апостолов),И.Цветков,А.Чаламанов,В.Костов(Г.Доичинов),И.Янчев(С.Костадинов) Резерви: Руслан ???,Г.Доичинов,С.Костадинов,П.Балчев,Й.Апостолов,Д.Кънчев Трениор: Г.Станков Голмаистори: Г.Доичинов (/С\) САМО СЛАВИЯ
И аз гледах този мач и смятам, че Славия категорично ги надигра. 1:0 е най малкото, с което можеха да си заминат гостите . номер 27 направи много пропуски и според мен при мелето той вкара гола . добро впечатление ми направи номер 4 - много подвижен и полезен да отбора си . номер 17 има добра бързина и техника , но интересно зашо сам се изключва от играта и не се движи достатъчно
къде може да се види програмата ? интересувам се от всички мачове от деца 92 до юноши 87
Благодаря
|
Чет Май 25, 2006 4:41 pm |
|
 |
eas7a
Току що регистриран
|
Ако има някой който е наясно с нещата около школата, да ми пише едно ЛС тъй като имам нужда от малко информация. Благодаря предварително.
|
Пет Май 26, 2006 1:12 am |
|
 |
Петър Дяков
Орден "Стара Славия"
|
Кво стана с втория мач?
_________________ Обичаме ви, бели алкохоли!
|
Пет Май 26, 2006 7:05 am |
|
 |
100qn
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Нед Фев 08, 2004 10:57 am Мнения: 1159 Местоположение: sofia
|
Вчера бе изигран мача реванш на юношите старша възраст в дупница.БЕЛИТЕ победиха с 2:1 и отново диктуваха събитията на терена.В самото начало домакините имаха едно добро положение но ударът мина в страни от вратата.В края на полувремето СЛАВИСТИТЕ откриха резултата с попадение след центриране.Второто полувреме започна с лек натиск на дупничани ,които стигнаха до изравнително попадение след изпълнение на дуспа.След като резултатът бе равен БЕЛИТЕ не се отказаха и продължиха да атакуват и логично стигнаха до победния гол.В мача си пролича тенденциозното съдииство да бригадата свирчовци,които доста подкрепяха домакините.
Състав:
Д.Симеонов,И.Дамянов(Д.Кънчев),Г.Петров(c),Г.Градевски,С.Вълчанов,С.Александров,А.Шаламанов(П.Балчев),К.Зарчов,И.Цветков(С.Костадинов),В.Костов(Г.Доичинов),М.Стефанов(И.Янчев)
Резерви:
Руслан ???,Г.Доичинов,С.Костадинов,П.Балчев,Д.Кънчев,И.Янчев
Треньор:
Г.Станков
Голмаистори:
М.Стефанов,К.Зарчов
Жълти картони:
М.Стефанов
(/С\)
САМО СЛАВИЯ
_________________ ВСИЧКО Е ПЕСЪК....!?!!?!?!? хахаха
Последна промяна 100qn на Пет Май 26, 2006 7:59 pm, променена общо 1 път
|
Пет Май 26, 2006 1:30 pm |
|
 |
Божо
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Пет Дек 17, 2004 2:56 pm Мнения: 2004 Местоположение: София
|
Браво мойто момче, поздравления!
_________________ 1913
|
Пет Май 26, 2006 3:34 pm |
|
 |
jtasat
Току що регистриран
|
100qn написа: Вчера бе изигран мача реванш на юношите старша възраст в дупница.БЕЛИТЕ победиха с 2:1 и отново диктуваха събитията на терена.В самото начало домакините имаха едно добро положение но ударът мина в страни от вратата.В края на полувремето СЛАВИСТИТЕ откриха резултата с попадение след центриране.Второто полувреме започна с лек натиск на дупничани ,които стигнаха до изравнително попадение след изпълнение на дуспа.След като резултатът бе равен БЕЛИТЕ не се отказаха и продължиха да атакуват и логично стигнаха до победния гол.В мача си пролича тенденциозното съдииство да бригадата свирчовци,които доста подкрепяха домакините.
(/С\) САМО СЛАВИЯ
кога са следващите мачове ???
|
Пет Май 26, 2006 3:46 pm |
|
 |
Mita4e
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Пон Юли 11, 2005 6:22 pm Мнения: 1935 Местоположение: На майната си!!!
|
Пет Май 26, 2006 6:14 pm |
|
 |
100qn
Орден "Стара Славия"
|
Жребият за следващия мач е в понеделник,а самия мач трябва да е сряда или четвъртък.
Ще напиша допълнително
(/С\)
САМО СЛАВИЯ
|
Пет Май 26, 2006 8:11 pm |
|
 |
England_Fen
Пристрастен
|
ЮНОШИ
Републиканско първенство
Старша възраст - родени 1987 г.
Резултат от първа среща: Пирин 1922 - "Левски" 0:0 (реваншът е на 28 май от 18,00 часа). Резултати от реванши: СЕПТЕМВРИ (Сим) - Академик (Сф) 6:5 след дузпи (1:1 в редовното време, общ резултат 7:6), Септември (Сф) - ПИРИН (Бл) 0:2 (общ резултат 2:3), "Марек" - СЛАВИЯ 1:2 (общ резултат 1:3)
*Заб.: С главни букви са посочени отборите, които продължават участието си в Републиканското. Жребият за 1/8-финалите ще бъде в понеделник.
|
Съб Май 27, 2006 12:40 pm |
|
 |
100qn
Орден "Стара Славия"
|
Днес бе изтеглен жребият за поредния кръг от републиканското първенство. Съперник на БЕЛИТЕ е отборът на "Ботев" враца. Първият мач е в четвъртък, но все още не знам от колко часа ще бъде.
(/С\)
САМО СЛАВИЯ
|
Пон Май 29, 2006 1:08 pm |
|
 |
|