Национален Клуб на Слависта

Форум

Виж темите без отговор | Виж активните теми Дата и час: Сря Юли 09, 2025 5:40 am

Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 286 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11 ... 29  Следваща
 Селекция 2006/2007 - какво мислите? 
Автор Съобщение
Орден "Стара Славия"

Мнение 
Чаво ще играе още един сезон под наем в Хановер,аз лично очаквам да го купят скоро.
А товам,че Благо отива в Партизан,не ми се вярва да е мноог добър трансфер...

Нед Юни 04, 2006 10:21 am
Профил
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
Xunep`ToH4e написа:
Чаво ще играе още един сезон под наем в Хановер,аз лично очаквам да го купят скоро.
А товам,че Благо отива в Партизан,не ми се вярва да е мноог добър трансфер...

И аз мисля така, това няма да е много добре за него!!!

Нед Юни 04, 2006 12:38 pm
Профил WWW
Луд за връзване

Мнение 
ае то мене ако някой ме пита най-добре благо да си играе в Славия...

Нед Юни 04, 2006 1:28 pm
Профил ICQ
Пристрастен

Мнение 
Ето какво друго пише в Топспорт днес:

Рангелов пътува за
Страсбург, Благо
до дни в Звезда

Нападателят на Славия Димитър Рангелов ще пътува в близките дни за Страсбург, за да подпише с местния тим. Миналата седмица президентът на френския клуб Филип Жьонести е бил в България и се е срещнал с президента на "белите" Венцеслав Стефанов, потвърдиха от в. "Монд".
Благо Георгиев пък е близо до трансфер в Цървена звезда. Преди дни халфът бе в Сърбия, където се срещнал с представители на шампиона и преминаването му при "звездашите" е въпрос на време. Според запознати Благо е приел финансовите параметри, но последна дума ще има босът на "белите" Венци Стефанов.

Нед Юни 04, 2006 1:46 pm
Профил
Орден "Стара Славия"

Мнение 
Димитър Рангелов тръгва за Франция днес

Славистът Димитър Рангелов тръгва днес за Франция за последни разговори със Страсбург. Втородивизионният клуб следи 22-годишния нападател в последния месец. Пратеници на Страсбург договориха трансфера още в София, а утре ще са медицинските прегледи и евентуални подписи. Ако юношата на Славия облече екипа на Страсбург, треньор ще му бъде Жан-Пиер Папен. Славният голаджия от 80-те и 90-те години пое отбора преди месец. „Белите" искат за Рангелов към 500 000 евро при продажба, но по-вероятно ще се стигне до преотстъпване. По подобна схема „белите" пратиха в западни клубове други две свои чеда под наем за година - Чавдар Янков в немския Хановер" и Благой Георгиев в испанския Алавес. Вариантът Страсбург не е единствен за Рангелов. Актуален е интересът на немския „Ерцгебирге Aye". Бившият капитан на младежките национали бе броен доскоро за сигурен нов в тима от II Бундеслига, пише в. “Труд”.

Благо Георгиев при Йешич в Партизан

Националът Благой Георгиев потвърди вчера пред Нова телевизия, че почти сигурно през следващия сезон ще играе за сръбския гранд Партизан. Както „24 часа" вече писа преди 10-ина дни, халфът на Славия, който през пролетта игра като преотстъпен в испанския Алавес, бе в Белград, за да преговаря с комшийския тим. Треньор на Партизан стана напусналият ЦСКА Миодраг Йешич, който е работил с Георгиев в Славия. Футболистът обяви още, че сумата, която ще влезе в касата на „белия" клуб, е доста стабилна. „Сигурен съм, че Йешич не може да направи в Партизан такава грешка като тази в ЦСКА през пролетта", завърши Благо.

Партизан дава на Благо два пъти повече от Алавес

Звездата на Славия Благо Георгиев със сигурност ще премине в сръбския гранд Партизан, като в близките три дни предстои да бъде подписан и договорът. Както „Меридиан Мач" единствен писа, Цървена звезда също опитва да вземе национала, но шефът на „белите" Венцеслав Стефанов вече се бил разбрал с другия колос от Белград.
„Гробарите" предлагат изключително изгодни условия както на национала, така и на „белите". Благо ще получава в Партизан 30 000 евро месечна заплата. Това е близо два пъти повече от възнаграждението на футболиста в испанския Алавес, където игра като преотстъпен през пролетта. Над 1 милион евро пък обещали да платят от Партизан на Славия за Благо Георгиев, като същата сума били готови да извадят и от Звезда. Една от причините халфът да предпочете „гробарите" е фактът, че начело на отбора е бившият наставник на Славия и ЦСКА Миодраг Йешич. „Сигурен съм, че
Йешич не е виновен за провала на ЦСКА през пролетта", е мнението на Благо.

Във Франция: Рангелов поема към Страсбург

До дни нападателят на Славия Димитър Рангелов трябва да пристигне в Страсбург и да подпише с едноименния тим. Това твърди френското онлайн издание „Дерниер Нувел д'Елзас", цитирано от “Тема Спорт”. „В началото на седмицата се очаква българинът да дойде в Расинг. Масивният футболист (183 см, 76 кг) е обличал екипа на националния отбор на страната си в четири срещи", пояснява сайтът.
В статията пише, че братът на президента на клуба и главен отговорник по селекцията Пиер Жинесте вече на два пъти е пътувал до София, за да преговаря за тарана с ръководството на белите. Авторът споменава и за интереса от страна на втородивизионния немски Ерцгебирге Aye към бившия капитан на младежките национали. „Германците обаче са се отказали от Рангелов (36 гола в 115 мача за Славия) заради фрапиращо разминаване между двете страни във финансовите параметри", уточнява медията. Страсбург изпадна от Лига 1 и през новия сезон ще се състезава във втора дивизия. Наскоро обаче за заместник на Жаки Дюгеперу на треньорския пост бе назначен легендарният футболист Жан-Пиер Папен. Целта е още догодина Расинг да се върне в елита на франция и да гони място в евротурнирите, а селекцията за предстоящото първенство е насочена основно към Източна Европа.
Елзасците бяха отправили запитване за Рангелов още през лятото на 2005 г., но тогава до сделка не се стигна.

Пон Юни 05, 2006 12:30 pm
Профил
Познат

Мнение 
chavo, blago i mitko da se vrushtat v slavia kvo se pravyat na shmatki samo aiiiiiideee :D

Пон Юни 05, 2006 12:34 pm
Профил
Луд за връзване

Мнение 
ако наистина Благо ще взима 30 000 евро в партизан - можете сами да се сетите защо не иска и да си помисли в момента да играе отново в Славия..все пак се говореше, че при нас е взимал 5000 лева...така че 12 пъти по-голяма заплата за млад човек си е огромно нещо

Пон Юни 05, 2006 2:16 pm
Профил ICQ
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
Венци Стефанов отказа Звезда от Благо Георгиев

Сериозен интерес към халфа има от страна на Партизан.

Президентът на Славия Венцеслав Стефанов е завишил многократно цената на Благой Георгиев, което е отказало Цървена звезда от сделката.

Босът заковал исканата сума на 3 млн. евро, разкриха запознати от Белград. Така на преден план излязла офертата на другия белградски гранд Партизан, където треньор в момента е Миодраг Йешич.

Сръбският специалист, който е добре запознат с качествата на Благо от престоя му в Славия, настоял за привличането на играча. До няколко дни ще стане ясно дали трансферът ще бъде осъществен.

от Топспорт!!!

Пон Юни 05, 2006 4:39 pm
Профил WWW
Луд за връзване

Мнение 
преди няколко часа в фокус прочетох, че и Балъков го искал в Грасхопърс

Пон Юни 05, 2006 5:15 pm
Профил ICQ
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
Аве те всички го искат! Много ясно, той кадето си иска може да отиде!!! :D

Пон Юни 05, 2006 5:27 pm
Профил WWW
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Темата е заключена, не можете да променяте мнения.   [ 286 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11 ... 29  Следваща