Автор |
Съобщение |
mishkar
Орден "Стара Славия"
|
А м/у другото оня глупак Бербатов пак вкара....
|
Сря Мар 14, 2007 10:55 pm |
|
 |
LucaBrazi
Пристрастен
Регистриран на: Пет Сеп 16, 2005 3:01 pm Мнения: 235 Местоположение: София
|
mishkar написа: аз бях заедно с баща ми,Бог да го прости, на мача дето ги бихме с 9:0, повтарям с 9:0!!!!!!!!!! с 5 гола на Пешо Александров
mishkar, а помниш ли какъв студ беше. На полувремето 2 или максимум 3 на нула.Второто полувреме просто няма такава лудница, а за капак отмениха 10 гол на Пламен Тачев с удар от 25-30 метра.Никой не разбра причината, сигурно щото на таблото няма как да го напишат.
Сря Мар 14, 2007 11:01 pm |
|
 |
mishkar
Орден "Стара Славия"
|
Не си бях врътнал скрола на мишката и щях да ти отговоря за таблото,ама ти го каза... това беше най-често споменавания кодош на стадиона. А за студа - не помня, единствено, че имаше сняг, може би беше отдавна, може би ми е било много кеф.... никога няма да разбера 
|
Сря Мар 14, 2007 11:07 pm |
|
 |
Death_Squad
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Сря Окт 01, 2003 8:18 pm Мнения: 2327 Местоположение: Sofia Hardcore
|
Kijani написа: Абе хора,много сте смели пред компютъра и много силни на думи,но предполагам ако видите в събота 5-6 човека от тези "мангали" покрай вас ще си траете като овчици.Хората си подкрепят,викат и са винаги с отбора си,което само по себе си е похвално и респектира,пък и трябва да се радваме,че има такива все още лоялни фенове,които подкрепят отбора си в това пошло първенство! И затова е нужно мазнене ли ?

The Rise of the poisoned Youth
|
Сря Мар 14, 2007 11:16 pm |
|
 |
Kijani
Орден "Стара Славия"
|
абе не ме явно схванахте много,но карай...лаф да става,имам си лично мнение и толкова.
п.п. Не си правете изводи,че се кефя на мангали
данка...за съвсем друго нещо говорим
|
Сря Мар 14, 2007 11:16 pm |
|
 |
mishkar
Орден "Стара Славия"
|
|
Сря Мар 14, 2007 11:25 pm |
|
 |
Божо
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Пет Дек 17, 2004 2:56 pm Мнения: 2004 Местоположение: София
|
Ако имам да кажа нещо на феновете от Пловдив, ще отида в събота по-раничко на автогарата и ще им го кажа, не бих занимавал целия форум с проблемите си.
Не съм за евреите в Газа, още по-малко съм за арабите. Това са сериозни неща, там се избиват хора, не е спорт, че да си избирам отбор.
_________________ 1913
|
Чет Мар 15, 2007 12:17 am |
|
 |
gesha
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Чет Юни 10, 2004 1:16 pm Мнения: 720 Местоположение: In the middle of nowhere!
|
mishkar написа: Абе разбрали, неразбрали, няма значение - не е важно количеството,а качеството! Какво те кефи публиката на "Левски", че като няма с кой да се сбият-се бият помежду си...
И ние щото сме хитри като тех се караме помежду си!
Айде стига глуспоти! Ще ги биеме и това е! 
_________________ Аз кат говорим не приказвам ...
|
Чет Мар 15, 2007 12:24 am |
|
 |
saract
Орден "Стара Славия"
|
gesha написа: mishkar написа: Абе разбрали, неразбрали, няма значение - не е важно количеството,а качеството! Какво те кефи публиката на "Левски", че като няма с кой да се сбият-се бият помежду си... И ние щото сме хитри като тех се караме помежду си! Айде стига глуспоти! Ще ги биеме и това е! 
Правилно - съединението прави силата!!!!!!!!!!
|
Чет Мар 15, 2007 9:12 am |
|
 |
seth
Администратор
Регистриран на: Сря Сеп 24, 2003 4:18 pm Мнения: 13190 Местоположение: SOFIA
|
Цитат: Футболистите на Славия ще получат премии само, ако победят Локо (Пд) този кръг. Играчите не взеха нищо след минималния успех над Черно море във Варна с 1:0 тъй като това бе втората им поредна победа от началото на пролетния полусезон. По вътрешен правилник "белите" получават премии само при три поредни успеха, така че тази събота ще стане ясно дали играчите ще напълнят джобовете си. В щаба на най-стария столичен клуб са спокойни за получилия контузия на "Тича" Илия Илиев, който ще е на линия за срещата със "смърфовете". http://topsport.ibox.bg/news/id_1856786751
Дано това с премиите да е сполучлив ход. При това положение е ясно, че ще се хвърлят яко.
_________________ Зачитам чуждото мнение, но рядко го прочитам докрай.
|
Чет Мар 15, 2007 1:03 pm |
|
 |
|