Национален Клуб на Слависта
Форум
|
Регистрация •
Въпроси/Отговори
• Търсене • Влез
|
Славия - ""Левски"" - тема за мача
Автор |
Съобщение |
staev10
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Съб Сеп 24, 2005 6:42 pm Мнения: 568 Местоположение: София
|
nemoga da otkriq kade samo za samiq ma4 pi6em zatova produljavam tuk..
levski absolutno ni nadhitriha i nadigraha..stabilno otzad i na kontri4ki..
napraviha mi nqkolko ne6ta potresava6to vpe4atlenie...zape4ataha mi se v suznanieto okolo 4-5 ataki (v derbi!!) v koito levskarite atakuvaha i bqha s 4islen prevez i kato imam predvid 4islen prevez nqmam predvid 2ma na 1 ami 5ma na 4ma, 4ma na 3ma koeto me kara da se zamislq kakva e tazi taktika koqto praktikuvame..ot edna strana stoim plaho i leko za6titno ot druga iskame napred da igraem i kakvo se polu4ava na6ata za6tita sedi v na6eto polehalfovete ni izcqlo napred i op edna qma...to ne e dupka..qma e mejdu halfove i za6titnici..i tuk iskam da vmetna 4e opiten futbolist kato simonovic se use6a6e purvoto poluvreme i se vru6ta6e dosta v na6ata polovina da pomaga,koeto drugi figuri naterena ne preceniha za nujno-takti4eska negramotnost ili nehanie sprqmo kluba i flanelkata..emi za kakvo e toq stoikov na terena(i tuk nqmam predvid gre6kite za golovete,tova se slu4va ili bi moglo da se slu4i..da priemem 4e e slu4ainost i se e spunal ili podhluznal)
..igrae mi defanziven half i lipsva....toi trqbva da podsigurqva i da pravi vruzkata mejdu halfove i za6tita po-dobra..
kato cqlo oba4e iskam da kaja 4e i 3te gola bqha kaji re4i gre6ki na celiq otbor...karaslavov...tova mom4e vupreki mujkiq si harakter i vs si silni ka4estva za poreden put me obejdava kak uvisva zverski 6tom pred nego izleze nqkoi po opiten futbolist..poznavam mn dobre nivoto na vtora bundesliga(toi 6te6e v vtora frenska da hodi i do kolkoto znam sa na edno nivo) i moga tvurdo da kaja 4e tova ne e dostatu4no koeto toi pokazva..
drugo ne6to..ne iskam da go obijdam mom4eto znam su6to i 4e ima dosta fenove tuk v foruma..za me4e4iev stava duma...NO tozi 4ovek opropasti po4ti vsqka na6a ataka...v za6titen plan nemoga da go precenq no v atakuva6t..ili pone ot tazi poziciq..samo edna duma mi idva- tragediq...nemoje ti pri vsqka ataka da bie6 nqkakvi absolutno bezmisleni udari ot drugiq krai na terena edva li ne.topkata da se spira predi da e stignala vratata..horata da ti se smeqt i ti da produljava6 s ot4aqnite opiti..
stigam i do miteto vodeni4arov..v drugata tema su6to spomenah malko za nego..po prinzip mn go uvajavam kato ka4estva i tn. mom4eto be6e presledvano ot mn kontuzii i e normalno sled kato po4ti ne igrae6 i ne si v ritum kato bude6 hvurlen v takuv ma4 da ne napravi6 ma4a na jivota si..no tova koeto toi pokaza..i az specialno sledqh kakvo pravi..be edna krugla 0..ma tolkova puk ni6to..neznam naistina kak gi motivirat mom4etata..tova mu e edin vid 6ansa ne posledniq no edin ot golemite..nemoje..nqma6 pravo da ne se vuzpolzva6..pone jelanie da pokaje6, hus ,harakter da vidime otvun 4e iska6 da si na terena 4e iska6 da nosi6 tazi bqla flanelka..naistina neobqsnimo..imam 4uvstvoto 4e nqma harakter i volq,dano ne sum prav za6toto e simpatqga i dobro mom4e.
orlin4o v slu4aq spokoino moje6e ot na4alo da si po4ne i da gi tormozi otzad levskarite..v tozi ma4 oba4e igrahme po4ti prez cqloto vreme bez napadatel i lipsva6e zavur6va6tata faza
ina4e kato cqlo si li4i 4e se opitvame da igraem futbol..na pas i taka natatuk no nqmame nujnoto ka4estvo ili pone v tozi ma4 za da go uprajnqvame tova..lesno gubehme topkata..ot stranata na rangelov su6to mi napravi vpe4atlenie 4e toi v za6titen plan izdi6a i e nediscipliniran,ne si pazi zonata ..
ma4a be6e bezinteresen..absolutno nikakva intriga..dori malko ne im se opunahme..a i te bqha maksimalno mobilizirani sled poslednite polu-izdunki..i znaem 4e kogato levski i cska izlizat sre6tu nas i dadat vs ot sebe si nqmame 6ans na tozi etap..lipsata na kolev se useti..i kato gledah interviuto na yovov trqbva da kaja 4e e prav do nqkade specialno za slu4aq 4e koito trugne da se nadigrava s levski 6te mu e trudno..za6toto nie tova napravihme opitahme da igraem futbol kato sre6tu nqkakvo srednorazrqdno otbor4e..
ne iskam da pravq tragedii imame ne lo6 sustav..sravnitelno stabilni sme..zaslujeno na tova mqsto v klairaneto..li4i si ne sme v nikakuv slu4ai zle no i razlikata v momenta mejdu nas i purvite v klasiraneto q ima..
|
Нед Апр 22, 2007 2:27 pm |
|
 |
|