Национален Клуб на Слависта
Форум
|
Регистрация •
Въпроси/Отговори
• Търсене • Влез
|
Автор |
Съобщение |
jjfoxi
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Чет Авг 31, 2006 1:05 pm Мнения: 1143 Местоположение: Надежда City
|
Победата е супер. В Дупница ще е тежко.
Я кажете - верно е имало 300 души на стадиона както пише в нета ?
_________________ И ще пее целия стадион
и ще пее цяла София
и ще пеят нашите сърца
САМО СЛАВИЯ!
|
Нед Авг 26, 2007 9:01 pm |
|
 |
fisher96
Луд за връзване
Регистриран на: Чет Юни 01, 2006 8:32 pm Мнения: 493 Местоположение: София
|
към 800
Нед Авг 26, 2007 9:15 pm |
|
 |
saract
Орден "Стара Славия"
|
Абе защо спряха да се публикуват този сезон снимки от мачовете?
|
Нед Авг 26, 2007 9:29 pm |
|
 |
FeverNew
Администратор
Регистриран на: Чет Окт 30, 2003 4:29 pm Мнения: 2355 Местоположение: София
|
|
Нед Авг 26, 2007 9:45 pm |
|
 |
C/\ABuCTA
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Пон Юли 26, 2004 3:11 pm Мнения: 2142 Местоположение: Под полите на Витоша
|
Такъв плакат им е бил взет не защото е на расзистка основа , а защото е на политическа и това също е забранено. Иначе браво! И аз съм за европейското отношение.
Нед Авг 26, 2007 9:50 pm |
|
 |
jordas
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Съб Сеп 23, 2006 10:28 pm Мнения: 1258 Местоположение: София
|
C/\ABuCTA написа: Такъв плакат им е бил взет не защото е на расзистка основа , а защото е на политическа и това също е забранено. Иначе браво! И аз съм за европейското отношение.
Готов съм да споря с ''псевдо'' органите на реда относно изразяването на гражданска позиция и политическа такава??Въпреки че няма логика в Италия повечето от агитките имат и демонстрират непрестанно политическа си обвързаност, единствено в сектора на Лацио са влизали карабинери доколкото си спомням и то защото плаката беше откровенно фашистки, а преди това имаше такъв в подкрепа на Аркан и геноцида в бивша Югославия.....тук плаката изразява становището на дадена фенска маса относно случващото се в България!!Плакатът не е бил в подкрепа нито на ''Атака" нито на 'Герб"опазил ни бог, така че не виждам какво му е политическото....чисто и просто демагогията на агент Гоце и комунягите продължава с пълна сила и сега с тези показни акции се раваншират на Доган за това, че Първанов стана президент с гласовете на турците, а Бсп и Дпс пасът от една ясла....,а че по прости и безпардонни от полицаите които охраняват мачовете няма е безпорен факт!!
_________________ ЗНАМЕТО НА СЛАВИЯ СЕ ВЕЕ, СОФИЯ С НЕГО СЕ ГОРДЕЕ......
www.zone1913.com
|
Нед Авг 26, 2007 10:00 pm |
|
 |
Mita4e
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Пон Юли 11, 2005 6:22 pm Мнения: 1935 Местоположение: На майната си!!!
|
Най ме накефи като двете агитки се обединиха, това се случва рядко! 
Пон Авг 27, 2007 7:57 am |
|
 |
saract
Орден "Стара Славия"
|
Трябва да призная че Кузмановски има малко странни виждания за състава.Не знам защо Павлов е титуляр при положение че не показва нищо особено а не се дава шанс на Кавдански.Защо Мечечиев отпадна от титулярния състав?Този Мартин Христов получава прекалено много шансове да играе / влиза във всеки мач като резерва/за разлика от Орлинов и Ради Рангелов.
|
Пон Авг 27, 2007 7:58 am |
|
 |
venci_1913
Модератор
Регистриран на: Вто Дек 20, 2005 8:27 pm Мнения: 3452 Местоположение: Sofia
|
saract написа: Трябва да призная че Кузмановски има малко странни виждания за състава.Не знам защо Павлов е титуляр при положение че не показва нищо особено а не се дава шанс на Кавдански.Защо Мечечиев отпадна от титулярния състав?Този Мартин Христов получава прекалено много шансове да играе / влиза във всеки мач като резерва/за разлика от Орлинов и Ради Рангелов.
Oрлинов не го пуска остави го на пейката вчера можеше да го пусне на местото на елтон
_________________ Славия София 1913
Венцеслав Стефанов ,Борислав Константинов,Веско Събев ВЪН ОТ СЛАВИЯ СОФИЯ
|
Пон Авг 27, 2007 11:23 am |
|
 |
jordas
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Съб Сеп 23, 2006 10:28 pm Мнения: 1258 Местоположение: София
|
saract написа: Трябва да призная че Кузмановски има малко странни виждания за състава.Не знам защо Павлов е титуляр при положение че не показва нищо особено а не се дава шанс на Кавдански.Защо Мечечиев отпадна от титулярния състав?Този Мартин Христов получава прекалено много шансове да играе / влиза във всеки мач като резерва/за разлика от Орлинов и Ради Рангелов.
Абе и аз си задавам подобни въпроси и нещо не намирам смислен отговор, освен да ги пази за мачовете с животните и литекс 
_________________ ЗНАМЕТО НА СЛАВИЯ СЕ ВЕЕ, СОФИЯ С НЕГО СЕ ГОРДЕЕ......
www.zone1913.com
|
Пон Авг 27, 2007 1:40 pm |
|
 |
|