Зимна селекция сезон 2007/2008 г. - част ІІ
Автор |
Съобщение |
England_Fen
Пристрастен
|
става интересно....кои ли са тези новите?
|
Вто Яну 08, 2008 8:31 pm |
|
 |
ORTEGATA
Пристрастен
|
Не мисля,че трябва да даваме купища пари за селекция!Просто за мое съжаление живеем в комерсиален свят и финикийските знаци определят нещата днес.Този бабангида е предпочел Литекс пред нас.За теб това нормално ли е?Просто малко може да развържат тая кесия,за едно две опитни попълнения.А иначе нищо против младите нови играчи,но специално този Копи не го харесвам аз!Той е говедо в сърцето си!Не го забравяйте и не ме обвинявайте във прекалено фенско мислене!
_________________ SLAVIA ZAVINAGI 6TE BYDE V MOETO SYRCE!!!
|
Вто Яну 08, 2008 8:36 pm |
|
 |
jordas
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Съб Сеп 23, 2006 10:28 pm Мнения: 1258 Местоположение: София
|
Копи е пич бе......имах възможност да поговоря с него и да ви кажа съм доволен, че стана така.....оная Баба Нгида вече е взел дал....Копи тепърва ще се развие и дано да му тръгне...за едно съм сигурен, че ще играе с ебати желанието - на мен лично ми каза, че ако играе в България ще е само за Славия и ето, че стана!! Тия от Локо Пловдив също има бъдеще в тях, това младото пиринско македонче, тоя мамин чалга син да го видим какви гьобеци ще мета и най се кефя за брата на Ортега.....абе доволно, айде дано верно тая година да е по-различно, а и щом дебелия е казал, че ще има и други.....! Селяните от Латекс не ме притесняват те са жалка работа, каквото и да правят, каквото и да купят пак ще са си Латекс Ловеч....отбор анонимник!!
ПС. Утре правиме първа тренировка, айде който има възможност да отиде да поздрави играчите за Новата Година, да ги надъхаме допълнително и да им покажем, че сме с тях и ще ги подкрепяме безрезервно 
_________________ ЗНАМЕТО НА СЛАВИЯ СЕ ВЕЕ, СОФИЯ С НЕГО СЕ ГОРДЕЕ......
www.zone1913.com
|
Вто Яну 08, 2008 10:25 pm |
|
 |
CategoryC
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Съб Ное 20, 2004 2:27 pm Мнения: 1722 Местоположение: BERN
|
 bravo jorda
bravo jordas ti si istinski bjal fen
evalaeka
_________________ http://www.youtube.com/watch?v=xQx7NzUlpvk
|
Сря Яну 09, 2008 3:01 am |
|
 |
mishkar
Орден "Стара Славия"
|
Абе, бабаГнида не е лош ( само дето е циганин ). Мене си ме е яд, не можаха ли Литекс да вземат Копи. Извинявай Джордас, ама това че е пич, какво ме топли нема да пие с нас. И аз съм пич, ама ако ме вземат в Славия ще изпаднем 
|
Сря Яну 09, 2008 9:21 am |
|
 |
jordas
Орден "Стара Славия"
|
mishkar написа: Абе, бабаГнида не е лош ( само дето е циганин ). Мене си ме е яд, не можаха ли Литекс да вземат Копи. Извинявай Джордас, ама това че е пич, какво ме топли нема да пие с нас. И аз съм пич, ама ако ме вземат в Славия ще изпаднем 
 .......абе ше го прецениме!! Иначе и по големи образи от теб помни Славия.....Вили Вуцов, Тотев, Мумията, Танко....ти на фона на тия ще изгрееш и ще заблестиш !:)
www.zone1913.com
|
Сря Яну 09, 2008 10:01 am |
|
 |
mishkar
Орден "Стара Славия"
|
Вили си беше играч!
|
Сря Яну 09, 2008 10:19 am |
|
 |
mittag
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Пет Мар 24, 2006 7:22 pm Мнения: 942 Местоположение: sоfия, нadeжda!
|
Славия пожела и Петър Златинов
Атанас Чипилов почва с "белите" днес
Ръководството на Славия пожела халфа на Литекс Петър Златинов. Топеца не влиза в плановете на Миодраг Йешич и след идването на сърбина е твърда резерва.
Златинов почти сигурно ще напусне "оранжевите" и ще се присъедини към най-стария столичен клуб.
"Белите" стартират зимната си подготовка днес. Първа тренировка ще направи Атанас Чипилов, който в момента е свободен агент, а през есента игра за "Ботев".
"Искам да впечатля треньора и да остана, защото Славия преследва високи цели тази година", заяви нападателят пред "Топспорт.бг"
Засега "белите" си осигуриха услугите на изпадналия в немилост в "Левски" Милан Коприваров. На "Овча купел" акостираха и трима играчи на Локо (Пд) Златковски, Самокишев и Радослав Анев, както и 17-годишният Атанас Дреновички от Пирин (Гоце Делчев).
Сря Яну 09, 2008 10:21 am |
|
 |
jordas
Орден "Стара Славия"
|
Ако това със Златинов стане ще е голямо попадение, тоя е страшен играч.....!
www.zone1913.com
|
Сря Яну 09, 2008 10:37 am |
|
 |
gesha
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Чет Юни 10, 2004 1:16 pm Мнения: 720 Местоположение: In the middle of nowhere!
|
Учудващо, че Йешич се е отказал от него, стахотен халф е! Дано дойде при нас!
_________________ Аз кат говорим не приказвам ...
|
Сря Яну 09, 2008 11:12 am |
|
 |
|