Национален Клуб на Слависта

Форум

Виж темите без отговор | Виж активните теми Дата и час: Съб Юни 21, 2025 6:03 pm

Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 208 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11 ... 21  Следваща
 ""Ботев"" - "Славия" 
Автор Съобщение
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
Манчев и Кръстев контузени, а Харизанов - наказан
Пловдивският "Ботев" ще излезе без трима титулярни футболисти в неделното си домакинство срещу Славия. "Канарчетата" ще играят без Николай Манчев, Николай Харизанов и Красимир Кръстев.

Манчев е контузен и засега не се знае кога ще се включи пълноценно в тренировките на отбора. Травма мъчи и Кръстев, а Харизанов е наказан от БФС заради натрупани жълти картони, предава Plovdivsport.com.

"Запознати сме с тима на Славия. Ако излезнем с тази агресия и хъс, с която играем последните няколко мача, ще спечелим. Победите и натрупаното самочувствие ще помогнат на футболистите", заяви помощник треньорът на "Ботев" Кирил Андонов.

Съб Мар 22, 2008 9:55 am
Профил ICQ
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
В същото време футболистите на "Ботев" продължават да се готвят за мача със Славия.

- Мачът за купата, когато ги отстранихме, и този се различават. Смятам, че ако демонстрираме агресивната си игра от последните срещи, можем да бием - заями помощник-тренъорът Кирил Андонов. - Не искам да коментирам наказанията от дисциплинарната комисия. Треньорът на Черноморец Димитър Димитров и помощникът му бяха далеч по-брутални в действията си след мача им с Пирин. Интересно е да се види дали няма да се разминат с по-леко наказание, отколкото ние с Арсов. Вече нищо не може ме изненада по отношение на съдийството. От доста време има 7-8 отбора, които работят със съдиите. Ние пък трябва да се молим да ни свирят 50 на 50.

Съб Мар 22, 2008 9:58 am
Профил ICQ
Напреднал
Аватар

Мнение 
ORTEGATA написа:
Ти си комплексар брато,защото имаш чувство за малоценност и за това винаги се сравнявате със столичани.Като сте толкова горди от това,че сте от Пловдив защо не си стоите там а идвате тука при "комплексарите" да си търсите хляба и да учите.

Ако това което исках да уча го имаше само в Каспичан, щях да ида да го уча там. Не говоря за никакви комплекси нито за комплексари, но с какво се горедее един столичанин...май само с тва че е столичанин. Поинтересувай се как София от град който след освобождението е по малък от Шумен става това което е в момента...Ще питаш и какво правиш в София тогава? Просто понякога има други неща, много по важни от работа и т.н., които могат да те задържат. И преди да говорите за хората които не са от София, се замислете, че София е тва което е в момента основано заради хора от така наречената провинция ;) Например минете покрай Софийския университет - там има две статуи точно от пред - от къде ли са тия хора...? Може би са били столичани...Малък пример...много малък. И правете разлика между хора с градско мислене, които внаги ще казват от къде са...в случая от Пловдив. Защото имам доста познати и приятели от цяла България, които след 3-4 години в София, се имат за столичани. И в София да умра - ще умра като пловдиванин

А за мача - крайно време е този мач да заприлича на дерби. Елате повече - ако можете :roll:

Съб Мар 22, 2008 10:12 am
Профил
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
SCB написа:
ORTEGATA написа:
Ти си комплексар брато,защото имаш чувство за малоценност и за това винаги се сравнявате със столичани.Като сте толкова горди от това,че сте от Пловдив защо не си стоите там а идвате тука при "комплексарите" да си търсите хляба и да учите.

Ако това което исках да уча го имаше само в Каспичан, щях да ида да го уча там. Не говоря за никакви комплекси нито за комплексари, но с какво се горедее един столичанин...май само с тва че е столичанин. Поинтересувай се как София от град който след освобождението е по малък от Шумен става това което е в момента...Ще питаш и какво правиш в София тогава? Просто понякога има други неща, много по важни от работа и т.н., които могат да те задържат. И преди да говорите за хората които не са от София, се замислете, че София е тва което е в момента основано заради хора от така наречената провинция ;) Например минете покрай Софийския университет - там има две статуи точно от пред - от къде ли са тия хора...? Може би са били столичани...Малък пример...много малък. И правете разлика между хора с градско мислене, които внаги ще казват от къде са...в случая от Пловдив. Защото имам доста познати и приятели от цяла България, които след 3-4 години в София, се имат за столичани. И в София да умра - ще умра като пловдиванин

А за мача - крайно време е този мач да заприлича на дерби. Елате повече - ако можете :roll:

Само да ти кажа, че самият ти пост показва колко ти е "градско" мисленето... Сам си води изводите. Щом толкова време и мисли хабиш за нещо толкова просто като от кой град си... Аз примерно точно за това ви се дразня на тъпия пловдивски шувинизъм. Ако не ви беше такъв голям комплекса нямаше и да имате проблеми със софиянци, но в случая проблема си е ваш...

Съб Мар 22, 2008 10:58 am
Профил ICQ
Напреднал
Аватар

Мнение 
хм...я просто погледни кой започна да обръща спора на София VS Пловдив...В повечето случаи става така, че Софиянци започват темата и когато ние кажем нещо, вече било от "многото комплекси" Аз лично проблем със София нямам - това ще рече че имам проблем с половината ми рода, която е от София :)

Съб Мар 22, 2008 11:04 am
Профил
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
Tочно това ти обяснявам. Ако не ви беше тоя тъп комплекс нямаше да ви го правим на въпрос.С това ви дразним и то успешно. Заяде се някой и ти веднага като ревностен пловдивски шувинист-комплексар веднага отговори с ебати размислите. Помисли малко и ще видиш, че съм прав.

Съб Мар 22, 2008 11:12 am
Профил ICQ
Напреднал
Аватар

Мнение 
C/\ABuCTA написа:
Tочно това ти обяснявам. Ако не ви беше тоя тъп комплекс нямаше да ви го правим на въпрос.С това ви дразним и то успешно. Заяде се някой и ти веднага като ревностен пловдивски шувинист-комплексар веднага отговори с ебати размислите. Помисли малко и ще видиш, че съм прав.

И кво лошо има в тва да си шувинист? Съжалявам, че съм горд с градът си и то поради много причини, а не като вас само защото е столица. А вие като нямате комплекси, значи няма защо въобше да го повдигате на въпрос. Помисли малко и ще видиш, че съм прав ;)

И все пак тва е тема за мача в неделя. Мисля че всичко е възможно - нито загуба, нито победа нито равен ще ме очудят

Съб Мар 22, 2008 11:32 am
Профил
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
Eми не си прав :lol:

Съб Мар 22, 2008 11:47 am
Профил ICQ
Орден "Стара Славия"

Мнение 
Твърде вероятно е Коприваров да пропусне мача заради контузия в глезена.За сметка на това Малинди е картотекиран а Ортега изтърпя наказанието си.

Съб Мар 22, 2008 11:50 am
Профил
Напреднал
Аватар

Мнение 
Ортега е наказан още с раждането си, като викате "Бели" той как ли се чувства

Съб Мар 22, 2008 11:57 am
Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Темата е заключена, не можете да променяте мнения.   [ 208 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11 ... 21  Следваща