"Славия" - "Видима - "Раковски""
Автор |
Съобщение |
saract
Орден "Стара Славия"
|
Вие винаги ще си останете буферите от крайния квартал.На мача през есента се видя кой има повече публика / всъщност никога не е имало спор за това/ ще се види и след две седмици.Буфери нещастни не се опитвайте да се сравнявате с великия бял клуб.
|
Чет Май 01, 2008 10:28 am |
|
 |
Ultras
Познат
|
|
Чет Май 01, 2008 10:33 am |
|
 |
venci_1913
Модератор
Регистриран на: Вто Дек 20, 2005 8:27 pm Мнения: 3449 Местоположение: Sofia
|
а помниш ли помниш ли... ахаха
миналата година насред кварталчето до илиенци колко се изсипаааме и как ви отнесохме
а относно феновете чъш пич.. ние ако сме 2 паршутки хора вие сте половин 
_________________ Славия София 1913
Венцеслав Стефанов ,Борислав Константинов,Веско Събев ВЪН ОТ СЛАВИЯ СОФИЯ
|
Чет Май 01, 2008 11:32 am |
|
 |
C/\ABuCTA
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Пон Юли 26, 2004 3:11 pm Мнения: 2142 Местоположение: Под полите на Витоша
|
88! написа: Death_Squad написа: C/\ABuCTA написа: Death_Squad написа: Като искаш цяла агитка , кажи го тфа на "долната агитка"  Eми за тва мойто момче отдавна е измислен компромисния вариянт всички да се съберем долу зад скамейката на гостите. Щото мога да ти кажа, че ние долу не ви чуваме като пеете, пък камоли футболистите. ДА, ако бяхме като едно време по 500 човека та и повече да пеят заедно ако ще и зад стадиона да седим ще ни чуват. В случая вие пеете на ложите им създавате настроение... Освен това забелязвам че напоследък избираме да нападаме вече надясно 1то и наляво 2то полувреме. Ето още една причина да се съберем всички долу вляво още от началото на мача и да не спираме да пеем. Ето сега топката е в BoySSofia. Не сме се чували хаха , а вие ако си мислите , че се чувате сте в голяма заблуда ... и за хиляден път ви повтарям , че долу няма къде да си закачаме знамената  много ми е интересно защо първото полувреме ви няма като агитка и 2рото избухвате изведнъж  топката била в Boys Sofia... ей,не знам какво ви е станало,направихте едно знаме и една среща с венци и като гледам нещо на сериозно се взехте...самозабравяте се,пишете къде са boys sofia у-а , не ви чувaме,така наречените ултраси от BS и тн подобни изцепки на йордаси и някви такива герои,както и да е,но ви казвам,че не може така - с една дума смешна работа е ващо интересните неща по трибуните ги правим ние,вече от няколко години,ако имате желание на мача с локо сф вземете участие,ше се опитаме да направим нешо яко,но за това малко по-натам но просто ви казвам,да спрете да говорите за Boys , или добро или нищо  и призовавам Ултрас и тия които му се връзват,да спрат с интернет хулиганството,смешна работа... айде лека вечер и не се взимайте на сериозно 
Абе ей да се караме е супер тъпо, обаче просто не мога да се въздържа да не ти отговоря. Абе "ние" (не сме организирани като вас) за по-малко от 1 сезон успяхме да направим 1-2 знамен ца и 1 среща с венци то, , 2 срещи с треньор чето и тук веднага изниква въпроса - за 2 години или там колкото сте вие успяхте ли да направите нещо подобно?! Отговор: НЕ! Така, че вместо да ми се правиш на големия хулиган-неонацист 88 зиг хайл еврейте на сапун, земи се стегни говори нормално с нормалните хора когато се опитват да говорят с теб. Като си говориш с буфери, говеда и чорбари се бий у гърдите колкото искаш! И вместо да говориш кое е смешна работа и кое не предложи нещо конструктивно, защото в случая всичките сме смешна работа. Точно преди да прочета твойто иначе толкова интелигенто мнение точно това мислех да напиша - събираме се всички за буферите под козирката (да е на вашто не за друго, не за да сме заедно всички, просто да е на вашто да сте доволни и да знаете че сте зи защитили честта на най-верните шоумени на ст. Славия) - за да бъдем една мощна цяла агитка и да пеем заедно както си трябва. Обаче ти казвам след като вие сте тези които цялото това време "правите шоуто по трибуните" ако и за момент не пеем повече от 3 мин аз лично отивам сядам си почвам да си люпя семки и повече с такива като тебе докато не пораснете няма да се занимавам!!! А тва за "шоуто по трибуните" - такова нещо от човек от бойс софия не съм очаквал. Ти какво защитаваш ли се нещо... нещо застрашен ли се чувстваш какво - нали сме некви смешници дето нищо не правим защо тогава ми се оправдаваш... АРЕ ЗИГ ХАЙЛ ХИТЛЕР Е ЖИВ И СЪС ЗДРАВЕ!
Супер много ме издразни тоя ей! Тук се извинявам на някои от доста по-сериозните момчета от BS.
Чет Май 01, 2008 12:14 pm |
|
 |
C/\ABuCTA
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Пон Юли 26, 2004 3:11 pm Мнения: 2142 Местоположение: Под полите на Витоша
|
И ЗНАМЕНЦЕТО ЗА 95 ГО НАПРАВИХМЕ ВСИЧКИ ЗАЕДНО И ТАКА ТРЯБВА ДА СЕ ДЕЙСТВА ЗА ТОВА СЕ ОПИТАХ ДА ВИ ПРЕДЛОЖА НЕЩО (МЯСТО) КЪДЕТО ДА СМЕ ВСИЧКИ ЗАЕДНО ОБАЧЕ ВЕДНАГА СКОЧИХТЕ ВСЕ ЕДНО НЯКОЙ СЕ ОПИТВА ДА ВИ ОГРАБИ ОТ ИСКОННОТО ВИ ПРАВО ДА ОПРЕДЕЛЯТЕ КАКВО, КЪДЕ И КАК СТАВА С ФЕНОВЕТЕ НА СЛАВИЯ! ТОВА КОЕТО КАЗАХ ЧЕ НЕ СЕ ЧУВА НАИСТИНА Е ТАКА, НЕ ИСКАМ ДА ВИ ЕБАВАМ ИЛИ ДА ВИ ДРАЗНЯ ИЛИ ДА ВИ ЛЪЖА ОБАЧЕ ТОВА Е ФАКТ- МАЛКО СМЕ И СМЕ ДАЛЕЧЕ ОТ ТЕРЕНА. И АЗ ПЕЯ ЗАЕДНО С ВАС КОГАТО СЪМ ГОРЕ НЕ СЪМ ПРОСТО СТРАНИЧЕН НАБЛЮДАТЕЛ КОЙТО ДА ГОВОРИ НА ИЗУСТ.
СЪЕДИНЕНИЕТО ПРАВИ СИЛАТА! - това е последното нещо което ще напиша по темата за агиткаТА. От тук нататък хранете ме, псувайте ме каквото искате. Аз се опитах да говоря нормално...
Чет Май 01, 2008 12:30 pm |
|
 |
service_crew
Модератор
Регистриран на: Чет Сеп 29, 2005 12:00 am Мнения: 3228 Местоположение: Гетото
|
C/\ABuCTA написа: 88! написа: Death_Squad написа: C/\ABuCTA написа: Death_Squad написа: Като искаш цяла агитка , кажи го тфа на "долната агитка"  Eми за тва мойто момче отдавна е измислен компромисния вариянт всички да се съберем долу зад скамейката на гостите. Щото мога да ти кажа, че ние долу не ви чуваме като пеете, пък камоли футболистите. ДА, ако бяхме като едно време по 500 човека та и повече да пеят заедно ако ще и зад стадиона да седим ще ни чуват. В случая вие пеете на ложите им създавате настроение... Освен това забелязвам че напоследък избираме да нападаме вече надясно 1то и наляво 2то полувреме. Ето още една причина да се съберем всички долу вляво още от началото на мача и да не спираме да пеем. Ето сега топката е в BoySSofia. Не сме се чували хаха , а вие ако си мислите , че се чувате сте в голяма заблуда ... и за хиляден път ви повтарям , че долу няма къде да си закачаме знамената  много ми е интересно защо първото полувреме ви няма като агитка и 2рото избухвате изведнъж  топката била в Boys Sofia... ей,не знам какво ви е станало,направихте едно знаме и една среща с венци и като гледам нещо на сериозно се взехте...самозабравяте се,пишете къде са boys sofia у-а , не ви чувaме,така наречените ултраси от BS и тн подобни изцепки на йордаси и някви такива герои,както и да е,но ви казвам,че не може така - с една дума смешна работа е ващо интересните неща по трибуните ги правим ние,вече от няколко години,ако имате желание на мача с локо сф вземете участие,ше се опитаме да направим нешо яко,но за това малко по-натам но просто ви казвам,да спрете да говорите за Boys , или добро или нищо  и призовавам Ултрас и тия които му се връзват,да спрат с интернет хулиганството,смешна работа... айде лека вечер и не се взимайте на сериозно  Абе ей да се караме е супер тъпо, обаче просто не мога да се въздържа да не ти отговоря. Абе "ние" (не сме организирани като вас) за по-малко от 1 сезон успяхме да направим 1-2 знамен ца и 1 среща с венци то, , 2 срещи с треньор чето и тук веднага изниква въпроса - за 2 години или там колкото сте вие успяхте ли да направите нещо подобно?! Отговор: НЕ! Така, че вместо да ми се правиш на големия хулиган-неонацист 88 зиг хайл еврейте на сапун, земи се стегни говори нормално с нормалните хора когато се опитват да говорят с теб. Като си говориш с буфери, говеда и чорбари се бий у гърдите колкото искаш! И вместо да говориш кое е смешна работа и кое не предложи нещо конструктивно, защото в случая всичките сме смешна работа. Точно преди да прочета твойто иначе толкова интелигенто мнение точно това мислех да напиша - събираме се всички за буферите под козирката (да е на вашто не за друго, не за да сме заедно всички, просто да е на вашто да сте доволни и да знаете че сте зи защитили честта на най-верните шоумени на ст. Славия) - за да бъдем една мощна цяла агитка и да пеем заедно както си трябва. Обаче ти казвам след като вие сте тези които цялото това време "правите шоуто по трибуните" ако и за момент не пеем повече от 3 мин аз лично отивам сядам си почвам да си люпя семки и повече с такива като тебе докато не пораснете няма да се занимавам!!! А тва за "шоуто по трибуните" - такова нещо от човек от бойс софия не съм очаквал. Ти какво защитаваш ли се нещо... нещо застрашен ли се чувстваш какво - нали сме некви смешници дето нищо не правим защо тогава ми се оправдаваш... АРЕ ЗИГ ХАЙЛ ХИТЛЕР Е ЖИВ И СЪС ЗДРАВЕ! Супер много ме издразни тоя ей! Тук се извинявам на някои от доста по-сериозните момчета от BS.
След 10 дена играем с тази сган ! Нека забравим кой колко е дал , кой колко е направил през тази година и да се съберем на едно място и да не мърдаме от там цял мач ! Да не псуваме играчите и треньора , а да подкрепяме СЛАВИЯ !!! Защото сме били , сме и ще бъдем винаги повече от тези комплексари !!! Така че нека прекратим тези глупости и да гледаме напред !!!
Чет Май 01, 2008 12:33 pm |
|
 |
C/\ABuCTA
Орден "Стара Славия"
|
service_crew написа: След 10 дена играем с тази сган ! Нека забравим кой колко е дал , кой колко е направил през тази година и да се съберем на едно място и да не мърдаме от там цял мач ! Да не псуваме играчите и треньора , а да подкрепяме СЛАВИЯ !!! Защото сме били , сме и ще бъдем винаги повече от тези комплексари !!! Така че нека прекратим тези глупости и да гледаме напред !!!
ТОЧНО 
Чет Май 01, 2008 12:41 pm |
|
 |
Boris III
Орден "Стара Славия"
|
И средната агитка ще е горе. Обещавам.
|
Чет Май 01, 2008 12:46 pm |
|
 |
FeverNew
Администратор
Регистриран на: Чет Окт 30, 2003 4:29 pm Мнения: 2355 Местоположение: София
|
Boris III написа: И средната агитка ще е горе. Обещавам.

|
Чет Май 01, 2008 2:10 pm |
|
 |
BlackWind
Администратор
Регистриран на: Пет Авг 29, 2003 12:11 pm Мнения: 481 Местоположение: София
|
_________________ Владо на краля Гордо отговаря: "Чуй бре, тиранино, Мен ме изпрати Ванчо Михайлов Да изпълня присъдата.
Я стани, стани, Шумадийско куче. Тебе ке те утепам". Пистолетът гръмна. Кралят се обърна. Да живее Македония!
|
Чет Май 01, 2008 7:36 pm |
|
 |
|