Автор |
Съобщение |
ZonePerniK
Току що регистриран
|
white crusader написа: Човече защо ни дразниш с прсъствието си а не ходиш да си караш трактора или да пояздиш магарето някъде? КОментирайте си със съслеяните как с мъжка игра сте взели 1 т от шопите, как сте се возили на трамвай и как имаш амбиция някой ден да живееш в столицата макар и на квартира плащана от още 7 човека всичките от които сте на висши постове като бармани, сервитьори, строители и т.н.
Поредното комплексарко мнение на един "истински" софиянец.Незнам,защо си въобразявате,че софия за нас,а и за другите провинциални граждани е фикс-идея.За какво ми е според теб да живея във вашата гордост софия ?! Заради чистия въздух ли ? Заради прекрасното движение ли ? Заради,какво ми кажи,ако е възможно ?
Друга тема...Ами някой,каза че ние сме били единствени отбори в градовете си.Да така е,но вижте майните например.И те не са единствени отбори в града си,но въпреки това,едва ли може и да става дума за сравнение между вас и тях...
Айде ще ви видим напролет,колко ще дойдете на "Стадиона на мира". 
|
Нед Окт 05, 2008 10:50 pm |
|
 |
gesha
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Чет Юни 10, 2004 1:16 pm Мнения: 720 Местоположение: In the middle of nowhere!
|
ZonePerniK написа: white crusader написа: Човече защо ни дразниш с прсъствието си а не ходиш да си караш трактора или да пояздиш магарето някъде? КОментирайте си със съслеяните как с мъжка игра сте взели 1 т от шопите, как сте се возили на трамвай и как имаш амбиция някой ден да живееш в столицата макар и на квартира плащана от още 7 човека всичките от които сте на висши постове като бармани, сервитьори, строители и т.н. Поредното комплексарко мнение на един "истински" софиянец.Незнам,защо си въобразявате,че софия за нас,а и за другите провинциални граждани е фикс-идея.За какво ми е според теб да живея във вашата гордост софия ?! Заради чистия въздух ли ? Заради прекрасното движение ли ? Заради,какво ми кажи,ако е възможно ? Друга тема...Ами някой,каза че ние сме били единствени отбори в градовете си.Да така е,но вижте майните например.И те не са единствени отбори в града си,но въпреки това,едва ли може и да става дума за сравнение между вас и тях... Айде ще ви видим напролет,колко ще дойдете на "Стадиона на мира". 
Еми направи малко връзка и ще го проумееш. В Пловдив "Ботев" и Локо са като в София "Левски" и ЦСКА - фикс идея за всеки футболен фен, защото отборите просто имат успехи, истинските им фенове принципно са малко, но няма значение. А отбори като "Спартак" и Марица в Пловдив са като Славия и Локо в София - Локо просто явно нямат толкова привържаници, а Славия е в един 12 годишен застой, който няма как да привлече феновете да идват на стадиона.
А като не те кефи трафика, въздуха и София като цяло чий го дириш тука всеки ден и ми задръстваш улиците!?
_________________ Аз кат говорим не приказвам ...
|
Нед Окт 05, 2008 10:59 pm |
|
 |
hibs_fan
Пристрастен
Регистриран на: Чет Авг 05, 2004 10:55 am Мнения: 199 Местоположение: Sofia
|
ZonePerniK написа: Неискам да се заяждам,но не смятате ли,че на ваше място е по-добре да има някой отбор от провинцията,като например Етър,Дунав,"Ботев" Враца и други ? Просто нямам думи за това,което представлява вашата публика.Все съм ви мислел за смешни и жалки,ама това днес надмина очакванията ми...20 човека от третата възраст и 5-6 внучета с тях,май това ви беше цялата публика.Другите сигурно са роднини на футболистите и длъжностни лица.Вас и вашия еквивалент локомотив софия,трябва да ви забранят със закон и на ваше място да влязат истински футболни центрове,които ще вдигнат посещаемостта по българските стадиони. Айде със здраве !
Тимчета като споменатите от теб просто нямат място в А група. Реалонстта е такава. И ние примерно като сме 7-8 в същата бленувана А група какво? Да идват по 5-6 хиляди и да се радват на това ли? Стандартите са коренно различни. За вас присъствието в А група е като за нас участие в евротурнирите или спечелване на медал. Нашите смешни стандарти в последните 10 години може да се сравнят с едно ваше кретане в десетката на Б група. Колко хора има на "Стадионо на Миро" като сте 9 в Б 4 поредни години ? Разликата в стандартите е почти колкото разстоянието от земята до небето.
_________________ SAMO SLAVIA!
|
Пон Окт 06, 2008 12:43 am |
|
 |
Riddick
Пристрастен
|
ZonePerniK написа: white crusader написа: Човече защо ни дразниш с прсъствието си а не ходиш да си караш трактора или да пояздиш магарето някъде? КОментирайте си със съслеяните как с мъжка игра сте взели 1 т от шопите, как сте се возили на трамвай и как имаш амбиция някой ден да живееш в столицата макар и на квартира плащана от още 7 човека всичките от които сте на висши постове като бармани, сервитьори, строители и т.н. Поредното комплексарко мнение на един "истински" софиянец.Незнам,защо си въобразявате,че софия за нас,а и за другите провинциални граждани е фикс-идея.За какво ми е според теб да живея във вашата гордост софия ?! Заради чистия въздух ли ? Заради прекрасното движение ли ? Заради,какво ми кажи,ако е възможно ? Друга тема...Ами някой,каза че ние сме били единствени отбори в градовете си.Да така е,но вижте майните например.И те не са единствени отбори в града си,но въпреки това,едва ли може и да става дума за сравнение между вас и тях... Айде ще ви видим напролет,колко ще дойдете на "Стадиона на мира". 
1-во за чистия въздух не се заяждай ,защото при вас снега вали черен,
2-ро във сринат по всякакъв начин град в който няма едно кино или театър и отбора ви влиза в групата нормално е да имате публика - вие друго забавление нямате.Чат пат весна ви гостува за концерт.
3-то града на шушляците и перчемите - откъде това самочуствие?
4-то прекрасното движение е такова заради коли с номера РК,КН и други от югозападните щати.
Хайде със здраве и умната със светофарите по Борис.Тези светлинки над пътя за тях говоря,това не е коледна украса така че не ги зяпайте а карайте че и ние работиме в този град
|
Пон Окт 06, 2008 8:29 am |
|
 |
service_crew
Модератор
Регистриран на: Чет Сеп 29, 2005 12:00 am Мнения: 3228 Местоположение: Гетото
|
Zashto se draznite 4e ne sme bili Minioro kato dori i da bqhme bili nakraq na sezona sme sigurni 4e she zavyrshim 6 ili 7 ! Spokoino nqma da ima evropa !!!
P.S. Sorry za latinicata no sam v nasraniat universitet i nqma na kompa drugo !!!
Пон Окт 06, 2008 10:48 am |
|
 |
Red Or Dead
Познат
Регистриран на: Пон Ное 05, 2007 5:28 pm Мнения: 35 Местоположение: София
|
Нека този от Перник каже защо пеят "Да го духа София", като половината ви град работи тука (реално не е половината, а може би над 70-80%, но както и да е). Колко комплексиран трябва да си за да псуваш града който те храни и облича?
Това е почти същото като под емблемата на тези от Подуяне да пише София
А колкото до мнението ти, че отбори като Славия, Локо Сф, дори Черноморец Бургас, които събират по не повече от 200 души публика нямат място у нас.
Не може във Велико Търново, Враца, Добрич, Плевен и Русе, дето играят по селските групи да събират повече от гореспоменатите отбори.
Отбор без фенове е мъртъв отбор!
_________________ Аристократите имат привилегии дори и когато са на ешафода.
Смъртните им присъди не се изпълняват от обикновени палачи.
Една коронована глава може да бъде отделена от тялото само от кралски палач.
В европейския футбол тази роля изпълнява ЦСКА.
|
Пон Окт 06, 2008 2:33 pm |
|
 |
Whitey
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Вто Юли 05, 2005 9:56 pm Мнения: 1336 Местоположение: София, Овча купел
|
У Перник свърши кюмуро и за да не си ядат куро почнаха да работят София 
_________________ www.zone1913.com
Андрей Желязков: Славия е завинаги в сърцето ми.
|
Пон Окт 06, 2008 3:15 pm |
|
 |
whiteheat
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Пон Май 17, 2004 1:18 pm Мнения: 518 Местоположение: nadejda city
|
АЛОООО "ЧЕРВЕН ИЛИ УМРЕЛ" БЕГИЙ ДА СЕ ВЪРГАЛЯШ У КОЧИНКАТА ТИ ,ТУКА МЕСТО ЗА ТАКИВА КАТО ТЕБ НЕМА ....
_________________ СЛАВИЯ - МНОГО ПОВЕЧЕ ОТ КЛУБ
|
Пон Окт 06, 2008 3:59 pm |
|
 |
zissko
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Сря Юли 06, 2005 10:41 am Мнения: 1280 Местоположение: СОФИЯ
|
Истината е че отбора ни не струва а треньора не става още срещу Локо Пловдив се видя че сме гола вода и ако тогава имахме късмет че те останаха с 10 души и пак ги бихме на мъка то в мача с миньор лъсна цялата истина,не в един и два поста до сега съм писал че нашия отбор е най слабия домакин от всички отбори в А група с липса на каквато и да е идея тактика и скорост в играта за което изцяло и единствено има вина треньора.А направо не ми се мисли зимата като се махнат Благо и Тошко какво ни чака а те със сигурност ще се махнат защото не са мазохисти да си губят времето тука
_________________ славист,лош човек няма!
|
Пон Окт 06, 2008 6:42 pm |
|
 |
zissko
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Сря Юли 06, 2005 10:41 am Мнения: 1280 Местоположение: СОФИЯ
|
Милан Коприваров: Закономерно равенство, ние почти нищо не играхме. Не можем да си позволим Миньор да ни натиска насред София. Изключително неприятен развой на срещата, но това се случва във футбола.
Без коментар 
_________________ славист,лош човек няма!
|
Пон Окт 06, 2008 7:01 pm |
|
 |
|