Какво видях аз днес:
1вото полувреме беше равностойно, нашите бяха много слаби. Титулярен състав беше:
Господинов
Дяков-Морац-Фугата(к)-Р.Петров
Г.Иванов-Карлос-Попара-Ристич
Ортега-Вълев
От ляво нещата изглеждат доста добре - Роберт Петров е много опитен и определено има качества. Ристич е добър футболист, личи му дори само от движението по терена. Създаде няколко интересни атаки. На негово място второто игра първоначално Радослав Димитров, а след това и Андон Гущеров. Гущеров почти не игра с топката и е трудно да се добие някаква представа за качествата му.
Дяката игра добре, особено второто полувреме. Морац и Фугата играха цял мач заедно в центъра, като словенеца ме впечатли с добро пласиране и спокойствие през цялото време. Второто на местата на Петров и Дяков влязоха съответно Атанас Дреновички и Кавдански (който игра десен бек). Карлос игра цял мач - нищо интересно. Няколко добри отигравания, но и доста брак. Попара отново бе колеблив, вкара хубав гол от пряк свободен удар. Бе заменен второто от арженитинеца Хуан Пабло Лопес, който определено беше най-добрия на терена за целия мач. Надявам се да подпише договор. Все още няма подписано нищо. Галин не беше на обичайното ниво, игра слабичко и доста безидейно. Логично беше сменен от Радослав Димитров, който се включи добре по фланга, направи няколко добри пробива и на няколко пъти демонстрира техника и скорост. В атака Вълев разочарова тотално. Много слабо първо полувреме за него. Ортега също не игра добре. Второто полувреме бяха сменени от Дубала и Бето. Дубала направи няколко пробива и се опита да завърши няколко атаки, но не му спореше, доката Бето игра слабо, като характерно за играта му беше много брак.
Данчо Господинов игра цял мач и нямаше вина за гола на Академик.
До колкото разбрах Данчо Петков май няма да успее да вземе участие на мача в Ловеч, а Асен Николов е далеч от добра спортна форма и май има някаква лека травма. Коприваров не беше в групата, а Виктор и Самокишев загряваха цял мач, но не влязоха в игра.
Според мен, второто полувреме играхме доста добре, като за състав с толкова много нови попълнения. Сред новите тренсфери има определено качествени играчи. Може да прибързвам със заключенията, но ми се струва, че този полусезон ще имаме доста равностойни резерви и мисля, че във всяка линия има футболисти, които ако разгърнат пълния си потенциал, ще запишат много победи и няма да имаме никакви проблеми да изместим поне 3 отбора в класирането.
Дано да подпишем с аржентинеца.