Автор |
Съобщение |
white_man
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Чет Сеп 04, 2003 12:16 pm Мнения: 1395 Местоположение: SILISTRA
|
 !!!!
СЛАБИ СМЕ ! ТОВА Е !!!
_________________ От Силистра до София има една философия! Всеки трябва да я знае ! "САМО СЛАВИЯ" ! Това е !
САМО СЛАВИЯ ! Въпреки всичко и въпреки всеки !
|
Съб Авг 29, 2009 5:08 pm |
|
 |
kamka
Напреднал
|
Spoko vinagi moje da e po zle to beshe qsno tova nie mezdra ne moje da biem -levski
|
Съб Авг 29, 2009 5:25 pm |
|
 |
ORTEGATAA
Напреднал
|
Момчета,моля ви кажете ми според вас дали има по слаб отбор от Славия този сезон в "А" група.Вчера като гледах момчетата от Берое,направо ми напълниха душата.А това е новак в "А" група.За 4 кръга всички отбори направиха нещо положително,единствено ние сме пълен резил.Отново ни излъгаха с тоя Вили.Може ли днес има мач Славия-Левски и той излезнал с отрязан тип 7/8 анцунг.Смешни сме направо.И тоя Букарев след всеки мач прави някакви неадекватни коментари,как най-важно било,че видели дух и желание за борба.Абе хора вие гледате ли,че ние нямаме никакви футболни достойнства.Много ми е тъжно,че ни правят на глупаци и се въртим в един омагьосан кръг вече 13 години.Жалко,много жалко.
П.С.Въпроса ми за това дали има по слаб отбор не е някаква шега.Кажете какво мислите.Ще се борим да не изпаднем ли? 
|
Съб Авг 29, 2009 5:36 pm |
|
 |
Viktor4o_Rs
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Съб Фев 23, 2008 5:40 pm Мнения: 7266 Местоположение: Sofia
|
Очаквана загуба , бориха се , опитваха се , прекалиха обаче с далечните удари ... За мен 2 от головете са на Господинов , освен това контузени доста се посъбраха - Тошко , Младенов , Данчо Петков . Имахме положения , но не ги оползотворихме, а и сме по-слаби , не може да си кривим душата . Добре , да изгоним Вили , ама кой да дойде , кой  Сега има пауза , дано поработят здраво и се дигнем . Не бием ли в Монтана , Вуцов си заминава , това е ясно 
|
Съб Авг 29, 2009 5:42 pm |
|
 |
88!
Орден "Стара Славия"
|
тия тъпотий за смяна на треньора просто си ги избийте от главите
просто трябва да се освободят няколко човека и да се вземат още нови
господинов имаше вина за головете,но защитата също
след гола на жуниор очаквах да ги изравним,но имаше и фал преди 3тия гол...
Съб Авг 29, 2009 6:24 pm |
|
 |
white_di
Напреднал
Регистриран на: Пон Сеп 15, 2008 2:52 pm Мнения: 133 Местоположение: София
|
Дори и да си тръгне Вуцов с тия футболисти отбора ни неможе да е на по високо място. Тук нямаше индивидуални грешки, проблема е в ЦЯЛАТА ни защита, а не във вратаря. Погледнете ги. Трагедия са!!! 
_________________ WHITE POWER - FOREVER !!!
|
Съб Авг 29, 2009 6:28 pm |
|
 |
white_man
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Чет Сеп 04, 2003 12:16 pm Мнения: 1395 Местоположение: SILISTRA
|
 !!!!
По КАНАЛ 3 В.Стефанов казасмяна на треньора не предстои....ще се снема доверие от играчи,недоказали желанието си да играят за Славия !!!!
Ами то половината отбор трябва да се смени...и кво прайми?!?!?!?!
_________________ От Силистра до София има една философия! Всеки трябва да я знае ! "САМО СЛАВИЯ" ! Това е !
САМО СЛАВИЯ ! Въпреки всичко и въпреки всеки !
|
Съб Авг 29, 2009 6:31 pm |
|
 |
ORTEGATAA
Напреднал
|
88! написа: тия тъпотий за смяна на треньора просто си ги избийте от главите просто трябва да се освободят няколко човека и да се вземат още нови господинов имаше вина за головете,но защитата също след гола на жуниор очаквах да ги изравним,но имаше и фал преди 3тия гол...
Моето мнение е ,че играчите са в този отбор,защото треньора ги е пожелал.Да те си носят вината,но треньора за мен има най-голяма вина тъй като преди сезона каза,че с тези играчи според него е възможно да се бори за зона Уефа,а в крайна сметка тези,които е пожелал може и да не останат в "А" група.И извинявайте,но физическото им състояние не е по добро от моето и на мойте приятели,с коиот ритаме всяка неделя в училището.Все пак се водят проф.футболисти.Така,че за мен вината е във Вили.Ок слаби сме,но защо с Венци капута се подиграват с изстрадалите фенове на Славия и обещават борба за Европа.Просто се подиграват с нас.
|
Съб Авг 29, 2009 6:43 pm |
|
 |
Josif
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Чет Окт 07, 2004 5:02 pm Мнения: 1171 Местоположение: у дОма
|
 Re: !!!!
Като си на 56 години не ти отива да обиждаш най-борбения ни играч в мача !!! Иначе наистина имаше едно положение, в което Дюлгеров се уплаши да стреля към вратата от удобна позиция.
Иначе говедата са много големи, изпадняци ....... 
_________________ 100
|
Съб Авг 29, 2009 7:08 pm |
|
 |
service_crew
Модератор
Регистриран на: Чет Сеп 29, 2005 12:00 am Мнения: 3228 Местоположение: Гетото
|
 Re: !!!!
white_man написа: По КАНАЛ 3 В.Стефанов казасмяна на треньора не предстои....ще се снема доверие от играчи,недоказали желанието си да играят за Славия !!!! Ами то половината отбор трябва да се смени...и кво прайми?!?!?!?!
Излизаме с децата, които станаха шампиони на България след победа над Лефски !!! 
Съб Авг 29, 2009 8:04 pm |
|
 |
|