Национален Клуб на Слависта

Форум

Виж темите без отговор | Виж активните теми Дата и час: Нед Май 25, 2025 1:32 am

Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 112 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12  Следваща
 А ПФГ 
Автор Съобщение
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
да, възловият мач е с доко, но от чорбата 100% ще паднем, а Берое мисля ще ги бием.

Пет Апр 09, 2010 6:45 am
Профил ICQ
Администратор
Аватар

Мнение 
И трите ни основни конкурента победиха вчера, така че място за разконцентриране няма. В следващия кръг ние приемаме "Литекс" и ни трябва задължителна победа, за да не се отдалечим на 5-6 точки от ЦСКА, който ще усети вкуса на победата над ""Ботев"" с 3-0.
"Берое" си оплете кошницата с класирането на полуфинал за купата и едва ли ще се натегне много срещу ""Левски"", но може и да скочат. "Локо" (Сф) ще си бие "МиньорО".

Нед Апр 11, 2010 7:55 am
Профил WWW
Орден "Стара Славия"

Мнение 
а пък Владко Шаламанов е помощник треньор в "Левски"...не знаех...

Нед Апр 11, 2010 9:05 am
Профил
Луд за връзване

Мнение 
makaveli написа:
а пък Владко Шаламанов е помощник треньор в "Левски"...не знаех...

Доколкото знам са големи приятели с Антони Здравков и си го е взел с него да работи.

Нед Апр 11, 2010 10:49 am
Профил
Администратор
Аватар

Мнение 
Той е треньор в ДЮШ на ""Левски"" от около 4-5 години, така че беше резонно да го направят помощник треньор.

Нед Апр 11, 2010 11:32 am
Профил WWW
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
Наско Джамбаски направо разказва играта на Шенсой.

Чет Апр 15, 2010 4:36 pm
Профил
Луд за връзване
Аватар

Мнение 
Попаднах на една интересна статия,в която има много истина.

Оох, колко е часът? Девет минава... Ужас! Да не закъснея за тренировката в десет? Ама снощи до късно откарахме. Чака-рака до дупка. Тази, новата чалготека в Студентски град е мега яка. Фенки, фенки... Май на две им взех телефона. Дали го записах? Да! После ще звънна. И тази вечер - пак! Онази русата, с потничето, е готова.

Обаче как ме цепи главата... Тая четвърта водка ме довърши. Не трябваше да пия бира после. Добре, че не ходих с беемвето. Взех си такси. Умен! Онзи марокански балък само го хващат ченгетата. Излага се. Хващаш такси и готово. Пък който иска да гъзарее толкова, да си ходи с колата. Негов проблем. Вътре мацките и без това не виждат какво караш.

Сега мятам едно кафе със сок, смачквам един сандвич на път към стадиона и после две дъвки. Няма начин треньорът да ме надуши, че съм пил. После ще се наспя. Само да не ни е видял снощи някой. Никога не знаеш. Онзи тарикат от Нигерия, дето си изкара български паспорт и българско име си взе, как го бяха снимали с една мадама с големи бомби! Какво да се обясняваш после? Трябва да се внимава. Хитро да си играеш играта и да не те сгащват. И да не ги биеш, че да те снимат по вестниците и телевизиите. После - лошо. Пълно е с мацки. Ако една не ще, други десет са готови от раз! Ще я пробвам русата довечера. Ще й звънна...

Оох, егати тренировката! Мина добре, ама главата не ми минава. Ще ходя

на кафе с

тортичка в мола

Хем ще видя дали има от ония дънки по 1000 лева, дето Бербата дойде с тях за националния. На тоя нашия треньор не му ли омръзна всеки ден едно и също? Загрявка, квадрати, игра, малко центрирания, малко шутове и това е. Всеки ден. Да е жив и здрав, да си ме пуска да играя и да си взимам паричките. Не ме усети или се прави на умряла лисица. Той все едно не излиза и не си пие... Знаем го ние.

Обаче капитанът какви яки маркови слипове си е взел! 150 лева парчето били. И аз ще си взема. На него за какво са му? Тази, неговата жена, му изпива соса. Държи го здраво. Само по лагери и мачове извън града може да си развява гегата. Като го е изнудила да се жени млад...

Другите казаха в съблекалнята, че ходили в старата дискотека. На двама им вързало веднага с едни мацки - голяма компания били, пийнали здраво, готови! Ей, това е.

Щели да ни глобяват май нещо, не разбрах точно. Дано не е много. Слабо сме били играли. Ами те какво искат? Да не сме "Барселона"? Да вземат с някой рефер да говорят. Дузпа да ни свирне, засада да пусне, нещо да помогне! Ние какво да направим, другите като хващат съдии...

Добре, че следобед нямаме тренировка. Компанията е запазила сепаре в една пицария зад околовръстното. Спагети с морски дарове ми се хапват. С биричка и тирамису за десерт. Ама да се оглеждаме трябва, че едни футболисти ядоха бой вместо пържоли в такъв ресторант извън града.

Оох, хапнах добре. Сега ще дремна и после

отивам на козметик и фризьор

Тази седмица мачът ни ще го дават по телевизията. И фотографи ще има, не ми трябват косми по краката. Чудя се още дали да си направя нова татуировка. Като на Бекъм, видях го по телевизията в събота. Голяма работа е! Егати пича, винаги актуален. Ще кажа на русата довечера, че тя ще е първата, която ще се гушка с тази татуировка. От Бекъм може да не съм по-голяма звезда на терена, ама на дансинга и в спалнята... А тя - ако иска. Ще иска, къде ще ходи.

После ще мина през касата, премийки ще дават, разбрах. Дребни ми трябват по 10 лева за кючекините. Да им пъхам в гащичките, като дойдат да ми играят на масата в дискотеката довечера. Ще запазим ВИП сепаре. По 20, че и по 50 лева съм им закачал преди, ама сега е друго. Криза. Глоби. Разправят, че и данъчни щели да ни пращат. Десетолевките стигат. На русата направо ще й взема акъла. Пък ако стигнем да си бием дузпи в леглото, утре ще се направя на контузен. Уж съм разтегнал нещо в тренировката и ще я карам по-леко. Другите го правят, аз да не съм по-глупав!? По цяла нощ чака-рака здрави и прави на чалга, после се хващат за глезена. Умни!

Има една журналистка, идва на стадиона - откога я чакам да дойде при мен! Аз ще й дам интервю, тя да ми даде телефона си. Мога и да го взема от някой в съблекалнята, ама си е друго очи в очи. Само да ме доближи - такъв парфюм като моя не е помирисвала. Чисто нов аромат, купих го от летището миналия месец. Пък ако иска, ще я кача на беемвето. Разходка, кафенце... Каквото стане.

Довечера обаче ще избухнем здраво. Направо ще взривим дискотеката. Сигурно десет човека ще се съберем! Цял отбор. Само да не ни изненадат шефовете. Ще бутнем някой лев на охраната отпред да хвърлят по едно око и да ни свирнат, ако идва някой. С колата ли да ходя? Само ако се намери някой да не пие, че той да кара пред мен и да го спират него за проверки. Щели да дават късно вечерта "Барса" по телевизията. Какво да гледам аз? Гледал съм я "Барса", гледал съм го Меси. Вярно, голяма работа е! Топката е много негов човек. Не му се отлепя от крака. Да дойде тук обаче да го видя аз!

Ще му изсмучат футбола за една седмица

Ще го схрускат като бонбонче разни фенки, манекенки и студентки. Ще го нарита после някой бек по кокалчетата и му е спукана работата. На мен - един-два гола да вкарам като него - ми стигат. Ставам цар после. В съблекалнята, в кафето, в диското - навсякъде. Тогава да го видя аз Меси в сепарето, че да му кажа: "Момче, животът е при нас, не е при вас! Вие играете футбол, ама ние си живеем живота!"

Оох, да не забравя! Преди да изляза - да си взема цигари и да видя коефициентите за мачовете тази седмица...

Пет Апр 16, 2010 8:24 pm
Профил
Луд за връзване
Аватар

Мнение 
Хубаво е,че "Пирин" победи Тото(Мездра),така "тотаджиите" трябва да се хвърлят срещу ЛеWCки,поне за равен,ако искат да остават в групата.Битката за оцеляване ще се разясни и след мача "Сливен" - "Локо" Пд.ЛеWCки освен от "Локо" Мездра единсвено могат да загубят точки и от "Черно море".
На нас от мачовете ни с "буферите" и "войската" ни трябват минимум 4 точки за да сме още в играта......Но като се замисли човек,някой вярва ли изобщо в класиране за "Лига Европа" ?Остава ни да мечтаем.......макар,че все още няма мач,за който да кажа:Да,наще играха стархотно!Може би единсвено мача за купата с "буферите",но донякъде.Остава ни единсвенно да надскочим себе си в оставащите 5 мача и пак няма да ни достигне малко за "Европата",но въпреки всичко смятам сезона за успешен.

Нед Апр 18, 2010 1:02 am
Профил
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
Айде , свинете направиха хикс с Миньор :twisted: :twisted: :D Браво на орките , мъже са , даже можеха и да спечелят в продължението , но и равен е добре , довечера стискаме палци на Литекс и дано има няколко изгонени буфера :D :D :D

Нед Апр 18, 2010 3:51 pm
Профил ICQ
Орден "Стара Славия"

Мнение 
Литекс е шампион. Локо СФ ако се класира за Еуропа, това ще е по-голямо чудо и от това, което Раниери направи с Рома. "Левски" имат лесна програма, и назад да ходят, ще стигнат до евроквота.

Нед Апр 18, 2010 9:07 pm
Профил WWW
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Темата е заключена, не можете да променяте мнения.   [ 112 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12  Следваща