Дузпата за прасетата е смешна , наистина и двамата се държат , а такива дузпи се дават само на определени отбори и ние не сме сред тях ; дузпа има при предното положение на Румен Трифонов , гледам , че скачате на Томаш , мисля че това няма кой знае какво значение , можеше да е Ренет или Бат Дана и Ристосков само си чакаше да я свири беше си ясно..
Искам да попитам нещо сериозно - има ли отбор в света , дали сред джунглите на Африка или степите на Средна Азия , който да има 16 поредни загуби от друг отбор ? Мисля , че няма такъв ... Ще доживеем ли някога футболистите на Славия да покажат мъжество и въпреки съдии и всичко друго да обърнат мач срещу животните
За пръв път в живота си НЕ доизгледах мач на Славия , тръгнах си веднага след третия гол и не се срамувам , аз съм мазохист , но това ми дойде в повече ... Няма да коментирам никаквата ни игра , няма да се оправдавам и със съдията , подпря ги , но сме пълна трагедия и пак щяхме да загубим и без тая дузпа , просто нямат сърца тия лекета
Това е поредният отминал и загубен сезон , безвремието продължава и не се знае кога ще свърши

Жалко е , защото всички хора, които виждам и гледам на стадиона , са си пичове , но това е положението , явно ще се чака още дълго време , преди да се върнат феновете на стадиона и имаме хубави емоции с отбора , а не да има болка, разочарование и срам ...
Докато Венци ни е президент , така ще бъде , проклет да е деня , в който СИК влезе в Славия , проклета и да е тая титла от 96-та , която дори не помня добре , защото съм бил на 8 годинки , оттогава насам 14-15 години геноцид срещу всички нас на всякакви нива - от шефове , футболисти , треньори , съдии , делегати и т.н. Но няма да изчезнем , бъдете сигурни и един ден ще си възвърнем мястото , което ни приляга
П.С. сасъд за свинете в А сектор , малоумници , добре че ги изведоха бързо , иначе можеше да има и смъртен случай