Национален Клуб на Слависта

Форум

Виж темите без отговор | Виж активните теми Дата и час: Съб Юли 05, 2025 11:09 pm

Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 94 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 5, 6, 7, 8, 9, 10  Следваща
 "Славия" - ЦСКА 
Автор Съобщение
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
Дузпата за прасетата е смешна , наистина и двамата се държат , а такива дузпи се дават само на определени отбори и ние не сме сред тях ; дузпа има при предното положение на Румен Трифонов , гледам , че скачате на Томаш , мисля че това няма кой знае какво значение , можеше да е Ренет или Бат Дана и Ристосков само си чакаше да я свири беше си ясно..
Искам да попитам нещо сериозно - има ли отбор в света , дали сред джунглите на Африка или степите на Средна Азия , който да има 16 поредни загуби от друг отбор ? Мисля , че няма такъв ... Ще доживеем ли някога футболистите на Славия да покажат мъжество и въпреки съдии и всичко друго да обърнат мач срещу животните :?:
За пръв път в живота си НЕ доизгледах мач на Славия , тръгнах си веднага след третия гол и не се срамувам , аз съм мазохист , но това ми дойде в повече ... Няма да коментирам никаквата ни игра , няма да се оправдавам и със съдията , подпря ги , но сме пълна трагедия и пак щяхме да загубим и без тая дузпа , просто нямат сърца тия лекета :evil:
Това е поредният отминал и загубен сезон , безвремието продължава и не се знае кога ще свърши :? Жалко е , защото всички хора, които виждам и гледам на стадиона , са си пичове , но това е положението , явно ще се чака още дълго време , преди да се върнат феновете на стадиона и имаме хубави емоции с отбора , а не да има болка, разочарование и срам ...
Докато Венци ни е президент , така ще бъде , проклет да е деня , в който СИК влезе в Славия , проклета и да е тая титла от 96-та , която дори не помня добре , защото съм бил на 8 годинки , оттогава насам 14-15 години геноцид срещу всички нас на всякакви нива - от шефове , футболисти , треньори , съдии , делегати и т.н. Но няма да изчезнем , бъдете сигурни и един ден ще си възвърнем мястото , което ни приляга :!: :!: :!:
П.С. сасъд за свинете в А сектор , малоумници , добре че ги изведоха бързо , иначе можеше да има и смъртен случай :wink:

Съб Апр 24, 2010 5:57 pm
Профил ICQ
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
Перфектни си бехме днеска, ама топката много хлъзгава деба :lol:

Съб Апр 24, 2010 6:47 pm
Профил
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение !!!!
Вижте в ГОНГ...има снимки на момента преди дузпата...и двамата се дърпат....за мен дузпа НЯМА !!!

"САМО СЛАВИЯ" ! Това е !

САМО СЛАВИЯ !
Въпреки всичко и въпреки всеки !

Съб Апр 24, 2010 6:58 pm
Профил ICQ
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
Тоя път са виновни децата, че са давали топките по-бързо при 0:0...

Съб Апр 24, 2010 7:01 pm
Профил WWW
Орден "Стара Славия"

Мнение 
Нищо не очаквано не се случи, даже гол вкарахме. Да, съдията ни поряза, но не това е главната причина за трагично-комичното представяне на отбора. А най-жалкото е, че след резила е Етрополе някои продължиха да ми развиват теории как ще се класираме в Европа през първенството, в часност Вуцан и Дебелия. Смешно е да претендираш за нещо, след като ти си нищо. Получихме си заслуженето. СМЪРТ !

Съб Апр 24, 2010 7:06 pm
Профил WWW
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
SaKrAnTo 1913 написа:
Нищо не очаквано не се случи, даже гол вкарахме. Да, съдията ни поряза, но не това е главната причина за трагично-комичното представяне на отбора. А най-жалкото е, че след резила е Етрополе някои продължиха да ми развиват теории как ще се класираме в Европа през първенството, в часност Вуцан и Дебелия. Смешно е да претендираш за нещо, след като ти си нищо. Получихме си заслуженето. СМЪРТ !

Много точно казано 8)

Андрей Желязков: Славия е завинаги в сърцето ми.

Изображение

Съб Апр 24, 2010 7:07 pm
Профил
Луд за връзване

Мнение 
Мача беше много слаб. Не бях ходил на мач от много време. Какво става поредната дузпа. После по не знайни за мен причини ми правиха проверка ченгета. Между двете полувремена. Место да разкарат всички прасета от нашият сектор се занимават с нас феновете. После след мача пак се занимават с нас. Няма думи. Изглежда на полицията е готина да се ебава с нас и локото. Поредна загубена година.

Съб Апр 24, 2010 7:38 pm
Профил
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
Къде отиде онази СЛАВИЯ която беше страшилище за "Левски" и цска,къде отидоха онези футболисти който до последната минута не се предаваха :cry: :cry: :cry: колко ми е мъчно ,просто нямам думи....

Я съм ти майката ебал
Че съсипа ни отбора
Ега да умреш в затвора !!!

http://vbox7.com/play:236eb0e0

Съб Апр 24, 2010 7:45 pm
Профил
Луд за връзване

Мнение 
agg написа:
Мача беше много слаб. Не бях ходил на мач от много време. Какво става поредната дузпа. После по не знайни за мен причини ми правиха проверка ченгета. Между двете полувремена. Место да разкарат всички прасета от нашият сектор се занимават с нас феновете. После след мача пак се занимават с нас. Няма думи. Изглежда на полицията е готина да се ебава с нас и локото. Поредна загубена година.
БРАТИЯ С БЕЛИ СЪРЦА тукощо се прибирам от 6то три наши момчета има задържани единият е синът ми /''monkata'' в сайта/ и тримата нямат никаква вина за нищо.Утре 25.04.2010 са на съд за футболно хулиганство.

Съб Апр 24, 2010 9:35 pm
Профил
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
Slaviq написа:
agg написа:
БРАТИЯ С БЕЛИ СЪРЦА тукощо се прибирам от 6то три наши момчета има задържани единият е синът ми /''monkata'' в сайта/ и тримата нямат никаква вина за нищо.Утре 25.04.2010 са на съд за футболно хулиганство.

Защо са задържани , заради прасетата в А сектор нещо ли :evil:

Съб Апр 24, 2010 9:43 pm
Профил ICQ
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Темата е заключена, не можете да променяте мнения.   [ 94 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 5, 6, 7, 8, 9, 10  Следваща