Национален Клуб на Слависта

Форум

Виж темите без отговор | Виж активните теми Дата и час: Пет Май 30, 2025 5:53 am

Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 90 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 5, 6, 7, 8, 9  Следваща
 Лятна подготовка сезон 2010/2011 
Автор Съобщение
Орден "Стара Славия"

Мнение 
Геройски хикс за Сливнишки герой срещу Славия

Последната контрола от подтоговката на Славия в Банско, срещу третодивизионния Сливнишки герой, завърши 0:0. Старши треньорът на „белите” Емил Велев бе заложил на всичките си млади състезатели, които се подготвяха с тима по време н а лагера.

Отборът на Венци Рангелов започна много активно двубоя, като още в първата минута Парасков направи 100-процентов пропуск пред вратата на Зарев.

След началните 15 минути на натиск от страна на Сливнишки герой, дойде и първото положение за Славия в мача, като след хубаво центриране на Георгиев в наказателното поле, израелският футболист Том Маншров, който все още е на пробен период, засече, но топката излезе над гредата.

През второто полувреме младите играчи на Емил Велев създадоха куп положения, но така и не успяха да реализират, заради липса на опит.

Славия: Зарев, Рангелов-к, Карасинкеров, Богданов, Мартинов, Павлов, Мечев, Георгиев, Маншров (54` Дениран), Ахмед, Огнянов;

Сливнишки герой: Димитров, Величков, Миланов, Спахиев, Маринов, Нацев, Георгиев, Кочилов, Бочев, Григоров, Парасков;

С тази контрола Славия приключва лагера си и утре се прибира в София. Следващата проверка на „белите” е на 22 юли срещу Макаби Хайфа.

Пон Юли 19, 2010 8:11 am
Профил
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
На 22 от колко часа ще е мача с Макаби :?:

Андрей Желязков: Славия е завинаги в сърцето ми.

Изображение

Пон Юли 19, 2010 1:24 pm
Профил
Луд за връзване

Мнение 
18.30

Пон Юли 19, 2010 3:40 pm
Профил
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
Мерси :wink:

Андрей Желязков: Славия е завинаги в сърцето ми.

Изображение

Пон Юли 19, 2010 4:42 pm
Профил
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
Даниел Пеев: Славия ще всява страх в "А" група

Велев прави нов отбор, иска ние да диктуваме темпото на игра, казва халфът

Даниел Пеев бе един от най-добрите футболисти на Славия през миналия сезон. Така беше и по време на лятната подготовка на отбора. Пеев ще е основна фигура в състава на Емил Велев през новия сезон. Халфът е убеден в доброто представяне на белите и вярва в качествата на съотборници и треньори.

- Как протече подготовката на Славия и изпълнихте ли това, което искахте?
- Най-после се прибрахме в София. Лагерите бяха дълги, тренирахме усилено. В първенството ще си проличи колко добре сме се подготвили. Всичко мина добре, нещата в Славия са наред. Тичахме доста в тренировките, което е характерно за нас. В началото на тези подготовки винаги е тежко, но това е полезно за отбора. Освен това сме свикнали с тези натоварвания през годините.
Последните тренировки ще бъдат по-леки
и още в първия мач ще покажем класата си. В Славия се работи професионално и правилно.
- Доволен ли е треньорът Емил Велев от подготовката и отбора?
- Да, доволен е. Изпълнявахме това, което той искаше. Загубихме само един мач в контролите, и то след наши наивни грешки.
Велев не ни дава конкретни оценки като Фабио Капело
но е доволен от общото представяне. Вкарахме доста голове в контролите и успяхме да променим някои важни неща. Аз съм работил с Емил Велев в "Левски" преди години. Познавам работата му и мога да кажа, че е добър треньор. Всички в отбора сме положително настроени към него. Имаме нужното взаимно уважение и работим добре.
Треньорът вкара някои нови неща
в нашия стил и очаквам да играем все по-добре в течение на първенството. Винаги обаче има какво още да се желае. Нещата, които променихме, ни донесоха успех в контролите. Дано и в официалните мачове да е така. Време е да започнем убедително и да спечелим първите си няколко срещи. Трябва да натрупаме точки и самочувствие още в началото.
- Какво мислите за новите попълнения на Славия?
- Направихме добра селекция. Играл съм например с Иван Цачев в Пирин. Той е млад футболист, има сериозни качества. Емил Велев също го познава добре и знае как да използва потенциала му. Определено може да помогне на отбора. Николай Божов е опитен играч, който знае какво трябва да прави на терена и как да го постигне. Антонио Павлов ми е по-непознат, но остави добри впечатления по време на подготовката. Виктор Генев е много добър защитник. Има изграден стил от престоя си в "Левски". Притежава самочувствие и опит, за да отговори на целите и изискванията на Славия. Радвам се, че
взехме утвърден футболист като Генев вместо някой чужденец
- Представихте се добре в контролите, доволен ли сте от себе си?
- Да, направих добра подготовка и помогнах на отбора в контролите. Най-важното беше да побеждаваме и да изпълняваме изискванията на треньора. Готвих се усилено и съм убеден, че както аз, така и другите ще направят силно представяне през сезона. Всички трява да се съобразяват със Славия. Ние не трябва да се страхуваме от нито един отбор, те трябва да се страхуват от нас. Отборът е изграден от добри футболисти, имена и личности, постигали успехи.
- Победихте Локомотив (Пд) с 3:0 в една от контролите?
- Надиграхме ги и логично вкарахме 3 гола. Пропуснахме и още положения, но не можем да правим изводи само от този мач. След това загубихме от Черно море със същия резултат. На този етап най-важно бе да променим стила на игра и да се придържаме към новите изисквания. Това е най-важното,
да спазваме собствения си стил
- Получихте червен картон в мача с Локо (Пд), заслужен ли беше?
- Изгониха ме рано-рано, нямаше и половин час от началото на мача. Не искам да се оправдавам, но фауловете ми не бяха толкова сериозни, за да получа два бързи жълти картона. Още повече че това е контролна среща и изискванията може да са по-различни. Надявам се, че няма да ме гонят в мачовете от първенството.
- Кое е основното, което промени Емил Велев в отбора?
- Като всеки треньор и той си има собствени виждания за играта. Набляга на неща, които са му носили успех като футболист и треньор. Иска от нас да задържаме повече топката и ние да сме тези, които диктуват темпото на игра. В атака Емил Велев също изисква доста.
- Можете ли да обещаете по-добро представяне на белите през този сезон?
- Миналото първенство също се представихме добре, въпреки срамното отпадане от Чавдар за купата. Сега обаче трябва да сме още по-добри.
Напуснаха ни доста футболисти, но запазихме основните
С помощта на новите попълнения ще се справим с всичко. Новият ни треньор е много класен и ни вдъхва увереност. Ставал е шампион, има манталитет на победител.
- Какви са целите пред Славия този сезон?
- Имаме поставени цели, но те ще си останат в нашата съблекалня. Знаем за какво ще се борим този сезон. С играта си трябва да покажем какво заслужаваме. Амбицирани сме да постигнем целите си.
- В първия кръг срещате новака Калиакра. Удобен съперник ли е това за старт на първенството?
- За мен
първият кръг винаги е най-неприятен
Очакванията към отбора са много големи, напрежението също. Калиакра е новак в групата и едва ли ще се хвърли да ни атакува, още повече че сме домакини. Знаем какво ни очаква и как да играем. Трябва да направим всичко възможно, за да започнем с победа. Нищо добро не чака отбора на Калиакра в този мач. Щеше да е по-добре да гостуваме в първия кръг, но и сега сме длъжни да победим. Винаги има напрежение в началото, което води до грешки. Дано са по-малко и да покажем най-доброто от себе си.
- Наблюдавахте ли изявите на Райс Мболи на световното първенство и какво е мнението ви за представянето му?
- Да, всички гледахме мачовете му и обсъждахме неговата игра. Много добре сме го подготвили в Славия. Явно сме по-добри от Руни и компания, щом му вкарвахме голове, а те не можаха. Мболи притежава големи качества, дано отиде в силен чуждестранен клуб.

Тодор Петров

Ще всява смях по-скоро :wink: :evil: :evil:

Пон Юли 19, 2010 11:06 pm
Профил ICQ
Напреднал

Мнение 
Относно интервюто на Даниел Пеев:
Вече се чудя футболистите ли говорят все едно и също или спортните ни журналисти "фризират" по един и същ пошъл начин всичко. Буквално всички въпроси и отговори са бъкани с КЛИШЕТА ! Пълен боклук е интервюто- обида за журналистиката като цяло.
Не виждам защо се мъчат да сменят името на футболиста, отбора и годината- по-добре да слагат звездичка и всеки ще си чете за неговия клуб.
Има хитови фрази: Добре ли мина подготовката? и сътветно отговора, че първата част е най-тежка но сега ще видим истинското лице на отбора :)
Заслужен ли беше картона, който получихте ? и благосклонния отговор, а ла: "абе нямаше нужда да ме гонят, ама хайде"
или : "за мен първия кръг е най-неприятен /защото другите са му много приятни :wink: /"
и за мен, черешката на тортата: "Имате ли поставени цели за този сезон" :oops:
и тъпия отговор във вид: имаме си цели, ама няма да ви ги кажем... :D

Вто Юли 20, 2010 1:46 am
Профил
Познат

Мнение 
в четвъртак ли е представянето на отбора за новия сезон ??

Вто Юли 20, 2010 2:19 pm
Профил
Орден "Стара Славия"

Мнение 
Четвъртък на стадиона пък ще видим колко са страшни :wink:

Вто Юли 20, 2010 8:24 pm
Профил
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
Ма то ще е супер тъп мача , изпадаме за кфо ще ходите ?

Сря Юли 21, 2010 9:20 am
Профил ICQ
Луд за връзване
Аватар

Мнение 
xaxaxaxa na kaleee
utre 4e pu6ime 3 marihuani i napred bulgaria
xaxaxaxa
tozi segon 6te e iak use6tam go:P

Сря Юли 21, 2010 5:13 pm
Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Темата е заключена, не можете да променяте мнения.   [ 90 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 5, 6, 7, 8, 9  Следваща