Автор |
Съобщение |
misho_slaviq
Познат
|
slavist написа: Меси едва ли е играл някога защитник , така че не е той виновен ,а разбирачът който го е сложил там . За мен най- слаб е Том , въобще не е за този отбор. съгласен съм с теб
|
Пон Сеп 27, 2010 10:32 pm |
|
 |
Viktor4o_Rs
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Съб Фев 23, 2008 5:40 pm Мнения: 7266 Местоположение: Sofia
|
misho_slaviq написа: slavist написа: Меси едва ли е играл някога защитник , така че не е той виновен ,а разбирачът който го е сложил там . За мен най- слаб е Том , въобще не е за този отбор. съгласен съм с теб
Не сте прави , израелецът наистина игра слабо , но като цяло е интелигентен и борбен футболист , с добър поглед върху играта , единствено че няма физиката на Дюлгеров му е недостатък . Днес всички бяха слаби без Стефано ...
|
Пон Сеп 27, 2010 10:37 pm |
|
 |
seth
Администратор
Регистриран на: Сря Сеп 24, 2003 4:18 pm Мнения: 13220 Местоположение: SOFIA
|
След автогола Меси влезе в мача и игра добре. Друг на негово място би се сринал. Аз съм доволен от играта през второто полувреме. Естествено, че има какво още да се желае, при това много. Но, все пак...
_________________ Зачитам чуждото мнение, но рядко го прочитам докрай.
|
Пон Сеп 27, 2010 10:40 pm |
|
 |
100qn
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Нед Фев 08, 2004 10:57 am Мнения: 1159 Местоположение: sofia
|
значи днеска видях два отбора в двете полувремена
незнам защо толкова го псувате том момчето играе
целия мач тръгна зле с тоя автогол както и вратарска грешка на втория ,както и нито едно положение през първото полувреме
_________________ ВСИЧКО Е ПЕСЪК....!?!!?!?!? хахаха
|
Пон Сеп 27, 2010 10:41 pm |
|
 |
misho_slaviq
Познат
|
Дюлгеров да не би да не е борбен и добър играч ,миналия сезон много силен, сега не разбирам защо не го пуска,като ни е нужен
|
Пон Сеп 27, 2010 10:41 pm |
|
 |
slavist
Напреднал
Регистриран на: Пет Окт 16, 2009 11:34 am Мнения: 87 Местоположение: София
|
Викторчо, не знам как разбра че е интелигентен , но той не се занимава с научна работа . Неговата задача е да разбива атаките на противника , да отнема топки , да печели единоборства . Това той не го показва по никакъв начин. Днес загубихме мача именно заради него- беше голям смешник. Дюлгеров го превъзхожда не само по физика , но по всички тези показатели.
|
Пон Сеп 27, 2010 10:50 pm |
|
 |
Viktor4o_Rs
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Съб Фев 23, 2008 5:40 pm Мнения: 7266 Местоположение: Sofia
|
slavist написа: Викторчо, не знам как разбра че е интелигентен , но той не се занимава с научна работа . Неговата задача е да разбива атаките на противника , да отнема топки , да печели единоборства . Това той не го показва по никакъв начин. Днес загубихме мача именно заради него- беше голям смешник. Дюлгеров го превъзхожда не само по физика , но по всички тези показатели.
Твое мнение  Интелигентен в смисъл от футболна гледна точка , не че може да дели корени на числа или да прави сърдечни операции  Днес и Илия , и Дани Пеев , и Галин особено бяха слаби , така че евреина сам какво да направи  Аз също харесвам Дюлгеров , но и той има какво да изчисти откъм играта и характера си
Ако някой заслужава критика - това е Генев , всеки корнер или пряк свободен вещаеше опасност пред вратата ни ,при вторият гол гледаше безучастно какво става , изпускаше неколкократно нападателите на Черноморец , просто не става тоя човек и това е ... Да пробва да го видим тоя Барбоса , за какво го взехме като Кокала не го използва , Генев на пейката 
|
Пон Сеп 27, 2010 10:58 pm |
|
 |
C/\ABuCTA
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Пон Юли 26, 2004 3:11 pm Мнения: 2142 Местоположение: Под полите на Витоша
|
Значи някои говорите тука без да помислите грам! Скачате на некви заключения от 1 мач, от 1 отиграване и говорите все едно за 1ви път гледате футболен мач, а това много ме дразни момчета.
Значи ще започна от нещата, които прочетох. Дениран играе страхотно от началото на сезона и отново той беше един от най-борбените днеска. Стараеше се да отнема топки и да играе в нападение - нещата, които се изискват от един бек в модерния футбол точно!
Том игра прилично, а в предишните мачове игра много добре и мисля, че той е един стабилен футболист, който още се нагажда, но се иска малко време. Играе интелигенто, с поглед към играта и се старае да дава точни и извеждащи пасове. Наистина днес малко не му беше ден, а беше сменен с офанзивен халф, защото падахме.
Стояне, не си прав за вратарска грешка при 2рия гол. Грешката беше изцяло на 2та които просто спраха и изгледаха как оня мина между тях и вкара гола, при все, че Стефано успя да отрази 1вия удар. Като цяло днес се показа, че на статичните положения бяхме много, ама много зле. Всяко вещаеше голова опастност и 2 от тях влезнаха, което беше достатъчно.
Мача ни тръгна много злощастно с тоя автогол. За него е виновен единствено Меси защото топката идваше срещу него а той тръгна да я избива настрани и резултата го знаете. След това се виждаше, че това му тежи и грешеше доста от отиграванията си. Все пак трябва да се отбележи, че играе извън позиция и трябваше да се нагажда при все, че си отбеляза автогол в 1та минута. Все пак 2то полувреме се стегна и започна да игра по-добре.
НО, видя се, че 2то полувреме, въпреки че отбелязахме бърз гол нашите искаха да натискат, но им липсваше всякаква идея за това как да го направят срещу 10-11 човека в защита зад топката. Разиграваха по ширина по центъра, докато някои не реши да издумка топката напосоки напред, след което я губеха и черноморци правеха контра и после същото се повтаря. Играеха много отделени един от друг и от там липсваше всякакви идея за по-смислено отиграване. Намяше кой да дойде и да вземе топката, да я подават и да напредват с нея, 6-7 човека чакаха около наказателното поле някои да им изсипе топката, а дори и да се докопат до нея няма на кой да я подадат точно защото седяха разделечени. Много тъпа тактика. На полувремето си помислих, че ако ще гласувам някакъв вид доверие на велев, то ще е сега, защото знаете фразата, че треньорите си печелят заплатата на полувремето. Да стигнахме до бърз гол, точно каквото ни трябваше, но оттам Черноморец се затвориха и до там. Никаква идея, съответно това го отдавам и на това, че кокала не може да им вкара (може би все още) идея и тактика по която да играят с/у добре организиран отбор. Факт е , че просто ни надиграха и имаха шанса мача да започне така. Но е и факт, че желанието и борбеността, които нашите показаха в мача с чорбата тотално липсваха днес. Но това си е стар славистки синдром. Липса на постоянство.
Има какво да се желае от Галин - не знам дали днеска успя и едно центриране да му мине. На Божов малко и съдията не му даваше да играе, но не беше на познатото ниво. Пеев се стараеше, но и той много се губеше. Цачев въобще игра ли днеска?
И накрая, може би най-позитивното от днескашния мач - изявите на Стефано. Въпреки, че не се държи добре на високите топки и днес го показа отново, се видя, че наистина това момче има голям потенциал и направи някои брилянтни намеси, с които честно казано ни спаси от разгром.
Пон Сеп 27, 2010 11:12 pm |
|
 |
slavist
Напреднал
Регистриран на: Пет Окт 16, 2009 11:34 am Мнения: 87 Местоположение: София
|
Срещу силни отбори Том не става, трябва да си биткаджия, а не майстор на къси подавания към Данчо Петков.Ники Петров беше по- добър от тоя интилигент.
|
Пон Сеп 27, 2010 11:18 pm |
|
 |
Kijani
Орден "Стара Славия"
|
Който не е бил на мача да не коментира много мисля. Кой слаб, кой крив,ебал съм го. Шапки долу пред 25те човека, които въпреки скапания ден и час за футболно мероприятие се вдигнаха и отидоха и е било купон до дупка. Всичко друго е измишльотина.
_________________ Ханса завинаги един от нас!
|
Вто Сеп 28, 2010 1:10 am |
|
 |
|