Автор |
Съобщение |
katsumoto
Луд за връзване
Регистриран на: Пон Яну 11, 2010 12:06 pm Мнения: 422 Местоположение: Sofia
|
 Re: "Литекс"-"Славия"
lureno19 написа: Е. Петров, Филипов, Златков, Желев, Р. Димитров, Сандански, П. Димитров, Романов, Акиоши, Божов, Христов. Това мисля, че трябва да ни е състава, като се съгласявам с казаното от saract за тактиката с контраатаки и да не се правят експерименти, а и с казаното от Виктор, че трябва да се даде шанс на Рамо и Цецо Тодоров, които да влезат второто. Дори си мислех за включването на още един защитник в схемата, примерно Пашов. Не е лош състава, ама така Янко остава сам в по-задни позиции. Можеби ако Дяката го пуснат дефанзивен в тая схема, а Г.Х. го няма, май ще е по-добре.
_________________ 8 пъти шампион на България: 1926, 1928, 1930, 1936, 1939, 1941, 1943 и 1996 г.
|
Пет Мар 16, 2012 11:06 am |
|
 |
Стефан
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Пет Авг 29, 2003 12:48 pm Мнения: 864 Местоположение: София
|
makaveli написа: Стефан написа: Sakranto не всичко е бяло да- но ако теб те слуша човек всичко е черно ! Знаеш ли много е дразнещо някой да си излива омразата към сивото ежедневие в нещо което носи удоволствие а именно идеята да подкрепяш любимия отбор. Не всичко е победи- имало ни е преди 30 ще ни има и след 30 годинил А това нон стоп да говориш едно и също те прави такъв какъвто НЕ искам да мисля че си - комплексиран от живота човечец който иска някъде да си излее отвращението. Съжалявам за директния език но аз си казвам така нещата. А дали бием или не- дали дебелия продава футболисти мачове и прочие -е нещо твърде малоценно към това което е да си подкрепиш отбора не зависимо дали кюфтето е президент кунчев е вратар или лекаря на отбора взима допинг ...... ! На дали ще те видя в ловеч на мача но ако дойдеш можем да обсъдим гледните точки  Подкрепата за отбора е много хубаво нещо. Има една приказка кефа цена няма. Отиваш на мач уикенда, независимо дали сме домакини или гости. Забавляваш се, подкрепяш отбора, настроението е приповдигнато и както каза едно от момчетата във филма за Славия - имам си едни два часа уикенда, които са си само за мен. КРАСОТА. Все едно сме в Англия - независимо коя дивизя е любимия отбор подкрепата си е подкрепа и всичко трябва да ти носи кеф и наслада. До тук всичко го разбирам и съм съгласен!!! Да погледнем обаче и другата страна на монетата. Венци ебава всичко, продаваме мачове, изпускаме играчи. Говорят се празни приказки от 20 години. Нямаме фен шоп, нямаме артикули, цялата организация е подигравка, играчите са ни пълен чресло. Липсва каквато и да е футболна мисъл. Няма тактики, няма концепция за развитие. Ако някой си сложи ръка на сърцето и отрече всичко това мога да му кажа, че е тотален кон с капаци. И като теглиш чертата прекрасния привкус от първия абзац е помрачен от идиотиите, които се случват в отбора ни. Това дразни!! Лично аз съм човек, който има гордост и уважава себе си. А честно казано цялостното поведение на ръководство и футболисти го считам спрямо подигравка към мен. Имам достатъчно акъл за да се чувствам излъган след като давам всичко от себе си за да подкрепям отбора си, а на паляците им дреме на шапките и не им пука. губят мач като домакини срещу слабак и след 15 мин Данчо Петков е на пазара на Борово и си пазарува доматки...а това не е махленски мач. Няма ли анализи, няма ли разбори, няма разговори с играчите?!?! Опитвам се да кажа, че нещата не са нито бели, нито черни. Но не се нахвърляйте на човека и не отричайте идиотиите, които се случавт в отбора ни. Те са явни и пак повтарям ДРАЗНЯТ! Но пък това не означава автоматично да спрем да обичаме Славия и да спрем да я подкрепяме!! +1 Това се опитах и аз да обясня. Нито е бяло - нито черно има си от всичко ! Но мислиш ли че всеки един който обича Славия не знае за проблемите- знае но и да ги повтаряме със всеки пост в някви форумчета нищо не се променя. Иначе евалата за премеренето изказване !

ВИНАГИ С ВАС !
|
Пет Мар 16, 2012 12:36 pm |
|
 |
dani
Познат
Регистриран на: Пон Май 23, 2011 6:24 am Мнения: 71 Местоположение: lylin10,8
|
Абе победа кво ми философствате....латексо са гола вода 
_________________ АЗ ОБИЧАМ СЛАВИЯ А НЕ венциславия.
|
Пет Мар 16, 2012 1:22 pm |
|
 |
lureno19
Модератор
Регистриран на: Нед Яну 15, 2006 7:33 pm Мнения: 2637 Местоположение: Sofia, Geo Milev
|
katsumoto написа: lureno19 написа: Е. Петров, Филипов, Златков, Желев, Р. Димитров, Сандански, П. Димитров, Романов, Акиоши, Божов, Христов. Това мисля, че трябва да ни е състава, като се съгласявам с казаното от saract за тактиката с контраатаки и да не се правят експерименти, а и с казаното от Виктор, че трябва да се даде шанс на Рамо и Цецо Тодоров, които да влезат второто. Дори си мислех за включването на още един защитник в схемата, примерно Пашов. Не е лош състава, ама така Янко остава сам в по-задни позиции. Можеби ако Дяката го пуснат дефанзивен в тая схема, а Г.Х. го няма, май ще е по-добре. Е аз затова казвам за включването на още един защитник дали Пашов или Дяков, но така пък оставаме само с един нападател и то Божов, който не е подходящ за контри. Защитния стил понякога носи успех но в тоя мач ме съмнява да ни помогне. Абе както и да подходи Кушев ако паднем ще бъде остро критикуван. Според мен ще играе с двама нападатели, всичко друго си е експеримент.
Пет Мар 16, 2012 1:42 pm |
|
 |
rzEtw
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Вто Яну 25, 2011 3:10 pm Мнения: 586 Местоположение: Плевен
|
Събота 20 градуса идеално за мач и за победа. Айде всички в Ловеч айнцу, цвайнцу, дрън 0:3 
|
Пет Мар 16, 2012 2:47 pm |
|
 |
White Hart Lane
Орден "Стара Славия"
|
Като гледам останалите отбори от вишата ни лига  ние сме като Реал Мадрид 
|
Пет Мар 16, 2012 6:49 pm |
|
 |
slavia_fen
Орден "Стара Славия"
|
0:1 за белия любим отбор 

Иди си Венци, иди си Я съм ти майката ебал Че съсипа ни отбора Ега да умреш в затвора !!!
http://vbox7.com/play:236eb0e0
|
Пет Мар 16, 2012 9:31 pm |
|
 |
White Hart Lane
Орден "Стара Славия"
|
кога тръгва рейсо за Ловеч
|
Пет Мар 16, 2012 9:37 pm |
|
 |
Whitey
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Вто Юли 05, 2005 9:56 pm Мнения: 1336 Местоположение: София, Овча купел
|
10:30 пред сектор А, за всички които искат да ходят до Ловеч !
_________________ www.zone1913.com
Андрей Желязков: Славия е завинаги в сърцето ми.
|
Пет Мар 16, 2012 11:17 pm |
|
 |
Starata Shkola
Пристрастен
|
Моля ви успокойте топката.На любимия ни отбор предстоят ма4овете на истината.Нека да се съсредото4им и обединим.С какво можем да бъдем полезни сега?Като подкрепим Славия.Днес всеки който оби4а "бялата магия" да дойде в Лове4 ако му е възможно.В отбора има желание и воля за победа,видя се в първите 2 кръга.Желая на вси4ки весело пътуване , щастливо и мощно подкрепяне на отбора,както и радостно завръщане.
|
Съб Мар 17, 2012 5:49 am |
|
 |
|