Автор |
Съобщение |
Whitey
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Вто Юли 05, 2005 9:56 pm Мнения: 1336 Местоположение: София, Овча купел
|
 Re: "СЛАВИЯ"-ЦСКА
Пич ако искаш да кажеш нещо на Илиян, ходи и му го кажи лично на който и да е мача защото той ходи на всичките и спри да ни занимаваш с него ...
_________________ www.zone1913.com
Андрей Желязков: Славия е завинаги в сърцето ми.
|
Съб Окт 06, 2012 6:06 pm |
|
 |
Spiro
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Нед Авг 31, 2003 4:36 pm Мнения: 3904 Местоположение: Sofia
|
Писах ли аз, че ако излезем пак с Генев, то шансове нямаме - писах! И какво се случи - още няма и в 30 секунда получихме гол, след асистенция на ... Генев, разбира се. Е, не ми е виновен само Генев, защото и тактически бяхме напълно надиграни от старото куче Тройчо, но питам се пак, това случайно ли беше??? Фактите: 1. Кушев си изпросва картон преди този мач (защото вероятно е бил сигурен, че падаме и щяхме да му проглушим ушите с ревове "ОСТАВКА", нали); 2. Пускат ливадата Генев, че като стане някоя грешка, да го оправдаваме - че той толкова си може момчето...; 3. Излиза титуляр новобранецът Чипев, за който се твърдеше, че е изостанал сериозно с подготовката и че ще му трябва повече време да влезе във форма. Да, ама не - ще го обиграваме точно срещу чорбаланковците (Иначе момчето определено има качества, но сега ли беше моментът)??? 4. Съдията не ни свири един куп фалове в нападение, но "зам.треньорът" Петков стои ледено спокоен на линията и никакви реакции?!? 5. И как нито един от основните ни контузени футболисти не успяха да вдигнат за този мач - лекарите ли са ни слаби, или тактиката ни е такава?!? 6. И един последен въпрос: След като собственика на Славия - Маджо - винаги и единствено е бил състезател на цска, какво друго можем да очакваме??? Питам и отговор не искам, защото пак се чувствам унизен и подигран, а уж щяхме да празнуваме тази година....
Последна промяна Spiro на Съб Окт 06, 2012 9:25 pm, променена общо 1 път
|
Съб Окт 06, 2012 6:07 pm |
|
 |
White Hart Lane
Орден "Стара Славия"
|
Whitey написа: Пич ако искаш да кажеш нещо на Илиян, ходи и му го кажи лично на който и да е мача защото той ходи на всичките и спи да ни занимаваш с него ... Той и WC ходят на всички мачове, това им е работата, това е добре да се знае.
|
Съб Окт 06, 2012 6:14 pm |
|
 |
Chelsea_69
Орден "Стара Славия"
|
Whitey написа: Пич ако искаш да кажеш нещо на Илиян, ходи и му го кажи лично на който и да е мача защото той ходи на всичките и [b]СПИ[/b да ни занимаваш с него ... Искал си да напишеш сипи нали  Сииииипи по едноооо  За мача: Меси ни беше най-добрия.Раздаде се момчето, понарита ги малко и т'ва е. 
_________________ Стевицаааа, вади го тоя, беееее
|
Съб Окт 06, 2012 6:30 pm |
|
 |
Whitey
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Вто Юли 05, 2005 9:56 pm Мнения: 1336 Местоположение: София, Овча купел
|
Радвам се че си ме разбрал, а това е щото съм бесен след мачо  Бат Дана тренер до живот 
_________________ www.zone1913.com
Андрей Желязков: Славия е завинаги в сърцето ми.
|
Съб Окт 06, 2012 6:33 pm |
|
 |
Viktor4o_Rs
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Съб Фев 23, 2008 5:40 pm Мнения: 7266 Местоположение: Sofia
|
100-годишнина пред 100 души. Това ще постигнат Свинята и Кукушев. И поредното 7-8 място. Щом дори в такъв специален сезон Дебелия не предприема нищо след такива загуби, нещата са ясни.
|
Съб Окт 06, 2012 7:10 pm |
|
 |
Spiro
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Нед Авг 31, 2003 4:36 pm Мнения: 3904 Местоположение: Sofia
|
"Мисля, че ние сами се бихме днес,“ отхвърли В.Войнов коментарите за съдийска намеса в двубоя.
НЯМАМ ПОВЕЧЕ КОМЕНТАРИ!
До края на тази година нема да им стъпнем повече нито аз, нито кой и да е от цялата ми рода! КАЗАХ!
_________________ СЛАВИЯ Е ЛЕГЕНДА - ДА СТАНЕМ ЧАСТ ОТ НЕЯ - БЕЛИ ШАМПИОНИ !
|
Съб Окт 06, 2012 9:32 pm |
|
 |
seth
Администратор
Регистриран на: Сря Сеп 24, 2003 4:18 pm Мнения: 13220 Местоположение: SOFIA
|
Аз освен "Честит ни юбилей" друго не мога да кажа след позорното представяне до момента.
_________________ Зачитам чуждото мнение, но рядко го прочитам докрай.
|
Съб Окт 06, 2012 9:34 pm |
|
 |
zissko
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Сря Юли 06, 2005 10:41 am Мнения: 1280 Местоположение: СОФИЯ
|
Поредният жалкарски сезон за нас, жалък президент, жалък треньор и още по жалки играчи с 2-3 изключения.
_________________ славист,лош човек няма!
|
Съб Окт 06, 2012 11:43 pm |
|
 |
iori
Луд за връзване
|
Тройчо е толкова велик, че само ние не можем да ги бием. Венци благодарим ти за поредната силна селекция 
|
Нед Окт 07, 2012 5:13 pm |
|
 |
|